eOptika Blog
2022.02.16 15:09

Milyen napszemüveget válasszak szögletes arcformához?

Milyen napszemüveget válasszak szögletes arcformához?

Mi alapján dönts? Segítünk!

Amikor úgy döntesz, hogy napszemüveget vásárolsz, egy csomó kérdéssel kerülsz szembe. Mi alapján dönts? Szín, fazon, márka szerint? Vagy mi számít igazán, ha napszemüvegről van szó? Napszemüveg vásárlásnál a legfontosabb szempont a minőség és a kialakítás. Nagyon lényeges, hogy a napszemüveg lencséje kellőképpen megszűrje a káros sugarakat, és hogy a kialakítás illeszkedjen az archoz, mert így tudja leginkább megóvni a szemeket és a szemkörnyéki, érzékeny területeket.

De legalább ilyen fontos, hogy a kiválasztott napszemüveg jól álljon az arcformához, mert akkor lesz igazán kényelmes és akkor fogjuk szívesen viselni, akár éveken át, ugyanazt a darabot. Vannak alapvető „szabályok”, hogy melyik arcformához milyen fazonú szemüvegkeretet, napszemüveget érdemes viselni, hogy kihangsúlyozza az előnyös részeket. Nézzük meg első körben azt, hogy milyen fazonú napszemüveget válassz, ha szögletesebb az arcod.

>Előnyös napszemüvegek szögletes arcformához

Szögletes arcforma esetében a cél a vonalak finomítása, lágyítása, amire a kerek és ovális keretek a legmegfelelőbbek. Az ilyen fazonú napszemüvegek a markánsabb arcot is harmonikusabbá, lágyabbá varázsolják, így lesz a viselésükkel tökéletes az összhatás. Nézzünk néhány kerek, ovális napszemüveget az eOptika.hu kínálatából:

Oakley napszemüveg

Oakley napszemüveg - OO 9474 01 - Spindrift

Minden, amit tudni szerettél volna a Oakley napszemüvegekről

Missoni  napszemüveg

Missoni napszemüveg - MIS 0033/S 086/HA

Polaroid  napszemüveg

Polaroid napszemüveg - PLD 6042/S 807/M9

Polaroid  napszemüveg

Polaroid napszemüveg - PLD 4086/S JBW/C3

Minden, amit tudni szerettél volna az Polaroid napszemüvegekről

Hugo Boss napszemüveg

Hugo Boss napszemüveg - HG 1127/S 08A/AO

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!