eOptika Blog
2023.12.13 09:00

Monitorszemüveg - Bármilyen keretből

Monitorszemüveg - Bármilyen keretből

A kékfény szűrő szemüveg csökkenti a szemfáradtságot, a fejfájást, a szemszárazságot és javítja a koncentrációt és az alvásminőséget. A monitor szemüveg nemcsak hasznos, hanem divatos is, hiszen bármilyen keretből készíthető, így illeszkedik az arcformánkhoz és a stílusunkhoz.

A monitorszemüveg egy olyan speciális szemüveg, amely segít megvédeni a szemünket a káros kékfénytől, amelyet a számítógép, a mobiltelefon, a tablet és más digitális eszközök bocsátanak ki.

Monitorszemüveg dioptria nélkül

A monitorszemüvegek dioptriával és dioptria nélkül is kaphatók. Ha nincs szükséged látásjavító szemüvegre, de szeretnéd megóvni a szemedet a kékfénytől, akkor egy monitor szemüveg dioptria nélkül tökéletes megoldás lesz számodra.

Monitorszemüveg

A dioptria nélküli monitor szemüveg első ránézésre pontosan olyan, mint egy átlagos szemüveg, azonban ennek a szemüvegnek a lencséje egy speciális bevonattal rendelkezik, amely kiszűri a kékfényt. A dioptria nélküli monitor szemüveg bármilyen keretből elkészíthető, így választhatsz klasszikus, modern, sportos vagy extravagáns modellt is.

Monitor szemüveg dioptriával

A monitorszemüveg abban az esetben is jó választás, ha szükséged van látásjavító szemüvegre, ugyanis a kékfény szűrő bevonatot bármilyen dioptriás lencsére felvihetik. A monitor szemüveg dioptriával ugyanolyan hatékonyan védi a szemedet a kékfénytől, mint a dioptria nélküli, és ugyanúgy bármilyen keretből készíthető.

Férfi monitorszemüveg

A férfi monitor szemüveg kiválasztásánál fontos figyelembe venni az arcformát, a szemek és haj színét és az egyéni stílust is. A férfi monitor szemüveg lehet elegáns, sportos, vagány vagy kreatív, attól függően, hogy milyen keretet választasz.

A keretek között megtalálhatók a klasszikus fekete, barna, szürke vagy kék, valamint a merészebb piros, zöld, sárga vagy narancs színek is. A férfi monitor szemüveg keretek forma tekintetében is változatosak, találsz köztük kerek, ovális, szögletes, pilóta vagy wayfarer fazont is.

A férfi monitor szemüveg kínálatunkban rengeteg márkás és minőségi modell közül választhatsz, például Ray-Ban, Oakley, Polaroid, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Calvin Klein és még sok más.

Női monitorszemüveg

A női monitor szemüveg kiválasztásánál ugyanazokat a szempontokat érdemes figyelembe venni. A női monitor szemüveg is lehet elegáns, sportos, divatos vagy kifinomult- a döntés csak rajtad áll! A női monitor szemüveg keretek között a klasszikus fekete, barna, szürke vagy kék színek mellett megtalálhatók az olyan vidámabb színek is, mint a rózsaszín, a lila, a türkiz vagy a mályva.

A női monitor szemüveg keretek formája is változatos, kínálatunkban rengeteg márkás és minőségi modell közül választhatsz. A Ray-Ban, az Oakley, a Polaroid, a Tommy Hilfiger, a Hugo Boss, a Calvin Klein és még sok más márka női kollekciói várnak rád!

Monitorszemüveg gyerekeknek

A gyerekek szeme is ki van téve a kékfénynek, hiszen napjainkban ők is egyre többet használnak digitális eszközöket. A gyerekek szeme érzékenyebb a kékfényre, mint a felnőtteké, ezért fontos, hogy megvédjük őket a szemfáradtságtól, a fejfájástól, a szemszárazságtól és a rossz alvástól. A monitorszemüveg gyerekeknek is bármilyen keretből elkészíthető, így választhatsz vidám, színes, mintás vagy egyszerű modellt.

Kékfény szűrő szemüveg

A kékfény szűrő szemüveg egy olyan szemüveg, amely nemcsak a digitális eszközök által kibocsátott kékfényt, hanem a napfénytől és a mesterséges fényforrásoktól származó fényt is kiszűri. A kékfény szűrő szemüveg segít megelőzni a szemkárosodást, a szürkehályogot, a makuladegenerációt és a zöldhályogot.

Kék-fény szűrő szemüveg

A kékfény szűrő szemüveg olyan, mint egy normál szemüveg, kivéve, hogy egy speciális bevonattal rendelkezik, amely kék színű. A kékfény szűrő szemüveg bármilyen keretből elkészíthető, így választhatsz napszemüveg, olvasószemüveg vagy dioptriás szemüveg modellt is.

Divatszemüveg

A divatszemüveg egy olyan szemüveg, amely nemcsak a szemünket védi, hanem a megjelenésünket is feldobja. A divatszemüveg lehet monitor szemüveg, kékfény szűrő szemüveg, napszemüveg, olvasószemüveg vagy dioptriás szemüveg, attól függően, hogy milyen lencsét és bevonatot választasz.

A divatszemüveg keretek között megtalálhatók a legújabb trendek: a geometrikus, az állatmintás, az átlátszó és a fémes keretek is. Kínálatunkban rengeteg márkás és minőségi modell közül választhatsz, például Ray-Ban, Oakley, Polaroid, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Calvin Klein és még sok más.