eOptika Blog
2023.02.24 10:13

Női napszemüveg trendek 2023

Női napszemüveg trendek 2023

Vessünk most egy pillantást arra, hogy mit is ígérnek a női napszemüveg trendek 2023 tavaszára, nyarára!

Most, hogy a tél vége már látszik az alagút végén, és egyre többet süt a nap, aktuálissá vált, hogy a napszemüvegek kerüljenek terítékre. Habár nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy a szemeket egész évben védeni kell a káros sugaraktól (még felhős időben is), nyilvánvalóan akkor kezdünk jobban érdeklődni a téma iránt, amikor megérint a tavasz első langyos szele.

És ha már napszemüveg, akkor természetesen mindenki arra kíváncsi (mi is), hogy mik a legújabb divatirányzatok, ha kedvenc kiegészítőnkről van szó. Szóval vessünk most egy pillantást arra, hogy mit is ígérnek a női napszemüveg trendek 2023 tavaszára, nyarára!

Női napszemüveg divat

Azt mondanunk sem kell, hogy a divat évről-évre változik, ezt pedig a napszemüveg piac is szépen leköveti, hiszen a nagy divatházak folyamatosan új kollekciókkal rukkolnak elő, attól függően, hogy milyen évszámot ír a naptár - és hogy milyen divatot írnak elő ők.

Női napszemüveg

Bőven szoktunk újdonságokkal találkozni, de emellett megvannak az örök klasszikusok, valamint azok a fazonok is, amelyek egy-egy hosszabb-rövidebb szünet után újra és újra visszatérnek. Ilyen visszatérő az oversized kialakítás, valamint muszáj szót ejtenünk az örök kedvenc kis feketéről is, mert ezek 2023-ban is nagy slágerek lesznek!

MEGNÉZEM A NŐI NAPSZEMÜVEG KÍNÁLATOT

Nagyméretű női napszemüveg

Az oversized vagy nagyméretű női napszemüveg már sok évtizeddel ezelőtt meghódította egyszer a világot. A sztárok imádták már a hatvanas években, mert remekül el lehetett bújni mögötte a paparazzik elől, vagy éppen kiváló fedezéket nyújtott egy hosszúra sikerült éjszaka után.

Oversized napszemüveg

Aztán jöttek az apróbb ablakos napszemüvegek, és a túlméretezett fazonok kicsit kiszorultak a képből, de csak azért, hogy aztán újult erővel térhessenek vissza. Ma is a legkeresettebb fazonok közé tartoznak és nem csak azért, mert bohókásak, igazi must have darabjai a nyári outfiteknek, hanem azért is, mert éppen nagy méretüknek köszönhetően nem csak a szemeknek, de a szemek körüli, érzékeny területeknek is megfelelő védelmet nyújtanak a káros sugarak ellen.

MEGNÉZEM A NAGYMÉRTŰ NŐI NAPSZEMÜVEG VÁLASZTÉKOT

Fekete női napszemüveg

Az idei (és az összes többi év) másik nagy favoritja a fekete női napszemüveg, mindenféle méretben és fazonban. A lényeg a szín: az elegáns, minimalista, visszafogott fekete, ami egyszerűen tökéletesen passzol mindenhez és amivel nem lehet mellé nyúlni.

Fekete napszemüveg

Teljesen mindegy, hogy mit diktál az aktuális divat, a kis fekete mindig a része lesz, legyen szó ruháról, táskáról vagy napszemüvegről. Így, ha szeretnél egy olyan modellt, ami leghűségesebb társad lesz a fesztiválokon, a strandon, de még az elegánsabb események alkalmával is, mindenképp legyen a gardróbodban egy vagány, fekete napszemüveg!

Márkás női napszemüveg

Az eOptika.hu kínálatában valamennyi nagy, népszerű brand-et megtalálod, így, ha márkás női napszemüveg mellett tennéd le a voksod, a legjobb helyen jársz. Böngéssz kedvedre a kínálatban, próbáld fel a legszebb darabokat virtuálisan és rendeld meg kedvenced kedvező áron.

Ha pedig szakértő véleményére lenne szükséged a választásban, gyere be belvárosi optika szaküzletünkbe és kollégáink örömmel segítenek megtalálni a hozzád legtökéletesebben passzoló napszemüveget!

 

MEGNÉZEM A MÁRKÁS NAPSZEMÜVEGEKET

Várunk szeretettel optikánkban!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75