eOptika Blog
2023.04.26 12:22

Női szemüveg - A legtrendibb fazonokban

Női szemüveg - A legtrendibb fazonokban

Akár online, akár optikában történő vásárláson gondolkodik, az eOptika kínálatában óriási kedvezményekkel találhatja meg a megfelelő darabot.

A megfelelően kiválasztott szemüveg öltöztet, egy jó fazon pedig minden öltözéket teljessé tesz. Manapság már szinte csak a képzelet szab határt a fazon és a színek kiválasztásának, hiszen annyi különböző stílus érhető el a piacon. Akár online, akár optikában történő vásárláson gondolkodik, az eOptika kínálatában óriási kedvezményekkel találhatja meg a megfelelő darabot.

Női szemüvegkeret

2023-ban a női szemüveg a sokszínűségről, a kifinomult eleganciáról és a stílusok keveredéséről és keveréséről szól a divatban. Nincs ez másképp a szemüveg trendekben sem. Idén a keretek bármilyen stílust képviselhetnek, legyen az visszafogott, geometrikus, túlméretezett, filigrán, színes, színátmenetes vagy a 70-es évek hangulata.

Női szemüveg

A minimalista dizájnok találkoznak a geometrikus keretekkel, kifejező mintákkal és színekkel. Formában is széles a spektrum, ami a pillangós, a vintage és a macskaszem keretektől a panto szemüvegekig terjed. A szemüvegkeret női fazonjainak tényleg csak a képzelet szabhat határt!

A divat mellett persze érdemes szem előtt tartani a praktikumot és az arcformát is, hiszen az életvitel és az arcforma nagyban befolyásolja a szemüvegválasztást. Egy biztos, az eOptika.hu több, mint tízezer elérhető kerete között mindenki megtalálja a számára kedves és a stílusához passzoló szemüveget.

Női szemüveg akció

Akár szemüveg rajongó, akár hétköznapi, esetleg alkalmi szemüveghasználó, biztosan Ön is tudja, hogy a szemüveg vásárlás bizony költséges dolog. Ahhoz, hogy egy új szemüveg vásárlása jelentősen kisebb anyagi terhet jelentsen, a lehető legjobb helyen jár.

Az eOptika.hu állandó szemüveg akció keretein belül, az eredetileg tervezett összegből akár egyszerre több szemüveget, napszemüveget is beszerezhet az idei szezonra.

Férfi szemüveg

A hölgyek mellett a dizájnerek természetesen az urakra is gondolnak az új kollekciók piacra dobásánál és szerencsére 2023-ban a férfi szemüveg is több, mint egy egyszerű, praktikus, látásjavító eszköz.

Férfi szemüveg

Izgalmas formák és színek tűntek fel a férfi szemüvegek piacán is, de persze a jól megszokott pilóta vagy wayfarer fazonok továbbra is magasan vezetik a népszerűségi listát. Ráadásul mindkét említett stílus olyan örök klasszikus, amivel az urak sem lőhetnek mellé a szemüveg választásnál.

Női szemüveg ár

Ha már korábban a kedvezményeket említettük, nem mehetünk el szó nélkül a szemüvegek ára mellett, hiszen vásárlásnál ez fontos tényező. Az eOptika.hu oldalán a kedvezményeknek köszönhetően női szemüvegek már akár 6 ezer forinttól is elérhetők, míg a drágább szemüvegek akár 30 esetleg 40 ezer forintba is kerülhetnek.

Női szemüveg rendelés

Új szemüvege közelebb van, mint gondolná! Hogy még pontosabbak legyünk, csupán néhány kattintásra, egy-két virtuális próbára és pár nap várakozásra, míg a csomagszállító futár bekopogtat új szemüvegével otthona ajtaján.

Pontosan ennyi időt és erőfeszítést kíván ugyanis egy női szemüveg rendelés az eOptika.hu oldalán. Ráadásul 17 ezer forint feletti vásárlás esetén még a csomagszállítás költségét is átvállaljuk, így a szállítás sem az Ön pénztárcáját terheli majd.