eOptika Blog
2023.04.24 10:54

Oakley Gascan - A sportos férfi kötelező kelléke

Oakley Gascan - A sportos férfi kötelező kelléke

Az Oakley napszemüveg modelljei éppen abban verhetetlenek, hogy aktív mozgás közben is jól és stabilan illeszkednek az archoz.

Ha nyár, akkor szabadtéri sportok, ha szabadtéri sportok, akkor kényelmes, megbízható napszemüveg. Na de miben más egy sportoláshoz használt napszemüveg és egyáltalán honnan lehet tudni, hogy alkamas-e rá a kinézett darab?

Alapvetés, hogy sport közben izzadunk. Nyáron izzadunk. Ha nyáron sportolunk, akkor nagyon izzadunk. Ilyen körülmények között minden napszemüvegnek kihívás az arcon maradni, márpedig lényeges, hogy a szemek védve legyenek a káros fényektől, testmozgás közben is.

Az Oakley napszemüveg modelljei éppen abban verhetetlenek, hogy aktív mozgás közben is jól és stabilan illeszkednek az archoz. Köszönhető ez a kialakításuknak és annak a különleges anyagnak, amelyet Jim Jannard, az Oakley márka szülőatyja talált fel, és amely az unobtanium névre hallgat.

Az unobtanium különlegessége abban rejlik, hogy nedvesség hatására nem, hogy csúszóssá válna - hanem egyenesen jobban tapad. Így pedig a legstabilabb napszemüvegek közé emeli az Oakley modelleket, különösen, ha sportról van szó.

MEGNÉZEM AZ OAKLEY NAPSZEMÜVEGEKET

Oakley Gascan napszemüveg

A speciális unobtaniumot a mai napig használják az Oakley napszemüvegek fül- és orrpárnái gyártásánál, nincs ez másképp az Oakley Gascan napszemüveg modellek esetében sem. Nem véletlen, hogy a Oakley Gascan az egyik legnépszerűbb modell a márka történetében, hiszen egyrészt megbízható, másrészt kialakításának köszönhetően a legtöbb arcformára remekül passzol.

Oakley Gascan napszemüveg Oakley Gascan

Legyen szó hétköznapokról, kirándulásokról, utazásokról, a mindig mozgásban lévő férfiak imádják ezt a fazont, amely nélkülöz minden lágyságot. Helyette karakteres, éles vonalakkal dolgozik, ezzel is felerősítve viselője férfias megjelenését.

MEGNÉZEM AZ OAKLEY GASCAN KÍNÁLATOT

Oakley napszemüveg férfi

Az Oakley napszemüveg férfi kínálat persze széles, nem csak a Gascant jelenti. Fontos megemlítenünk például az Oakley Sutro vagy éppen az Oakley Holbrook modelleket is, amelyek szintén óriási népszerűségnek örvendenek világszerte.

Így, ha aktív, a sportokat szívesen űző férfiként épp napszemüveget keresel, mindenképp érdemes végig böngészned az Oakley napszemüveg kínálatát. Próbáld fel őket virtuálisan az eOptika.hu webáruházában vagy látogass el belvárosi optika szaküzletünkbe!

Oakley napszemüveg ár

Az Oakley napszemüveg ár érték arányban is erős: a prémium minőség mellé megfizethető árak párosulnak, hogy ne kelljen választanod a szemed és a pénztárcád megóvása között. Egy eredeti Oakley napszemüveg ugyanis hosszú évekig jó szolgálatot tesz majd, így nem kell időről-időre új napszemüveget vásárolnod.

OAKLEY NAPSZEMÜVEGET SZERETNÉK

Várunk szeretettel optikánkban is!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75