eOptika Blog
2023.07.24 10:00

Oakley HSTN - Újdonság a népszerű márkától

Oakley HSTN - Újdonság a népszerű márkától

Az Oakley HSTN egy újdonság a népszerű márkától, amely már webáruházunk és budapesti optikai szaküzletünk kínálatában is megtalálható!

Az Oakley, a világ egyik legnépszerűbb napszemüvegeket gyártó márkája, ezúttal még magasabbra tette a lécet. Az Oakley HSTN egy újdonság a népszerű márkától, amely már webáruházunk és budapesti optikai szaküzletünk kínálatában is megtalálható!

Oakley HSTN napszemüveg

A Oakley HSTN a népszerű márka legújabb dobása, amely már most óriási sikernek örvend. A brand kiváló ízléssel ötvözte a klasszikus védjegyeit a modern kor legtrendibb forma világával, az eredmény pedig nem más, mint egy igazán különleges, maszkulin napszemüveg kollekció.

Valami újdonságra vágyik? Böngésszen webáruházunk kínálatában és válogasson 2023 legfrissebb trendjei között!

Oakley

Az 1980-as években útjára indult Oakley ma leginkább napszemüveg és szemüveg kollekcióinak köszönhetően híres, de a brand számos más - főként sport - ruházati termék gyártásával is foglalkozik. De hogyan kezdődött minden és ki áll a világhírű márka mögött?

napszemüveg

Az Oakley márka születése Jim Jannard motocross versenyző nevéhez fűződik. Jannard a versenyeken alapuló tapasztalataira hagyatkozva a 80-as években megalkotott egy forradalmian új, csúszásmentes anyagot, amely nedvesség hatására is kiváló tapadást biztosított. Ez az anyag tette híressé a márkát és azóta is ezt használják a minőségi napszemüvegekhez.

Oakley napszemüveg

A Oakley napszemüveg kollekciói híresek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról. A kényelem és a biztonság érdekében a napszemüvegek lencséi 100%-os védelmet nyújtanak a káros UV sugarak és a kijelzők által kibocsájtott kék fény ellen.

Oakley napszemüveg női

Az Oakley napszemüveg női kollekciói csupa olyan darabbal büszkélkedhetnek, amelyek sportosak, mégis divatosak, így bárki könnyedén megtalálhatja közöttük a saját stílusához közel álló modelleket. Keresse fel webáruházunkat vagy látogasson el budapesti optikai szaküzletünkbe és szerezze be álmai napszemüvegét!

Oakley napszemüveg férfi

Oakley HSTN

Az Oakley napszemüveg férfi kollekcióiban olyan híres darabok találhatóak, mint az Oakley Sutro, az Oakley Holbrook, az Oakley Gascan, az Oakley Plazma vagy az Oakley Jawbreaker. Ezek között a lezser stílust és a megbízható minőséget ötvöző modellek között mindenki megtalálhatja álmai napszemüvegét, akár hétköznapi viseletnek, akár sportoláshoz keresgél.

Oakley napszemüveg ár

Online áruházunkban nem csak a kínálat, hanem az Oakley napszemüveg ár is rendkívül vonzó. Világmárkák többezer napszemüveg és szemüveg keretei közül válogathat, és akár ingyenes házhozszállítással is hozzájuthat legújabb szerzeményéhez!