eOptika Blog
2023.11.02 10:00

Oakley napszemüveg - Profi védelem ősszel is

Oakley napszemüveg - Profi védelem ősszel is

Hűvösebbé válnak a napok és már a napsugaraknak sincs olyan nagy ereje, mint nyáron: az ősz a tökéletes évszak a szabadtéri sportok szerelmeseinek is.

Ebben az időszakban még szívesen tartózkodunk a jó levegőn, ugyanakkor nem kell attól tartanunk, hogy megerőltetjük magunkat a nagy melegben. Azonban ebben az időszakban sem szabad megfeledkezni szemünk védelméről! Az Oakley napszemüveg megóvja szemünket a káros UV-sugaraktól, miközben kényelem érzetet biztosít akár sportolás közben, akár a hétköznapi viselet során.

Oakley Holbrook

Az Oakley Holbrook modelljét az 1940-es, 50-es, 60-as évek filmhősei inspirálták. A formavilágot igazi felfedezők és kalandorok számára alkották meg a tervezők, így létrehozva egy igazán stílusos és egyúttal időtálló dizájnnal megáldott napszemüveget.

Oakley Holbrook

A márka kifinomultan ötvözi a minőséget, stílust és a kényelmet, aminek köszönhetően a Holbrook modell is széles körben népszerű. Az igazi amerikai életérzést nagyszerűen kiemelik a szemüvegkereten található fém szegecsek és Oakley emblémák.

Oakley Sutro

Ahhoz, hogy megértsük az Oakley mai modelljeit, érdemes egy pillantást vetnünk a napszemüveg márka messzire visszanyúló múltjára. A világhírűvé vált brand története Jim Jannard nevéhez fűződik. A motocross versenyző tapasztalatai alapján létrehozott egy forradalmi anyagot, amely nedvesség hatására nem csúszik, sőt jobb tapadást biztosít.

Ezt az anyagot elsőként markolatokhoz használták, majd bevezették a napszemüvegek gyártásába is. Így jött létre az extra kényelmes és praktikus Oakley Sutro modell is, amely ma már igazi fogalom mind a sportruházat, mind az utcai divat világában.

Oakley női napszemüveg

A női napszemüveg trendekkel olykor nem könnyű felvenni a versenyt, azonban az Oakley kitűnő érzékkel tölti be azt a rést, amely az igazán sportos hölgyek igényeit is képes kielégíteni. Az Oakley napszemüveg női darabjai változatos formákkal és színekkel lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb modellt.

Oakley férfi napszemüveg

Az Oakley napszemüveg férfi kollekció darabjai között egyaránt találunk kifejezetten sportos és hétköznapi formájú modelleket, azonban általánosságban elmondható, hogy az Oakley kínálatában csupa stílusos és lezser férfi napszemüveget találunk.

Oakley napszemüveg

Oakley napszemüveg ár

Oakley napszemüveg akció keretében a legtrendibb Oakley modelleket is kedvező áron találja meg. Az új napszemüveget szakképzett, tapasztalt optikusaink készítik elő, akik számára az a legfontosabb, hogy Ön a legjobb minőségű terméket kapja.

Akár a lencse szélessége vagy színe, akár a keret stílusa és formája alapján keres, az eOptikánál biztosan megtalálja az Ön számára kedves modellt. Látogasson el budapesti optikánkba vagy böngésszen webáruházunkban és találja meg új kedvencét!