eOptika Blog
2023.01.23 15:56

Oakley napszemüveg - védelem télen-nyáron

Oakley napszemüveg - védelem télen-nyáron

Az Oakley napszemüvegeket évtizedek óta piacvezető napszemüvegekként tartjuk számon.

Az Oakley napszemüvegeket évtizedek óta piacvezető napszemüvegekként tartjuk számon. Okkal, hiszen a szemüvegek kialakítása és minősége garancia a sikerre és a kényelmes viseletre. A jó hír pedig, hogy az általános tévhittel ellentétben már nem csak sportoláshoz, de a hétköznapokra is kitűnő választás egy Oakley napszemüveg. 

Oakley Holbrook

Az Oakley Holbrook keret egy időtlen, klasszikus dizájn, amelyik minden korban, bármely korosztály számára ideális választás lehet. A kulcslyukat mintázó orrhíd és a lencse két oldalán elhelyezett szegecsek kiemelik a típust a tömegből. Nem véletlen, hiszen a modellt az 1940-es, '50-es évek amerikai filmsztárjai inspirálták, akikről sok minden elmondható, de a hétköznapiság biztosan nem.

Az Oakley napszemüveg férfi modellje mára igazi klasszikussá vált, amit messziről kiszúrhatunk, akár az utcán sétálva is. Könnyű vázzal készült darab, ami hibátlanul illeszkedik a fejformához és akár egész napos viselése sem okoz gondot. A többi Oakley szemüveghez hasonlóan ez a lencse is 100%-ban blokkolja a káros UV-sugarakat és védi a szemet.

Oakley Sutro

Ha létezik olyan napszemüveg, amelyik minden sportoló kiegészítői között kötelező darab, mi az Oakley Sutro típust mondanánk. Megbízható, könnyű és kényelmes viselet. Nem véletlen, hiszen a gyártó nem titkolt célja volt az eddig létező kerékpáros szemüvegekre válaszul egy igazán stílusos modell elkészítése. A modell persze nem csak a bringásoknak szól, a ‘80-as évek szinti hullámának rajongói is stílusos kiegészítőre lelhetnek benne.

Az Oakley napszemüveg női és férfi modellje is egyaránt a márka O Matter technológiájával készül, ami ultrakönnyű keretet jelent és a hagyományos, acetát tartalmú kereteknél kétszer nagyobb strapabírást.

Oakley női napszemüveg

Legyen szó sportos vagy stílusos hétköznapokról, az Oakley női napszemüvegei biztosan színt visznek a napba. Az Oakley napszemüvegei híresek kiváló minőségükről, strapabírók és kényelmesek is, ezért mind sportolás közben, mind hétköznapi teendők közben megfelelő védelmet biztosítanak a káros UV-sugárzás ellen.

Oakley női

Színek tekintetében arany, barna, fekete, kék, lila, narancssárga, rózsaszín, szürke és zöld lencsével rendelkező Oakley napszemüvegeket kínálunk, fazonban pedig kerek, pilóta vagy szögletes stílus található a kínálatunkban.

Oakley férfi napszemüveg

Az Oakley férfi napszemüvegeinek fő jellemzője a stílus és a lezserség ötvözete. Az eOptika.hu kínálatában több, mint 500 férfi napszemüveg közül válogathat, amik közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt. A márka férfi napszemüvegei is a legmagasabb minőséget képviselik, ezért alkalmasak hosszantartó viselésre aktív életvitel mellett is.

Oakley férfi napszemüveg

Napszemüveg választás esetén három fontos dologra érdemes odafigyelni, ami a lencsét illeti. Az első a megfelelő UV-szűrés, a második, hogy a szemüveg megfelelő látás komfortot biztosítson, a harmadik pedig, hogy a napszemüveg mögül kitekintve minőségi, kontrasztos képet lássunk. Ezeket a kritériumokat figyelmbe véve biztosan mindenki megtalálja a számára ideális napszemüveget.

Oakley napszemüveg ár

Nem fogunk hazudni, az Oakley napszemüvegek nem tartoznak a piac legolcsóbb szemüvegei közé, hiszen a minőségi anyagoknak és kiemelkedő kialakításnak ára van. Az eOptika.hu oldalán böngészve azonban már biztosan Önnek is feltűnt, hogy a kínálatunkban található szemüvegeket jelentős engedménnyel vásárolhatja meg.

Nincs ez másképp az Oakley szemüveg esetében sem. Ha egy igazán tartós és stílusos szemüveget szeretne pénztárcabarát áron, akkor az eOptika.hu Oakley napszemüveg akció Önnek lett kitalálva!

Mind a női, mind a férfi napszemüvegek jelentős, akár a gyártó által javasolt fogyasztói árakhoz képest 60%-os kedvezménnyel is elérhetők az oldalunkon, ami azt jelenti, hogy női és férfi Oakley napszemüvegeket már akár 30 ezer forinttól is megvásárolhat. Internetes vásárlás esetén ezen felül még 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, valamint 15 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díját is átvállaljuk.