eOptika Blog
2022.12.16 11:20

Olvasószemüveg rendelés

Olvasószemüveg rendelés

Mit szólna ahhoz, ha az idei újévi fogadalma arról szólna, hogy megpróbál mindent megtenni szemei egészségének az érdekében?

Az ember igazán csodálatos lény. Képesek vagyunk hosszú-hosszú éveken keresztül figyelmen kívül hagyni a testünk jelzéseit és csak az utolsó előtti pillanatban tenni egészségünk megőrzéséért. Ezért mit szólna ahhoz, ha az idei újévi fogadalma arról szólna, hogy megpróbál mindent megtenni szemei egészségének az érdekében?

Ehhez a legjobb helyen jár, hiszen az eOptikában mindent megtalál szemei megóvásához, legyen szó olvasó szemüveg vagy egyéb szemüveg rendeléséről!

Olvasó szemüveg - Mikor van rá szükség?

Bármennyire is szeretnénk sokáig fiatalok maradni és tudomást sem venni az öregedés jeleiről, vannak bizonyos elkerülhetetlen élettani jelenségek, amik bizony előbb vagy utóbb mindenkit utolérnek. Ilyen például az öregszeműség, más néven presbyopia, ami akkor következik be, amikor a szemlencsénk rugalmassága csökken, ezáltal pedig a szem közelre fókuszáló képessége csökken.

Nem tudja elég távol tartani az újságot, a könyvet vagy még gyakrabban a telefonját, hogy el tudja olvasni az üzenetet? Ez közel sem jelenti a világvégét! A szem ilyen irányú romlása idővel elkerülhetetlen, de aggodalomra semmi ok, hiszen egy megfelelő olvasószemüveggel szövődmények nélkül orvosolható.

Az idővel mindenkinél bekövetkező, genetikai szemromlást sok esetben felgyorsíthatja a számítógép előtt végzett munka, illetve ha sok időt töltünk képernyő, kijelző előtt. Annak érdekében, hogy a kékfény káros hatásaitól is megóvja szemét, érdemes kékfényszűrős olvasószemüveg mellett döntenie, hiszen a szemüveg lencséjére helyezett speciális szűrőréteg megóvja szemét a káros kékfénytől.

Olvasószemüveg rendelés

A különböző élelmiszer boltok és drogériák polcain is számos olvasószemüveg található. Ahogy elkezdődnek a látásromlás első tünetei, nagyon csábító lehet egyszerűen lekapni egyet a polcról és azt gondolni, hogy ezzel el is van intézve a probléma.

Olvasószemüveg

Szakértő optikusaink ezt a gyorsnak tűnő megoldást azonban nem javasolják, hiszen ezek a szemüvegek jellemzően nem felelnek meg az olvasószemüveg kritériumainak.

Szerencsére már néhány kattintással is könnyedén vásárolhat olvasószemüveget, ráadásul megbízható forrásból, amihez még cipőt sem kell húzni, hiszen a futárunk házhoz is szállítja a kiválasztott szemüveget.

Tudjuk, hogy a virtuális szemüveg választás első hallásra nem tűnik egy egyszerű feladatnak, viszont weboldalunkon virtuális tükörrel, arc - és szemüvegforma meghatározóval is segítünk.

Olvasószemüveg női

Olvasószemüvegek készülhetnek műanyag vagy fém kerettel, fazonjukat és színüket tekintve pedig szinte korlátlan lehetőség közül választhat. Stílusától függően választhat színes vagy visszafogottabb, egyszínű keretek közül is, amik mind tökéletes megoldást nyújtanak a hétköznapokra.

A szemüveg divat csakúgy, mint az aktuális öltözködési trendek évről évre változnak, de van néhány olyan örök stílus, ami időtlen eleganciát garantál viselőjének. Hölgyek esetében - természetesen arcformától függően - kitűnő választás lehet egy cica vagy lepke fazon, de egy geometriai forma is nagyon feldobhatja a megjelenésünket.

Olvasószemüveg férfi

A hölgyek mellett természetesen a férfiaknak is fontos, hogy egy olvasószemüveg ne csak megoldja a látásproblémák által okozott kihívásokat, hanem elegáns kiegészítője legyen a mindennapoknak. A megfelelő szemüveg kiválasztása az eOptika oldalán keresztül az uraknak is gyerekjáték, hiszen az arcforma meghatározása után már nincs is más dolguk, mint az olvasószemüveg fül alatt, a szűrők segítségével kiválasztani a férfi olvasószemüvegeket.

Olvasószemüveg férfi

A férfiak által leginkább kedvelt fazonok a geometriai formák, de nagy népszerűségnek örvendenek a pilóta fazonok is.

Olvasószemüveg árak

Amikor elkezd romlani a szemünk, sokunkban az első felmerülő gondolat, hogy a szemüvegek egy kisebb vagyonba kerülnek. Az eOptika oldalán azonban a lehető legjobb helyen jár, ha a szem egészsége mellett a pénztárcáját is óvni szeretné.

Webshopunkban olvasószemüvegek jelentős kedvezménnyel, a gyártók által ajánlott fogyasztói árakhoz képest akár 30-80% kedvezménnyel érhetők el, ami azt jelenti, hogy a legnagyobb márkák szemüvegei már akár 6000 forinttól is megvásárolhatók.