eOptika Blog
2023.06.20 09:38

Polarizált napszemüveg - Miért fontos?

Polarizált napszemüveg - Miért fontos?

Mivel a polarizált napszemüveg képes kiszűrni a vízről, földről és más anyagokról visszaverődő erős fényt, kiváló választás sportoláshoz vagy autóvezetéshez.

Gyakran előfordul, hogy a vakító napsütés még napszemüvegben is bántja a szemünket. Ennek az a legfőbb oka, hogy a hagyományos napszemüveg lencsék nem képesek megfelelő mértékben kiszűrni az erős fény visszatükröződéseket, a ragyogást és a káprázást. Erre a gyakori problémára kínál megoldást a polarizált lencse. De hogyan képes ez a nagyszerű anyag orvosolni a problémát?

Polarizált napszemüveg vezetéshez

A polarizált napszemüveg lencséje egy különleges kémiai anyaggal van bevonva, amely segítségével a napszemüveg képes kiszűrni a zavaró tükröződéseket. A polarizáló anyagot Edwin H. Land találta fel, és az első polarizált napszemüveg is az ő nevéhez fűződik. Ha ezt a rendkívül vékony, filmszerű anyagot felviszik a napszemüveg lencséjére, az csak a függőleges irányú fénynyalábokat fogja átereszteni.

Mivel a polarizált napszemüveg képes kiszűrni a vízről, földről és más anyagokról visszaverődő erős fényt, kiváló választás sportoláshoz vagy autóvezetéshez. A városi forgalomban és a vidéki utakon egyaránt jó szolgálatot tesz. A barna és a szürke színű polarizált lencsék kiváltképp alkalmasak vezetéshez.

Polarizált napszemüveg női

A polarizált napszemüveg női változatban, különböző izgalmas formában és színben elérhető, ugyanis számos világhírű divatcég készít ilyen típusú lencsével ellátott szemüvegeket is. Ezek a luxusmárkák webáruházunkban és budapesti optikai szaküzletünkben egyaránt megtalálhatóak.

Polarizált napszemüveg

Kínálatunkban Oakley napszemüvegek, Ray Ban napszemüvegek, Polaroid napszemüvegek, Versace napszemüvegek, Michael Kors napszemüvegek, Dolce & Gabbana napszemüvegek és még sok más nagy nevű gyártó termékei várják Önt!

Polarizált napszemüveg férfi

Kínálatunkban a polarizált napszemüveg férfi változatai is széles választékban megtalálhatók: az Oakley, a Ray Ban, a Polaroid, a Versace és számos egyéb híres brand termékei közül válogathat. Keresse fel webáruházunkat vagy látogasson el budapesti optikánkba és találja meg az Önhöz legjobban passzoló darabot!

Polaroid polarizált napszemüveg

A Polaroid polarizált napszemüveg kollekciói hazánkban régóta nagy népszerűségnek örvendenek. A márka termékei kiválóan ötvözik a szórakoztató, modern formákat a minőséggel és a praktikummal.

Polaroid polarizált napszemüveg

A Polaroid a polarizált napszemüvegek vezető márkájává vált, neve és jellegzetes logo-ja ma már egybeolvad a különleges technológiával.

Polarizált napszemüveg ár

Kínálatunkban több mint 1000 polarizált napszemüveg női és férfi modell közül válogathat. Nálunk férfi, női és gyerek keretek, különböző stílusú és márkájú napszemüvegek széles választéka várja Önt. Merüljön el webáruházunk kínálatában vagy látogasson el budapesti optikánkba és találja meg álmai polarizált napszemüvegét!