eOptika Blog
2023.01.26 13:50

Polaroid napszemüveg - minőség elérhető áron

Polaroid napszemüveg - minőség elérhető áron

A Polaroid az egyik legismertebb napszemüveg és szemüveg márka.

Egyre inkább bekerül a köztudatba és így a hétköznapjainkba is a napszemüveg téli viselete, hiszen télen is fontos, hogy óvjuk szemünket a káros napsugaraktól. Viszont tagadhatatlan, hogy a jó idő közeledtével arányosan megnő a napszemüveg iránti kereslet az optikánkban és a webshopunkban is. A Polaroid talán az egyik legismertebb napszemüveg és szemüveg márka, amelynek darabjai természetesen a kínálatunkban is megtalálhatók.

Polaroid napszemüveg női választék

A Polaroid márka szemüvegei ötvözik a klasszikus, modern és játékos formákat a kimagasló minőséggel. Egy Polaroid napszemüveg azonban nem csak stílusos és divatos, hanem a szemet is megfelelő mértékben óvja a káros napsugárzástól.

Polaroid napszemüveg női

A márka, ahogy a neve is sejteti, a lencse polarizálásával vált híressé, aminek köszönhetően megszűri a vízszintesen érkező, vakító fénysugarakat, amik például a földről, a vízről vagy egyéb felületekről verődnek vissza és csak a függőlegesen érkező fénysugarakat engedi be.

Az eOptika.hu Polaroid napszemüveg kínálatában a hölgyek is kedvükre válogathatnak a klasszikus és a modern darabok közül is, hiszen közel 200 fajta napszemüveg érhető el online felületünkön. A hétköznapi és sportos fazonok széles körben elérhetők, akár fém, akár műanyag kerettel is.

Népszerű Polaroid fazonok a kerek, a lepke, a cicás, az ovális, a szögletes és a pilóta szemüvegkeretek, színben pedig az aranytól a többszínű keretig számtalan lehetőség érhető el a hölgyek számára, így biztosan megtalálják azt a darabot, amit örömmel és kényelmesen viselnek.

Polaroid napszemüveg férfi kínálat

Webshopunk férfi Polaroid napszemüveg kínálatában sem fognak csalódni! A polarizált lencse csökkenti a káprázást is, ezáltal különösen jó választást jelentenek sportoláshoz és vezetéshez, de a hétköznapokban is remek társnak bizonyulnak, különösen azok számára, akik fényérzékenyek.

Polaroid napszemüveg férfi

A sportolók mellett a divatrajongókat sem hagyja cserben a márka, hiszen a milánói tervezésű Polaroid napszemüvegek minden szezonban követik a trendeket, így mindenki igény szerint megtalálhatja a számára leginkább tetsző darabot.

Csak úgy, mint a hölgyek, a férfiak is közel 200 modell közül választhatnak az eOptika.hu kínálatában, a sportostól a hétköznapi darabokig. A népszerű Polaroid fazonok, mint a pilóta, az ovális, a kerek és a szögletes mind, mind elérhetőek kínálatunkban.

Abban az esetben, ha bizonytalan, hogy melyik fazon passzol Önhöz a leginkább és szeretné megspórolni az utat az optikánkba, használja bátran a weboldalunkon elérhető arcforma meghatározót és virtuális tükröt, amik megkönnyítik a megfelelő szemüveg kiválasztását.

Polaroid napszemüveg akció

Számtalan online webshop érhető el az interneten, ahol napszemüveget és látásjavító szemüveget kínálnak hatalmas kedvezménnyel, viszont online vásárlás esetén nagyon fontos szem előtt tartani, hogy csakis megbízható forrásból vásároljon. Optikánk kizárólag eredeti termékeket kínál, a valódiságért pedig garanciát vállalunk.

Optikánkban a gyártó által javasolt fogyasztói árakhoz képest 20-50% kedvezménnyel vásárolhat, ami a Polaroid napszemüvegek esetén azt jelenti, hogy már akár 10-15 ezer forintos kezdő áron hozzájuthat időtálló és divatos napszemüveghez. Abban az esetben pedig, ha a vásárlás időpontjában alacsonyabb áron vásárolhatta volna meg a terméket egy másik magyar forgalmazótól, mint tőlünk, a két ár különbözetének teljes összegét visszafizetjük Önnek.

Polaroid napszemüveg rendelés egyszerűen

A napszemüveg rendelés még sosem volt ilyen egyszerű! Az otthona kényelméből egy számítógép vagy okostelefon segítségével könnyedén kiválaszthatja az Önnek tetsző darabot. Ehhez virtuális tükör és arcforma meghatározó is segítségére áll a honlapon.

A kiválasztott termék kosárba helyezése és kifizetése után folyamatosan tájékoztatjuk rendelése állapotáról, ami attól függően, hogy raktáron van-e a termék, 3-5 napon belül, futárszolgálattal meg is érkezik Önhöz. Kézhezvételtől számítva pedig 14 napig pénzvisszafizetési kérelemmel is élhet abban az esetben, ha a kiválasztott napszemüveg mégsem felel meg elképzeléseinek.