eOptika Blog
2023.02.22 09:59

Police napszemüveg- Divat és minőség

Police napszemüveg- Divat és minőség

Azt, hogy mennyire fontos a napszemüveg által nyújtott védelem, a Police tervezői is nagyon jól tudják. Napszemüvegeik az optimális védelmet nyújtják.

Nem véletlenül nevezi az egész világ Olaszországot a divat hazájának, hiszen a legnagyobb márkák szinte egytől egyig innen származnak. Gondoljon csak a divathetek kifutóira, vagy a bevásárló utcák kirakataira! Egymást követik az olasz divat üzletek, amik nem csak ruha gyártásban, hanem a kiegészítők terén is jelentőset alkotnak szezonról szezonra. Most a Police márka szemüvegeit nézzük meg közelebbről!

Police napszemüveg női modellek

A Police márka alapítói 1983-ban hozták létre a céget és kezdetben csak és kizárólag napszemüvegek gyártásával foglalkoztak. Mára azonban a szemüvegek mellett egyéb kiegészítőket, órákat, ékszereket és parfümöket is gyártanak. A cég 40 éves fennállására ma már szinte az egész világon ismerik a márkát, aminek neve összefonódott a kimagasló olasz dizájnnal és minőséggel.

Police napszemüveg női

Egy Police napszemüveg mára már szinte minden szemüveg rajongó készletében megtalálható, ami köszönhető a márka rendkívül sokszínű formatervezésének. A márka napszemüveg kínálata sokfajta stílusba beilleszthető, tehát a sportos és az elegáns öltözködés kedvelői is könnyen találnak a ruhatárjukba passzoló darabot.

A hölgyek számára is sok izgalmas darabot tartogat a márka, a színes, mintás keretektől és lencséktől kezdve az egészen kifinomult, elegáns darabokig. Egy napszemüveg elsőszámú funkciója természetesen a szem egészségének megőrzése, de az sosem hátrány, ha a praktikum kiforrott dizájnnal találkozik egy termékben, márpedig a Police pontosan ezt kínálja.

Police napszemüveg férfi kollekció

Azt, hogy mennyire fontos a napszemüveg által nyújtott védelem, a Police tervezői is nagyon jól tudják. Éppen ezért a szemüvegeik minden esetben megfelelnek a három legfontosabb kritériumnak, ami az optimális védelmet illeti.

Police napszemüveg férfi

A három tényező pedig nem más, mint az UV sugárzás elleni megfelelő védelem, az ideális látáskomfort biztosítás. A harmadik tényező pedig, hogy a napszemüveg mögül kitekintve kontrasztos képet lássunk. Ha erre a három tényezőre figyel a megfelelő szemüveg kiválasztásánál, biztosan megtalálja az igazán megfelelő darabot.

Csakúgy, mint a hölgyeknél, a Police férfi napszemüveg kollekció számos izgalmas, sportos és elegáns darabot rejt. Az eOptika.hu férfi napszemüveg választéka több, mint 50 Police napszemüvegből áll, amiben a klasszikus fekete keretes aviátor fazonokon keresztül az egyedi, színes fazonokig számtalan modell megtalálható.

Police pilóta napszemüveg

És ha már az aviátor fazonnál tartunk, érdemes egy külön fejezetet szentelni ennek az ikonikus fazonnak. Ugyan a pilóta fazon nem kötődik szorosan a Police márkához, hiszen megálmodói a Ray-Ban tervezői voltak, mégis gyorsan kedvelt darabbá váltak a Police által készített darabok is.

A pilóta napszemüvegek kialakításuknak köszönhetően nagyszerű védelmet nyújtanak, hiszen egy vékony műanyag keretbe foglaltak zöld lencsét, ami méreteinek és kialakításának köszönhetően tökéletes takarást és fényvisszaverődést biztosított. Manapság pedig már rengeteg szín- és anyagvariációban érhető el az aviátor fazon a Police napszemüvegei között is mind a hölgyek, mind az urak számára.

Police napszemüveg ár

Az eOptika.hu célja, hogy a szem megfelelő védelme mindenki számára elérhető és megfizethető legyen, éppen ezért több ezer márkás napszemüveg közül válogathat kedvezményes áron, a gyártó által ajánlott fogyasztói árhoz képest 30-80%-kal olcsóbban.

Ez azt jelenti, hogy egy márkás, jó minőségű Police napszemüveg már akár 27 300 forinttól az öné lehet, akár ingyenes házhozszállítással is. Amennyiben otthona kényelméből szeretne napszemüveget rendelni, javasoljuk az eOptika oldalán elérhető arcforma meghatározót és a virtuális tükröt, amiknek segítségével biztosan megtalálja a megfelelő darabot.