eOptika Blog
2023.08.14 08:30

Ray-Ban Erika - A stílusos nő kelléke

Ray-Ban Erika - A stílusos nő kelléke

Az Erika modellek kiválóan tükrözik a Ray-Ban napszemüvegek és szemüvegek minőségi anyaghasználatát és tartósságát.

A napszemüveg egy praktikus és egyszerű divatkiegészítő, amit az év bármely szakában viselhetünk. Rengeteg jobbnál jobb márka áll rendelkezésre, hogy a változatos kollekcióik segítségével megjelenésünk mindig naprakész és friss maradjon.

Ezúttal az egyik legnépszerűbb napszemüveg brand, a Ray-Ban Erika névre keresztelt modelljét mutatjuk be, amely nem véletlenül vált a hölgyek kedvencévé. Ha szeretne többet megtudni erről a stílusos modellről, olvasson tovább!

Ray-Ban Erika

A Ray-Ban Erika kollekció egyik legszembetűnőbb jellemzője a megkülönböztethetőség. A retro hangulatot idéző szemüveg- és napszemüveg keretek olyan különleges formatervezői elképzeléseket és megoldásokat testesítenek meg, amelyek kiemelik viselőjüket a tömegből.

Ray-Ban Erika napszemüveg

Az Erika modellek kiválóan tükrözik a Ray-Ban napszemüvegek és szemüvegek minőségi anyaghasználatát és tartósságát, miközben igazi vintage életérzést sugároznak. Az Erika kollekcióban modelltől függően megtalálhatóak fém, műanyag és gumi elemek egyaránt, így mindenki talál a saját ízlésének megfelelőt.

Ray-Ban Erika napszemüveg

A Ray-Ban Erika napszemüveg többek közt oversized méretének köszönhetően tűnik ki a többi napszemüveg közül. A megszokottnál nagyobb keret merész megjelenést kölcsönöz, és ezzel a stílusos nők elengedhetetlen kellékévé válik.

Az egyedi életérzés mellett az oversized méret másik nagy előnye, hogy a nagyobb napszemüveglencsék nagyobb területen takarják az arcot, így hatékonyabban védik a szemeket és a szemkörnyéket a káros UV-sugaraktól.

Ray-Ban

Az Erika kollekció titka, hogy amellett, hogy friss és trendi, sikeresen megőrizte a Ray-Ban ikonikus stílusjegyeit. Az időtlen klasszikusokat gyártó céget a Bausch + Lomb optikai vállalat hozta létre a harmincas években, amikor az amerikai hadsereg megrendelésére elkészítették az első napszemüvegeket vadászpilótáknak. Így született meg a legendás Ray-Ban Aviator.

Ray-Ban napszemüveg

A Ray-Ban napszemüveg kollekcióinak története messzire nyúlik vissza. A gyártó az évtizedek során nem egy ikonikus napszemüveget dobott piacra. Azt követően, hogy az Aviator a hadsereg után a divat világában is óriási sikereket ért el, a Ray-Ban 1952-ben piacra dobta következő világsztárját, a Wayfarer-t, amit a világ legnagyobb sztárjai viseltek.

Napszemüveg

A márka következő nagy dobása az 1980-as években következett, amikor az 1940-es évek végén megjelent Browline keretek újragondolásával létrehozta a Ray-Ban Clubmaster-t. A modell a mai napig nagy érdeklődésnek örvend, sokan választják ezt az egyedülálló keret formát.

Ray-Ban napszemüveg férfi

A Ray-Ban napszemüveg férfi és női változatai között nagy az átfedés, ugyanis a kifejezetten férfiak számára kiadott kollekciók mellett számos olyan uniszex modell is létezik, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jól áll. Az egyik ilyen jellegzetes típus a Ray-Ban Aviator, amelyet nemre való tekintet nélkül bárki szívesen visel.

Ray-Ban napszemüveg női

A Ray-Ban napszemüveg női modelljei közül az Erika az egyik legnépszerűbb darab, azonban számos más termékkel is találkozhat. Merész, modern vagy extravagáns napszemüvegre vágyik? Látogasson el budapesti optikai szaküzletünkbe vagy böngésszen webáruházunkban és válasszon több ezer terméket felsorakoztató kínálatunkból!

Ray-Ban napszemüveg ár

Amikor napszemüveget vásárol fontos, hogy csakis eredeti terméket válasszon! Ennek legfőbb oka, hogy kizárólag az UV-védelemmel ellátott napszemüvegek képesek gondoskodni a szemek megfelelő védelméről. Sok utánzat napszemüveg lencséje viszont nem rendelkezik megfelelő védelemmel, így akár az is előfordulhat, hogy még nagyobb veszélynek teszi ki szemeit.

Az eOptikánál garanciát vállalunk a termékek eredetiségéért, ugyanakkor termékeinket baráti áron kínáljuk. Látogasson el webáruházunkba és rendelje meg új kedvencét! Nálunk a Ray-Ban napszemüveg ár is szimpatikus lesz Önnek!