eOptika Blog
2023.08.24 08:30

Ray-Ban Justin - Klasszik forma modern köntösben

Ray-Ban Justin - Klasszik forma modern köntösben

A következő cikkben a Ray-Ban napszemüveg márka egy újragondolt klasszikusát mutatjuk be, amely egy régi kedvencünket idézi.

A napszemüveg egy olyan kiegészítő, amely egyszerre praktikus, egyszerű és megfizethető, miközben rendkívül változatos stílusokat hozhatunk ki belőle. Nem véletlen, hogy ez a nagyszerű divatcikk ekkora népszerűségnek örvend.

A következő cikkben a Ray-Ban napszemüveg márka egy újragondolt klasszikusát mutatjuk be, amely egy régi kedvencünket idézi. Ha Ön is kíváncsi a Ray-Ban Justin napszemüveg modellre, olvasson tovább!

Ray-Ban Justin

A Ray-Ban Justin keret tulajdonképpen nem más, mint az ikonikus Wayfarer forma továbbgondolása. A gyártó a Wayfarer sikerén felbuzdulva a népszerű modell mintájára készítette, ügyelve arra, hogy a jellegzetes stílus és forma megmaradjon.

Ray-Ban Justin napszemüveg

A Ray-Ban a frissesség jegyében a lencsék méretét megnövelte, a keret formavilága pedig szögletesebb íveket követ. A szemüvegszár gumi borítást kapott, így még komfortosabb viselni ezt a kényelmes modellt. A Justin izgalmas és egyedi színvariációkban kapható, így mindenki megtalálhatja a saját ízléséhez passzoló darabot.

Ray-Ban Justin napszemüveg

A Ray-Ban Justin napszemüveg kellemes tapintású, műanyag kerettel rendelkezik, aminek köszönhetően egy rendkívül könnyű, ám tartós modellt kapunk. A Ray-Ban márka híres a megbízható minőségről, amit a Justin napszemüvegek is kiválóan igazolnak.

Ray-Ban Justin napszemüveg

Az eOptika kínálatában több olyan Ray-Ban Justin napszemüveg is elérhető, amelyek polarizált lencsével rendelkeznek. Az ilyen típusú lencsék képesek kiszűrni a vízszintesen érkező fénysugarakat és csökkentik a káprázást, így sokkal jobb látás élményt biztosítanak viselőjük számára.

Ray-Ban

A Ray-Ban híres időtlenségéről és népszerű klasszikusairól. A márka a 30-as években jött létre, amikor az amerikai hadsereg felkérte a Bausch + Lomb optikai vállalatot, hogy készítsen a vadászpilóták számára olyan szemüvegeket, amelyek segítenek megóvni szemüket a vakító fénytől. Így született meg az ikonikus Ray-Ban Aviator.

Ray-Ban napszemüveg

Azóta számos új Ray-Ban napszemüveg kollekció született, melyek közül több modell is valódi klasszikussá vált az idők során. Ilyen például a Ray-Ban Wayfarer, amelyet a cég 1952-ben mutatott be, és olyan hírességek viselték, mint Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson vagy James Dean.

Ray-Ban napszemüveg férfi

A Ray-Ban napszemüveg férfi modelljei közül a Justin egy kifejezetten népszerű keret, azonban ahogy a legtöbb Ray-Ban termék, ez a szemüveg típus is uniszex, tehát hölgyek is bátran viselhetik az oversized darabot.

Ray-Ban napszemüveg női

A Ray-Ban napszemüveg női kollekciói a férfi változatokhoz hasonlóan gyakran uniszex viseletként is értelmezhetőek, ám egyes darabok, például az Erika megalkotásakor a tevezők különös figyelmet szenteltek a nőies vonalaknak.

Látogasson el budapesti optikánkba vagy webáruházunkba és válogasson női napszemüveg kínálatunkból!

Ray-Ban napszemüveg ár

Amikor napszemüveget vásárolunk, fontos, hogy megbízható forrásból szerezzük be az új darabokat. Ez többek között azért lényeges szempont, mert a nem megfelelő minőségű, például UV-szűrő nélküli napszemüvegek kifejezetten károsak lehetnek a szemre.

Az eOptikánál garanciát vállalunk a termékek eredetiségéért, miközben rendkívül kedvező ajánlatokkal várjuk az érdeklődőket. Gazdaságos termék kínálatunkban a Ray-Ban napszemüveg ár is szimpatikus lesz Önnek!