eOptika Blog
2023.03.24 10:54

Sportos tavasz, Oakley napszemüvegben

Sportos tavasz, Oakley napszemüvegben

Nagyszerű választás lehet például egy stílusos Oakley napszemüveg, amelyben biztosan kényelmesen érzed majd magad mozgás közben és a szemedet is megfelelően védi.

Végre kopogtat a tavasz, egyre többet süt a nap, melegedik az idő, és egyre később sötétedik, ami csak egyet jelenthet: hivatalosan is megkezdődik a szabadtéri sportok időszaka! A hűvösebb hónapokra sokan vonulnak be a négy fal közé mozogni, de a természet éledezésével az ösztön is mocorogni kezd, hogy újra kint fussunk, kint sétáljunk, biciklire pattanjuk - és a sort még hosszan folytathatnánk.

Ami a közös a szabadtéri programokban, hogy fokozottan kell közben ügyelni a szemek védelmére, hiszen a káros sugarak nem kímélnek senkit, nemtől és kortól függetlenül. Így, ha kifelé veszed az irányt, mindenképp legyen veled egy jó minőségű, megbízható napszemüveg. Az sem baj, ha kifejezetten sportoláshoz tervezték, sőt!

Nagyszerű választás lehet például egy stílusos Oakley napszemüveg, amelyben biztosan kényelmesen érzed majd magad mozgás közben és a szemedet is megfelelően védi.

MEGNÉZEM AZ OAKLEY NAPSZEMÜVEGEKET

Oakley Hoolbrook

Oakley Hoolbrook napszemüveg

Az egyik legnépszerűbb modell a márka kínálatában az ikonikus Oakley Holbrook napszemüveg. A Holbrook kialakításánál arra törekedtek, hogy ne egy egyértelműen sporteszközként funkcionáló darab legyen a végeredmény, hanem egy olyan napszemüveg, ami egyaránt hordható divatos kiegészítőként a hétköznapokban, ugyanakkor aktivitás közben is bírja a strapát.

Oakley Sutro

Oakley Sutro napszemüveg

Ha legszívesebben két keréken pörögsz, illetve gurulsz, akkor hű társad lehet sport közben az Oakley Sutro napszemüveg, melyet kifejezetten ehhez a mozgásformához fejlesztett ki az Oakley. Kiválóan védi a szemeket nem csak a káros fénytől, de a menetszéltől is, így biztosan semmi nem akadályoz majd abban, hogy kedvenc hobbidnak hódolhass.

Oakley napszemüveg férfi választék

Az Oakley napszemüveg férfi kollekciók széles skáláját fedik le a sportos és a hétköznapi viseleteknek egyaránt. A laza, sportos elegancia többnyire közel áll az urak szívéhez és nem mellékes a praktikum sem: egy jól megválasztott Oakley napszemüveg megállja a helyét a mindennapokban és sportolás közben is, így nem muszáj több darabba beruházni.

Oakley napszemüveg női modellek

Az Oakley nem csak az urakra gondolt, legtöbb modelljük uniszex, így, ha az Oakley napszemüveg női modelljeit keresed, sok helyen találod majd az uniszex kifejezést. Ha hölgyként közel áll a szívedhez a sportos elegancia, akkor válaszd bátran ezeket darabokat, mert kényelmesek és vagányak is egyben.

VÁLOGATOK AZ OAKLEY NAPSZEMÜVEGEK KÖZÖTT

Oakley napszemüveg ár

Ha szeretnél egy jó minőségű, megbízható napszemüveget, ami több szezonon át is jó szolgálatot tesz, akkor az Oakley jó választás lehet. Ha az ár sem mindegy, akkor válogass az eOptika.hu kínálatából, mert nálunk nem csak széles választék, de csupa kedvező Oakley napszemüveg ár is vár!

Ha pedig személyesen válogatnál, gyere be belvárosi optika szaküzletünkbe!

Várunk szeretettel optikánkban is!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75