eOptika Blog
2023.10.30 18:00

Szemüveg készítés gyorsan, kedvező áron

Szemüveg készítés gyorsan, kedvező áron

Tudta, hogy a szemüveg rendelés lehet egyszerű és élvezetes? Sokan aggódnak, amikor új szemüveget kell csináltatniuk, mert ahhoz vannak hozzászokva, hogy a folyamat időigényes és költséges.

Azonban ennek nem muszáj így lennie! Az eOptikánál a szemüveg készítés gyorsan, a vásárlók igényeit szem előtt tartva történik, ráadásul rendkívül kedvező áron!

Szemüveg készítés

Egy új darab vásárlásán töri a fejét? Akkor elsőként érdemes tájékozódni a szemüveg készítés lépéseiről.

A szemüveg készítés menete mindössze néhány egyszerű és fájdalommentes lépésből áll:

  • Optometrista kollégáink által végzett látásvizsgálat
  • A szemüveglencse kiválasztása képzett munkatársaink segítségével
  • A szemüvegkeret kiválasztása

Szemüveg rendelés (online vagy személyesen)

A szemüveg rendelés online is lehetséges, ami ma már teljesen természetes dolog. A folyamat szerencsére egyszerű: a szemüveg megrendeléséhez mindössze a szemüvegkeret és lencse típus kiválasztására van szükség, illetve pár olyan adatra, amit a látásvizsgálat során állapítottak meg.

Női szemüveg

Az eOptika női szemüveg kínálatában számos nagynevű márka termékeivel találkozhat: Guess, Ray-Ban, Hugo Boss, Tom Ford, Dolce Gabbana, Emporio Armani, Swarovski, Vogue, Ralph Lauren, Pierre Cardin, Oakley, Police, Prada, Tommy Hilfiger és még hosszan sorolhatnánk.

Női szemüveg

Azonban a divatos formák, minőségi lencsék és vonzó színek nem csupán a legnagyobb világmárkák kínálatában jelennek meg. Webáruházunkban és budapesti szaküzletünkben gazdaságos megoldásokat is talál.

Férfi szemüveg

Carrera, Ray-Ban, Oakley, Armani, Versace - csak néhány márka férfi szemüveg kínálatunkból. Szögletes vagy kerek, légies vagy oversize, extravagáns vagy letisztult szemüveget keres?

Férfi szemüveg

Nálunk biztosan megtalálja az Ön számára legtesthezállóbb darabokat!

Szemüveg akció

Az eOptikánál fontos a kedvező ár, ezért kínálatunkban különböző szemüveg akciók és jobbnál jobb ajánlatok várják Önt! Böngésszen webáruházunkban vagy keresse fel személyesen Budapest belvárosában található optikai szaküzletünket és lepje meg magát egy új szemüveggel, napszemüveggel vagy kontaktlencsével!

Látás hónapja

A nagy sikerű, a Látás Hónapja névre hallgató, egészségmegőrzéssel foglalkozó mozgalom idén 18. alkalommal kerül lebonyolításra a Magyar Látszerész Szövetség jóvoltából. Az országos akció, melyhez az eOptika is minden évben csatlakozik, arra hivatott, hogy felhívja a figyelmet a látásegészség megóvásának fontosságára. Az egy hónapos kampány során országos akciók várják az érdeklődőket.

Szemüveg ár

Ha szemüveg rendelésről van szó, számunkra a legfontosabb, hogy Ön biztosan minőségi, garanciális terméket kapjon. Az eOptikánál csupa kiváló ár-érték arányú terméket találhat. A legtrendibb darabok és a gazdaságos termékek egy helyen, mindössze néhány kattintásra vannak!