Blog cikkek
2023.05.02 09:15

Szemüveg - minden színben és fazonban

Szemüveg - minden színben és fazonban

Manapság már látásjavító funkciója mellett sokan tekintenek a szemüvegre trendi kiegészítőként. Egy különleges kerettel bármilyen viselet feldobható és egy kis izgalmat csempészhet a hétköznapokba.

Szemünk szerencséjére leáldozni látszik az általános vélekedés, mely szerint a szemüveg viselés úgy ahogy van, ciki. Manapság már látásjavító funkciója mellett sokan tekintenek a szemüvegre trendi kiegészítőként, ami könnyedén beilleszthető a hétköznapokba, praktikus és hasznos viselet, de a ruhatárunkat is feldobhatjuk vele. Az igazi szemüveg rajongók fiókjában több modell is lapul, de ha Ön éppen az első szemüvegét keresi, akkor is jó helyen jár!

Női szemüveg

Egy jó női szemüveg öltöztet, ezért a megfelelő szemüveg kiválasztásánál számos szempontot érdemes figyelembe venni. Az első és természetesen a legfontosabb, az a látásjavításhoz szükséges adatok, a dioptria és a cilinder száma.

Amint ezek az adatok ismertek, már csak a megfelelő méretet, színt és fazont kell kiválasztani, amit több tényező is befolyásolhat. Érdemes az arcformához és az életvitelhez passzoló szemüveget választani, hiszen ha mindennapi viseletre szánja a szemüveget, fontos, hogy jól álljon és kényelmes is legyen.

Női szemüveg

A klasszikus női fazonok között első helyen szerepelnek a cicás szemüvegek, a lágy geometriai formák és a hippi-kort idéző ovális fazonok. Hogy Önnek melyik fazon áll a legjobban, befolyásolja az arccsont, a szemek közötti távolság, a homlok magassága, de még az áll formája is. Ha bizonytalan, mindenképpen próbálja ki az eOptika.hu weboldalán található virtuális tükröt, ami megkönnyíti a döntést.

Férfi szemüveg

Egy férfi szemüveg kiválasztása is sok izgalmat tartogat, viszont egészen biztos, hogy a tökéletes darab bearanyozza a hétköznapokat! Ha nem viselt korábban szemüveget, érdemes ellátogatnia optikánkba szemvizsgálatra, mely során képzett optikusaink megállapítják a szükséges dioptriát és cilindert.

Manapság már senkinek sem kell aggódnia az úgynevezett “szódás szifon” lencsék miatt, hiszen a korszerű technológiának köszönhetően léteznek már vékonyított lencsék is. Ezenfelül pedig a lencsék kérhetők por- és párataszító, valamint vízlepergető réteggel is, amiknek köszönhetően semmilyen időjárási körülmény közben nem okoz kellemetlenséget a szemüveg viselése.

Férfi szemüveg

Az eOptika.hu kínálatában az urak is több, mint 5000 különböző szemüveg közül válogathatnak, melyben megtalálhatók a legnagyobb márkák, többek között a Dolce&Gabbana, a Tommy Hilfiger és a Guess darabjai is.

Szemüvegkeret

Egy jó szemüveg nem csak a hétköznapokat könnyíti meg, de öltöztet is. Egy különleges kerettel bármilyen viselet feldobható és egy kis izgalmat csempészhet a hétköznapokba.

Érdemes kellő időt és energiát szánni a megfelelő szemüvegkeret kiválasztására, hiszen ha nem szereti magán a szemüveget, nem érzi magát jól benne, nagy eséllyel nem is fogja hordani azt. Az első és legfontosabb lépés az arcforma megállapítása, hiszen nem minden fazon illik minden arcformához.

Ha megvan az arcforma, a következő lépés a megfelelő méret megállapítása, a keret vastagsága és a szárak hosszúsága legyen. Ezeken a lépéseken végighaladva szinte biztos, hogy megtalálja a tökéletes szemüveget.

Szemüveg akció

Egy szemüvegvásárlás gyakran jelent előre nem látott kiadást és sokszor erősen megterheli a pénztárcát. Erre kínál megoldást az eOptika.hu, ahol egész éven át tartó akciókkal, kedvezményekkel találkozhat.

Az eOptika.hu szemüveg akció keretei között kedvező áron vásárolhat új szemüveget, kontaktlencsét és egyéb, látásjavításhoz szükséges kiegészítőket.

Szemüveg ár

Számos nagy divatmárka kínál szemüvegeket is, amelyek webáruházunkban és budapesti optikánkban is elérhetők. A kínálatunkban található több, mint tízezer szemüvegkeret közül választhat, amik a jelentős kedvezményeknek köszönhetően már akár 10 ezer forintos kezdőártól is megvásárolhatók.

Szemüveg rendelés

Ahogy a szemüveg viseléssel kapcsolatos ellenérzések enyhültek, szinte párhuzamosan enyhültek az online vásárlással kapcsolatos félelmek is. Ma már magabiztosan rendelhet bármit az interneten keresztül, beleértve a szemüveget is.

Ha tudja a szükséges adatokat, mint például a dioptria, a cilinder és a méretek, néhány kattintással, otthona kényelméből megrendelheti új szemüvegét, amit pár napon belül házhoz is szállítunk.