eOptika Blog
2023.10.31 09:00

Szemüveg - Ne halogasd tovább!

Szemüveg - Ne halogasd tovább!

Sokan félnek a szemüvegessé válástól, pedig az első szemüveg megrendelése valójában egy rendkívül egyszerű és gyors folyamat. Ha úgy érzi, hogy látása nem a régi, mielőbb keressen fel egy specialistát vagy egy optikai szaküzletet!

A halogatás nem segít, sőt, sajnos bizonyos esetekben akár ronthat is a helyzeten.

Női szemüveg

A női szemüveg nem csupán egy hasznos látásjavító eszköz, hanem egy fontos divatkiegészítő is, amely segítségével formálhatjuk megjelenésünket és kifejezhetjük egyéniségünket. A különféle színek és formák óriási választékában mindenki számára található néhány igazán vonzó darab.

Női szemüveg

Ha új szemüveg megrendelésére kerül sor, kínálatunkban a legtrendibb női szemüveg keretek és gazdaságos megoldások közül egyaránt válogathat! Keresse fel optikai szaküzletünket vagy nézzen körül webáruházunk kínálatában!

Férfi szemüveg

A női változatokhoz hasonlóan a férfi szemüveg kereteknek is fontos funkciója, hogy öltöztetik viselőjüket. Akár sportos vagy elegáns, fiatalos vagy komoly a stílusa, az óriási kínálatban egészen biztosan megtalálja az Ön számára legkedvesebb darabokat.

Férfi szemüveg

Böngésszen webáruházunkban vagy keresse fel személyesen budapesti optikánkat!

Szemüvegkeret

A szemüvegkeretek lehetnek férfiasak vagy nőiesek, szolidak vagy extravagánsak, de egy biztos: stílusteremtő erejük van. Ezt a tulajdonságot kitűnően használhatjuk a mindennapjaink során az önkifejezésre, miközben egy nélkülözhetetlen kiegészítőt viselünk az arcunkon.

De hogyan érdemes szemüvegkeretet választani?

A szemüvegkeret kiválasztásakor az egyéni ízlés és a kényelem mellett van egy harmadik fontos szempont: milyen szemüveg illik az arcunkhoz? Ezt könnyen eldöntheti a weboldalunkon szereplő tippek segítségével és budapesti optikánk munkatársai is segítik a kiválasztást. Tanácsadással akkor is állunk rendelkezésére, ha csak most próbálja eldönteni, hogy szemüveg vagy kontaktlencse az Önnek való választás.

Szemüveg akció

Az eOptikánál fontos a jó ár, ezért kínálatunkban különböző szemüveg akciók és jobbnál jobb ajánlatok várják Önt! Böngésszen webáruházunkban vagy keresse fel személyesen Budapest belvárosában található optikai szaküzletünket és lepje meg magát egy új szemüveggel, napszemüveggel vagy kontaktlencsével!

Szemüveg ár

Ha a szemüveg ár kerül szóba, mindannyian tudjuk, hogy a határ a csillagos ég. Nálunk azonban csupa kiváló ár-érték arányú terméket találhat. A legtrendibb darabok és a gazdaságos termékek egy helyen, mindössze néhány kattintásra vannak!

Szemüveg rendelés

A szemüveg rendelés első lépése a látásvizsgálat, amely során szakképzett optometrista kollégánk felméri, hogy milyen szemüveg lesz a legideálisabb választás az Ön számára.

Ezt követően kollégánk segítségével kiválaszthatja jövendőbeli szemüvegéhez a lencse tulajdonságait (UV-szűrő, monitor szűrő stb.) és a szemüvegkeretet. Ez után nincs más dolga, mint megvárni, hogy elkészüljön álmai szemüvege!

Nincs ideje személyesen ellátogatni hozzánk? Szemüvegét online is megrendelheti! Ennek pontos menetéről webáruházunkban tájékozódhat.

Látás hónapja

Október a látás hónapja! A Magyar Látszerész Szövetség immáron 18. alkalommal bonyolítja le nagysikerű, a Látás Hónapja névre hallgató, egészségmegőrzéssel foglalkozó mozgalmát! A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a látásegészség megőrzésének fontosságára.

Ebben az időszakban országos akciók és óriási kedvezmények várják az érdeklődőket.

  • Díjmentes látásélesség ellenőrzés
  • Díjmentes szemüveg ellenőrzés
  • Díjmentes optikusi konzultáció
  • Díjmentes látásvizsgálat szemüvegkészítés esetén