eOptika Blog
2023.08.28 09:00

Szemüveg, szemüvegkeret, látásvizsgálat - Amit érdemes tudni

Szemüveg, szemüvegkeret, látásvizsgálat - Amit érdemes tudni

Az online szemüveg rendelés ma már teljesen megszokott módszer. Mindössze annyit kell tudnia, hogy milyen típusú és dioptria értékű szemüveglencsére van szüksége.

Sokan el sem tudnák képzelni az életüket szemüveg nélkül, hiszen ez a praktikus eszköz nélkülözhetetlen segítséget biztosít számukra a mindennapokban. Azonban a szemüveg nem csupán hasznos kiegészítő, hanem stílusos divatcikk is, ezért a gyártók arra törekszenek, hogy mindig friss és változatos kollekciókkal rukkoljanak elő.

De milyen szemüveg és szemüvegkeret típusok vannak? Miért olyan fontos a látásvizsgálat? Ha szeretné megtudni, hogy mik a legfontosabb tudnivalók a következő szemüveg kiválasztása előtt, olvassa el cikkünket!

Szemüveg

Minden szemüveg lelke a lencse. De milyen szemüveglencsét érdemes választani? Mivel a szemüvegek kialakításakor az egyik legfontosabb szempont, hogy kényelmes viselet legyen, a lencséknek is vékonyaknak és könnyűeknek kell lenniük.

A klasszikus dioptriás lencsék mellett a multifokális és a monitorszűrős lencsék is elérhetők vékonyított változatban, így garantált, hogy a szemüveg olyan légies lesz, hogy szinte fel sem tűnik, hogy viseli.

Szemüvegkeret

Míg a szemüveg lelkét a lencse, addig a karakterét a szemüvegkeret adja. Éppen ezért rendkívül fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkban változatos formák, színek és anyagok jelenjenek meg, hogy mindenki könnyedén megtalálhassa a saját stílusához leginkább passzoló darabokat.

Látogasson el budapesti optikánkba vagy nézzen körül webáruházunkban és válogasson a neves márkák és a gazdaságos termékek között! A dizájn és a méret változatos, de a minőség garantált.

Női szemüvegkeret

Kerek, szögletes, esetleg macskaszem? A női szemüvegkeret kínálatunkban a legkülönbözőbb formákat és stílusokat válogattuk össze annak érdekében, hogy minden nő - legyen akár fiatalos, merész vagy éppen elegáns - megtalálja álmai szemüvegét.

Női szemüvegkeret

Ha új női szemüvegkeret vásárlásán gondolkozik, nézzen körül webáruházunkban! Ha pedig személyesen szeretné elkészíteni új kedvencét, látogasson el budapesti optikai szaküzletünkbe, ahol akár látásvizsgálat szolgáltatásunkat is igénybe veheti.

Férfi szemüvegkeret

Női kínálatunkhoz hasonlóan férfi szemüvegkeret választékunkban is rengeteg izgalmas darabot találhat, a leghíresebb divatmárkák kollekcióitól a gazdaságos modellekig. Akár elegáns, sportos vagy éppen extravagáns, üzletünkben és webáruházunkban biztosan megtalálja új kedvencét!

Férfi szemüvegkeret

Ha szemüvegkeretet választ, fontos, hogy az arcformájához illő stílust válassza. A pilóta vagy a Clubmaster illik jobban Önhöz? Esetleg szeretné egy keret nélküli, légies darabbal észrevétlenné tenni, hogy szemüveget visel? A több ezer modellt felsorakoztató kínálatunkban bármelyik megoldást választhatja!

Látásvizsgálat

Ha új szemüveg készítésére kerül a sor, akár volt már korábban szemüvege, akár nem, indokolt lehet egy szemvizsgálat elvégzése. A látásvizsgálat egy teljesen fájdalommentes rutineljárás, amely során megállapítható, hogy pontosan milyen szemüvegre van szüksége.

Az eOptika Budapest belvárosában található optikai szaküzletében igénybe veheti szemvizsgálat szolgáltatásunkat. A látásvizsgálatot korszerű eszközökkel szakképzett optometristák végzik, akik mind a szemüveg, mind a kontaktlencse készítés során segítséget nyújtanak.

Szemüvegkeret árak

Új szemüveg vásárlásakor rendkívül fontos, hogy csakis garantált minőségű terméket válasszunk. Ma már a dioptriás szemüvegeknél is éppolyan fontos a megfelelő UV-védelem, mint a napszemüvegek esetében, ezért kizárólag olyan szemüveget válasszon, amelynek eredetisége garantált!

Az eOptikánál garanciát vállalunk a termékek eredetiségéért és a minőségi szemüvegek mellett kedvező szemüvegkeret árakkal várjuk Önt!

Szemüveg rendelés

Az online szemüveg rendelés ma már teljesen megszokott módszer a vásárlásra. A kényelmes és egyszerű folyamat során mindössze annyit kell tudnia, hogy milyen típusú és dioptria értékű szemüveglencsére van szüksége. Ezek után nincs más hátra, mint kiválasztani a szemüvegkeretet és rendelni!