eOptika Blog
2024.02.12 10:18

Szemüvegkeret - A legnépszerűbb modellek

Szemüvegkeret - A legnépszerűbb modellek

A szemüveg nemcsak a látás javítására szolgál: remekül kiemeli az arcvonásaidat és segít kifejezni a stílusodat. Azonban a szemüvegkeret kiválasztása nem mindig egyszerű, hiszen rengeteg forma, szín, anyag és márka közül választhatsz.

Ebben a cikkben bemutatjuk a legnépszerűbb szemüvegkeret modelleket, és segítünk eldönteni, melyik illik hozzád a legjobban.

Női szemüvegkeret

Női szemüvegkeret

A női szemüvegkeret kínálatot nagy változatosság jellemzi. Ezek között a modellek között megtalálhatóak a klasszikus, elegáns, vagány, romantikus, bohém, sportos és extravagáns stílusok is. De nézzük, melyek a legnépszerűbb formák!

Cat eye szemüvegkeret: A cat eye szemüvegkeret az 50-es évek óta népszerű forma. Ez a keret jól kiemeli a szemeket, miközben nőies, titokzatos és csábító hatást kelt. Ezek a keretek jól mutatnak a kerek, ovális, szív- és háromszög alakú arcon is.

Pilóta szemüvegkeret: A pilóta szemüvegkeret forma először a légierő pilótái számára készült napszemüvegeknél jelent meg, ám hamarosan a divatipar is felfedezte magának. A pilóta keretek nagy, lekerekített lencséi és vékony fémkeretei jól illeszkednek a legtöbb arcformához, és vagány, laza és önbizalomteli megjelenést biztosítanak.

Szögletes szemüvegkeret: A szögletes szemüvegkeret a 60-as években vált igazán népszerűvé. A legnagyobb lendületet az adta ezeknek a stílusos daraboknak, hogy Audrey Hepburn is ilyen szemüveget viselt a Breakfast at Tiffany's című filmben. A szögletes keretek markánsak, elegánsak és jól harmonizálnak a kerek, ovális, hosszúkás és gyémánt alakú arcvonásokkal.

Férfi szemüvegkeret

Férfi szemüvegkeret

A férfiak számára készült modellek terén is óriási a választék, hiszen a férfiak is szeretik a stílusos és kényelmes kiegészítőket. A férfi szemüvegkeret kínálatban megtalálhatóak a klasszikus, elegáns, vagány, sportos, modern és extravagáns stílusok is. Következzenek a legnépszerűbb darabok, férfiak számára!

Fekete szemüvegkeret: A fekete szemüvegkeret az egyik legklasszikusabb és legbiztonságosabb választás a férfiak számára, hiszen jól illik a legtöbb arcformához, bőrszínhez és öltözékhez. A fekete keretek elegánsak, komolyak és professzionális megjelenést kölcsönöznek.

Fémkeret: A fémkeret a másik nagy kedvenc a férfiak körében, hiszen vékony, könnyű és kényelmes. Ezek a keretek jól passzolnak a kerek, ovális, szív és háromszög alakú arcokhoz, és elegáns, modern és fiatalos hatást keltenek.

Műanyag szemüvegkeret: A műanyag keretek a legváltozatosabbak és legdivatosabbak a férfi szemüvegkeretek között, hiszen számos forma, szín, minta és anyag közül választhatunk. A műanyag keretes szemüvegek jól állnak a szögletes, hosszúkás, gyémánt és ovális arcformáknak.

Szemüvegkeret - Melyik a legnépszerűbb?

Az, hogy melyik a legnépszerűbb szemüvegkeret, függ az aktuális trendektől, de még az időjárástól, az évszaktól, a személyes ízléstől és a praktikumtól is. A keretek világában nincsenek szigorú szabályok, hiszen a lényeg, hogy jól érezd magad a szemüvegedben, és tükrözze a személyiségedet.

Szemüvegkeret online rendeléssel

Az ideális szemüvegkeret online rendeléssel is egyszerűen a tiéd lehet! Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint ellátogatni az eOptika webáruházába, ahol rengeteg márka, stílus, anyag és forma vár rád. Ha pedig nem vagy biztos benne, hogy melyik keret formák állnak jól neked, weboldalunkon ehhez is találsz segítséget.

Szemüvegkeret ár

A szemüvegkeret ár óriási skálán mozog, hiszen rengeteg tényező, így a márka, az anyag vagy az adott kollekció is befolyásolhatja azt. Az egészen gazdaságos modellektől kezdve a top trendek világáig nálunk a szemüvegkeretek óriási kínálatából válogathatsz. Keresd fel online áruházunkat vagy látogass el budapesti optikánkba!