eOptika Blog
2021.09.08 13:14

Szemüvegtrendek - 2021 őszi színei

Szemüvegtrendek - 2021 őszi színei

Láttál már szemüveg gardróbot? Nem? Pedig létezik! Sokaknak kész gyűjteménye van a különböző stílusú, színű szemüvegekből, hogy a mindenkori outfitjükhöz a legtökéletesebb darabot tudják viselni.

Ha nálad nem is lógnak fürtökben a szemüvegek, akkor is érdemes 1-2 különböző modellbe beruházni, vagy egy olyanba, ami aztán tényleg passzol mindenhez. Mert bizony ilyen is van!

De ha hardcore divatrajongó vagy, akkor eseményről-eseményre, vagy éppen évszakról-évszakra, meglehetnek a kedvenceid, amelyekhez bátran nyúlhatsz az adott időszakban.

2021 ősz trendi színei

2021 őszén nem a jól megszokott, visszafogott föld színek a legdivatosabbak, inkább a vibráló árnyalatok uralták a kifutókat a bemutatók idején.

Természetesen egy elegáns barna, bordó, vagy a klasszikus fekete mindig tuti választás, de nézzük most a kevésbé megszokott, ám idén nagyon is trendi színeket:

A sárga 50 árnyalata

Sárga szemüvegkeret

A sárga bármelyik árnyalata nagyon divatos 2021 őszén. Olybá tűnik, hogy a divatdiktátorok jó előre eldöntötték: nem engedik el a nyarat augusztus végén, hanem az őszi hónapokba is belecsempészik a napsütést, a sárga szín minden melegével és vibrálásával együtt.

A sötét hajúak bátran válasszanak szemüvegkeretet ezekben az árnyalatokban, mert a kontraszt remekül mutat. Emellett pedig egy ilyen bohókásabb színű szemüveg szuperül reprezentálja a hasonló személyiséget. És még a komolyabb outfiteket is feldobja.

Sárga szemüvegkeretek az eOptika kínálatában

A szomszéd szemüvege mindig zöldebb

Zöld szemüvegkeret

Talán ez a legkevésbé meghökkentő az idei trendszínek felhozatalából. Már amennyiben nem a neonváltozatban gondolkodunk… Egy finom olíva, vagy khaki árnyalat tökéletes kiegészítője lehet az őszi hangulatnak.

Egy sötétzöld keret akkor is kitűnő választás, ha csak egy darabban gondolkozol, viszont nem szeretnél feketét hordani. Éppúgy passzol szinte mindenhez, viszont lágyabb, mint a fekete társai.

Zöld szemüvegkeretek az eOptika kínálatában

Lásd rózsaszínben a világot!

Rózsaszín szemüveg

Rózsaszín? Ősszel? Bizony! Ha jobban belegondolsz, az őszi falevelek is gyakran pompáznak ilyen árnyalatokban, és az őszi naplemente is képes gyönyörű, élénk rózsaszínre festeni az eget. Azt meg kell vallani, hogy egyetlen szemüveg esetében elég merész választás egy rózsaszín keret (kivéve, ha csupa olyan színű ruhadarabból áll a gardróbod, amihez passzol). Viszont egyes szettekhez és alkalmakhoz egyszerűen tökéletes választás!

Rózsaszín szemüvegkeretek az eOptika kínálatában

Válogass szín szerint a keretek között!

Az eOptika webáruházában színek szerint is szűrhetsz a szemüvegkeretekre. Így biztosan megtalálod a hozzád leginkább illő, legszebb darabokat!

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!