eOptika Blog
2023.10.30 12:17

Színes Kontaktlencse Halloween bulikra

Színes Kontaktlencse Halloween bulikra

A színes kontaktlencse egy remek kiegészítő, amellyel új külsőt kölcsönözhet magának, feldobhatja a szürke hétköznapokat vagy akár életre kelthet egy Halloween jelmezt is!

Akár dioptria nélküli színes kontaktlencse, akár dioptriás, akár mintával vagy természetes színekben, az eOptikánál biztosan megtalálja, amit keres!

Színes kontaktlencse Halloweenre

Ideális választás lehet egy pár színes kontaktlencse Halloween buliba, hiszen ezek a különleges darabok kiválóan feldobják bármelyik jelmezt. Az eOptika kínálatában fedő- és kiemelő-, természetes- és mintás színes kontaktlencsék közül válogathat. A színes kontaktlencse segítségével zombik, vérfarkasok, boszorkányok és vámpírok kelhetnek életre, így a Halloween buli garantáltan rémisztő és szórakoztató lesz! Görgessen webáruházunkban vagy keresse fel budapesti üzletünket és már kezdődhet is a vérfagyasztó szórakozás!

Fedő színes kontaktlencse

Színes kontaktlencse

A színes kontaktlencse típusok közül fedő kontaktlencsének nevezzük azokat, amelyek teljes egészében lefedik a szem íriszének saját színét. A fedő kozmetikai kontaktlencse fajták dioptria nélküli változatban készülnek és a szivárvány összes árnyalatában, sőt, különböző mintában is elérhetők.

Válasszon a különleges, fedő színes kontaktlencsék közül és kerüljön a Halloween buli középpontjába!

Kiemelő színes kontaktlencse

Ha dioptriás színes kontaktlencse után kutat, a kiemelő kontaktlencsék között érdemes keresgélnie. Ez a típus azok számára ideális, akik szeretnék kiemelni szemük eredeti színét, és azok számára, akik olyan színes kontaktlencsét keresnek, amely egyúttal látásjavításra is használható.

Kék színes kontaktlencse

A szemünk színét genetikai úton örököljük, megváltoztatni nem lehet. Vagy mégis?

A kék szemszín a ritkábbak közé tartozik és főként Európában és Észak-amerikában fordul elő. Azonban a kék színes kontaktlencse lehetővé teszi, hogy azok is kipróbálhassák ezt a különleges árnyalatot, akik születésüknél fogva más szemszínnel rendelkeznek.

Zöld színes kontaktlencse

Zöld színes kontaktlencse

Mindig is vágyott rá, hogy kipróbálja, hogyan festene zöld szemmel? Vagy éppen zöld szemét szeretné még jobban kiemelni? A zöld színes kontaktlencse nálunk fedő és kiemelő változatokban is elérhető, így akár extravagáns, akár természetes színes kontaktlencse után kutat, az eOptikánál biztosan megtalálja az ideális darabot!

Színes kontaktlencse barna szemre

A barna a leggyakoribb szemszín a világon, azonban rengeteg különböző árnyalata létezik, aminek köszönhetően bármelyik barna szempár egyedi és megismételhetetlen. Emelje ki barna szemszínét egy pár kiemelő színes kontaktlencsével!

Ha az Ön szeme kék vagy zöld, kísérletezzen barna színű kontaktlencsével! Akár a fedő, akár a kiemelő típusok is rendkívül izgalmas eredményekhez vezethetnek!

Mintás Színes kontaktlencse

A mintás színes kontaktlencse izgalmas megoldás lehet, hogy életre keltsünk egy Halloween jelmezt vagy feldobjuk külsőnket a szürke hétköznapokon. A színes kontaktlencse rendelés mindössze néhány kattintásra van Öntől!

Látogasson el webáruházunkba vagy keresse fel Budapest belvárosában található optikai szaküzletünket!