eOptika Blog
2021.10.07 13:15

Színes kontaktlencse, a változatosságot kedvelőknek!

Színes kontaktlencse, a változatosságot kedvelőknek!

A szemszín egy adottság, amellyel megszületünk, és amin változtatni nem lehet – véglegesen legalábbis.

A szemszín egy olyan adottság, amellyel megszületünk, és amin változtatni nem lehet - véglegesen legalábbis. Valójában azonban ideiglenesen bárki szemszínt cserélhet! Akár csak azért, mert változatosságra vágyik, akár azért, mert valamilyen eseményre készül, a lényeg, hogy néhány mozdulattal kivitelezhető a csere!

A színes kontaktlencsék világa nem újkeletű dolog, a filmiparban hosszú évtizedek óta alkalmazzák, aztán persze szélesebb körben is elterjedt, mert a gyártók rájöttek, hogy bizony van igény az időnkénti változtatásra.

Minden szemszín gyönyörű, így bármilyennel is születtél, egész biztos, hogy így vagy tökéletes! De mindenki gondolt már rá életében, hogy vajon hogyan állna neki barna szeműként a kék árnyalat, vagy világos íriszűként egy sötétebb változat.

Színes kontaktlencse dioptriával is!

Nem csak akkor próbálhatod ki, hogy milyen egy másik szemszínnel élni, ha nincs szükséged látáskorrekcióra, ugyanis létezik dioptriás színes kontaktlencse is!

Mint a jól megszokott, sima kontaktlencse vásárlásánál, a színes kontaktlencse rendelés esetében is megadhatod a dioptria mértékét, így nem kell választanod a változatosság és az éleslátás között.

Színes fedő kontaktlencse

Színes kontaktlencse

Ha a látásod tökéletes, úgy a te számodra a dioptria nélküli színes kontaktlencse a jó megoldás. Számtalan szín és minta közül választhatsz, legyen szó a némileg átlátszó, úgynevezett kiemelő, vagy a tökéletesen fedő színes lencséről. Próbáld ki bátran, hogy milyen az élet egy macska, vagy akár egy sárkány szemével!

Színes kontaktlencse Halloween alkalmából

Keresve sem lehetne jobb alkalmat találni a színes kontaktlencse viselésére, mint az október végi, Halloween-i bulik időszaka! Essen a választásod bármilyen jelmezre, meg fogod találni a hozzá passzoló, ijesztő kontaktlencsét! Öltözhetsz zombinak, szellemnek, horrorisztikus cicának, és megkoronázhatod a tökéletes, őrült kontaktlencsével!

Színes kontaktlencse rendelés online, egyszerűen

Egy színes kontaktlencse ár tekintetében nem sokban különbözik hagyományos társaitól. Felejtsd el a korlátokat: színes kontaktlencse Budapest városában és országszerte éppúgy könnyedén beszerezhető: keresd belvárosi szaküzletünkben, vagy webáruházunkban.

TIPP: A színes kontaktlencse használata egyszerű és biztonságos, ám amennyiben nincs gyakorlatod a lencsekezelésben, mindenképpen konzultálj szakemberrel!

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!