eOptika Blog
2024.01.29 08:59

Színes Kontaktlencse farsangi bulikra

Színes Kontaktlencse farsangi bulikra

„Itt a farsang, áll a bál!” – és biztosan te is szeretnél valami különlegeset viselni a jelmezedhez. Mi lenne, ha a szemed színét is megváltoztatnád egy színes kontaktlencsével?

A színes kontaktlencse nem csak a szemszínedet változtatja meg, hanem az egész megjelenésedet. Akár természetes, akár extrém hatást szeretnél elérni, ezekkel garantáltan kitűnsz a tömegből. De milyen színes kontaktlencsét válassz, és hogyan használd? Ebben a cikkben mindent megtudhatsz a farsangi kontaktlencsékről!

Színes kontaktlencse farsangra

Valószínűleg nem véletlen, hogy a színes kontaktlencse farsang idején különösen népszerű termék. Ezeknek a kontaktlencséknek két fő típusát különböztethetünk meg: a fedő és a kiemelő kontaktlencséket - erről a későbbiekben bővebben is beszámolunk.

A színes kontaktlencse palettán rengeteg árnyalat és minta közül választhatsz. A legnépszerűbbek a kék, a zöld, a barna, a szürke, a lila és a méz színű kontaktlencsék, amelyek természetes hatást keltenek. Ha viszont valami merészebbre vágysz, akkor választhatsz piros, fekete, fehér, sárga, narancs, rózsaszín, arany vagy akár mintás kontaktlencséket is!

Dioptria nélküli színes kontaktlencs

Színes kontaktlencsék dioptria nélküli és dioptriás változatban is elérhetőek. Ha nincs szükséged látáskorrekcióra, akkor a dioptria nélküli színes kontaktlencse lesz az ideális választás számodra. Ellenkező esetben pedig a dioptriás színes kontaktlencse lesz a jó megoldás, azonban fontos, hogy ügyelj arra, hogy a megfelelő dioptriát válaszd ki.

Fedő színes kontaktlencse

A fedő színes kontaktlencse teljesen elfedi a természetes szemszínedet, így teljesen új árnyalatot adhatsz szemednek! Ez a típus jól beválik sötét és világos szeműeknél is. Épp ezért - lehet bármilyen az eredeti színed - ha szeretnéd, hogy igazán kitűnj a tömegből, akkor ez a típus a neked való.

Ennél a típusnál is rengetegféle árnyalat és minta közül választhatsz. A természetes hatásért választhatsz kéket, zöldet, vagy barnát, ha viszont valami extrémebbre vágysz, akkor próbáld ki a pirosat, a feketét, a fehéret, a sárgát, a narancsot, a rózsaszínt vagy az aranyat! Ezek a színek igazán feltűnővé és különlegessé teszik a megjelenésedet, és jól passzolnak a farsangi jelmezekhez is.

Kiemelő színes kontaktlencse

A kiemelő vagy természetes színes kontaktlencse egy olyan kontaktlencse, amely csak a szemed színét erősíti fel, vagy egy kis csillogást ad hozzá. A kiemelő színes kontaktlencse alkalmas arra, hogy természetes hatást érj el, és hangsúlyozd a szemed szépségét. A kiemelő színes kontaktlencse általában világos szeműeknek ajánlott, mert a sötét szeműeknél nem látszik annyira a hatása.

Színes kontaktlencse

A kiemelő színes kontaktlencse között is választhatsz különböző árnyalatokat és mintákat. Ha a szemed színét szeretnéd kiemelni, akkor választhatsz olyan színeket, amelyek hasonlítanak a természetes szemszínedhez, például kék, zöld, barna vagy szürke. Ha pedig egy kis csillogást szeretnél adni a szemednek, akkor választhatsz olyan színeket, amelyek tartalmaznak valamilyen fényes vagy gyöngyház hatású részletet, például méz, türkiz, ametiszt vagy smaragd. Ezek a színek diszkréten, de hatásosan feldobják a szemedet, és jól illenek a farsangi hangulathoz is.

Kék színes kontaktlencse

Ha a kék színes kontaktlencsét választod, friss és ragyogó hatást érhetsz el, mellyel jól kiemelheted a szemed. A kék szín jól áll a legtöbb bőr- és hajszínhez, és sokféle ruhával kombinálható. A kék színes kontaktlencse lehet fedő vagy kiemelő típusú, attól függően, hogy mennyire intenzív kék színt szeretnél.

A kék kontaktlencsék között különböző árnyalatokat és mintákat találhatsz. Ha természetes hatást szeretnél elérni, akkor válassz világoskék, tengerkék, türkizkék vagy jeges árnyalatot. Ha viszont valami merészebbre vágysz, akkor választhatsz olyan színeket, mint a sötétkék, a neon vagy a metálos árnyalatok.

Zöld színes kontaktlencse

A zöld színes kontaktlencse is alkalmas arra, hogy természetes és különleges hatást érj el, és kiemeld a szemed ragyogását. Mivel a kékhez hasonlóan a zöld szín is jól áll a legtöbb bőr- és hajszínhez, biztosan jó választás lesz számodra. Zöld kontaktlencsét is találsz fedő és kiemelő kivitelben egyaránt, illetve ebben az esetben is különböző árnyalatok és minták közül választhatsz.

Színes kontaktlencse barna szemre

Melyik a legjobb színes kontaktlencse barna szemre? Ha barnaszeműként szeretnél változatosságot csempészni a megjelenésedbe, választhatod az olyan kiemelő kontaktlencséket, amelyek természetes hatást adnak, ugyanakkor látványosabbá és ragyogóbbá teszik barna szemed.

Ha viszont szeretnél kipróbálni valami egészen újat, akkor érdemes a fedő lencsék között válogatnod. Próbáld ki például a kék, zöld, lila vagy szürke lencséket! Ezek a színek erőteljes és látványos változást adnak külsődnek!

Mintás Színes kontaktlencse

Ha valami egészen kreatív és különleges megoldást keresel a farsangi bulira, a mintás színes kontaktlencse neked lett kitalálva! A mintás színes kontaktlencse is lehet fedő vagy kiemelő típusú, attól függően, hogy mennyire feltűnő mintát szeretnél.

A mintás színes kontaktlencse kínálatban is találsz különböző mintákat és színeket. Ha állati témájú jelmezt viselsz, akkor választhatsz olyan mintákat, mint a macskaszem, a kígyószem, a tigrisszem vagy a sas szem. Ha pedig fantasy jelmezben leszel, akkor olyan minták közül választhatsz, mint a sárkány, a tündér, a varázsló vagy a boszorkány.

A színes kontaktlencse rendelés nálunk mindössze néhány kattintás. További ötletekért és extra mintás színes kontaktlencse ajánlatainkért látogass el webáruházunkba!