eOptika Blog
2024.01.24 10:08

Színes kontaktlencse Farsangra

Színes kontaktlencse Farsangra

Az év első két hónapja, január és február az év legsötétebb hónapjai. A karácsony már elmúlt, a tavasz még messze, nem történik semmi. Vagyis mindez csak így lenne, ha nem lenne a Farsang! Szerencsére van és január 6-tól egészen február végéig színesíti a napjainkat.

Egymást követik a beöltözős farsangi bulik, melyeken jó móka részt venni. Kitalálni, minek öltözöl, felkutatni a legjobb jelmezeket, sminkelni, csupa-csupa izgalom! És ha igazán profi vagy és adsz a részletekre, akkor a jelmezed kiegészíted egy ahhoz tökéletesen passzoló színes kontaktlencsével!

MEGNÉZEM A SZÍNES KONTAKTLENCSÉKET

Színes kontaktlencse dioptria nélkül

Azt mondod, szívesen, de nincs probléma a látásoddal? Semmi gond, akkor neked való a színes kontaktlencse dioptria nélkül! Az úgynevezett fedő kontaktlencsék ugyanis, amelyeket a legizgalmasabb színekben és mintákban készítenek, dioptria nélküliek, tehát jól látóként is bátran viselheted őket.

Színes kontaktlencse dioptria nélkül

Természetesen a látásban nem akadályoznak és nagyon kényelmesek. Észre sem fogod venni, hogy a szemedben vannak, csak abból, hogy mindenki dicséri majd a perfektül kitalált jelmezed! Választhatsz a teli színesek vagy éppen őrült mintásak közül, sőt, ha nagyon vadulni akarsz, akár kombinálhatod is őket!

Színes kontaktlencse dioptriás

Ha egyébként is lencsés vagy, vagy szemüveget viselsz a mindennapokban, akkor válassz a színes kiemelő kontaktlencse kínálatból, melyek dioptriával is elérhetőek. A széles kínálatban itt is mindent megtalálsz, ha szeretnéd a jelmezedhez passzintani a szemszíned.

A színes kontaktlencse viselése, kezelése éppolyan egyszerű és könnyű, mint a sima lencséké. Kényelemben nincs különbség a színes és nem színes verziók között, ellenben vigyázat, feltűnő jelenség leszel!

Színes kiemelő kontaktlencse

A dioptriás színes lencse viselése egyébként nem csak farsangi szezonban szokás: sokan szeretik időről időre más szemszínnel élni a napjaikat. Te is bátran kipróbálhatod, hogy milyen a világ egy izgalmas sötét szemmel, vagy éppen világos kék, esetleg szikrázó zöld szemárnyalattal. Kísérletezz, ahogy kedved tartja!

Színes kontaktlencse rendelés

Ha megjött a kedved a színes kontaktlencse kipróbálásához, akár farsangra, akár a hétköznapokban, akkor nincs más dolgod, mint megtekinteni a kínálatot és megrendelni a neked leginkább tetsző változatokat.

A színes kontaktlencse rendelés éppolyan könnyű, mint bármelyik más termék esetében. Ha színes fedő lencsét szeretnél, akkor csak a kosaradba kell tenned és megrendelni. Ha kiemelő színes lencsére van szükséged, akkor meg kell adnod a dioptria értékét mindkét szem esetében, ahogyan a sima kontaktlencsénél szokás.

Ezután már nincs is más dolgod, mint élvezni az életet és a legjobb farsangi bulikat a választott új szemszíneddel!

SZÍNES KONTAKTLENCSÉT SZERETNÉK

Várunk szeretettel optikánkban is!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75