eOptika Blog
2022.10.28 15:41

Színes kontaktlencse Halloweenre

Színes kontaktlencse Halloweenre

Válogass a legőrültebb, mintás kontaktlencsék közül, és vesd bele magad a halloweeni bulikba! Találd meg a jelmezedhez passzoló mintás lencsét.

Október vége jó alkalom arra, hogy az ember kicsit kitörjön a szürkeségből és feldobja a mindennapokat egy vidám, beöltözős bulival, vagy többel is akár. Ez Halloween időszaka, ami bár kelta hagyomány, itthon is egyre elterjedtebb és komplett iparág épül ezen téma köré, a dekorációtól kezdve a jelmezeken át a maszkokig. Ezen megfontolásból készül egyre több, színes kontaktlencse Halloweenre, hogy mindenki megtalálja a jelmezéhez, sminkjéhez legtökéletesebben passzoló mintás, színes kontaktlencse típust.

SZÍNES KONTAKTLENCSE HALLOWEENRE

Fedő színes kontaktlencse

A fedő kontaktlencsék olyan típusú lencsék, melyek dioptria nélkül készülnek, tehát kifejezetten kozmetikai céllal használhatók, látásjavításra nem alkalmasak. Ezek közül kerülnek ki a legőrültebb, mintás darabok, mint például a teli fekete, a teli fehér, a pókháló, a cicaszem és még hosszan sorolhatnánk.

Halloween színes lencse

Természetesen a fedő színes kontaktlencse nem befolyásolja a látást, attól függetlenül, hogy színesek, mintásak, át lehet látni rajtuk minden probléma nélkül.

Kiemelő színes kontaktlencse

A kiemelő színes kontaktlencse abban különbözik a fedő változattól, hogy nem takarja el maximálisan a szem természetes színét, tehát teljes átváltoztatásra nem alkalmas, inkább kiemeli, élénkebbé teszi a szemeket.

Ami viszont lényeges különbség, hogy a kiemelő kontaktlencséket azok is választhatják, akiknek látáskorrekcióra van szükségük, hiszen dioptriásan is elérhetőek.

A színes kontaktlencse dioptriával bátran használható a mindennapokban, akár folyamatosan, vagy felváltva a hagyományos lencsével.

MEGNÉZEM A SZÍNES KONTAKTLENCSE KÍNÁLATOT

Kék színes kontaktlencse

Felmérések szerint az emberek többsége, ha maguk választhatnák meg a szemszínüket, a kék árnyalatai mellett döntenének. Nem véletlen, hogy a színes kontaktlencsék közt is ezek a legkelendőbbek. A kék színes kontaktlencse kínálat persze ezen belül is széles: lehet kapni egészen világos, úgynevezett babakék kontaktlencsét, de a skála a sötét, mélykék színekig terjed.

Zöld színes kontaktlencse

A másik közkedvelt szemszín a zöld. Ennek talán az is az oka, hogy ez a legritkább természetes szem árnyalat a világon. Csak nagyon keveseknek van igazi, tiszta zöld szeme. Vélhetően ezért is szeretnék sokan kipróbálni, hogy hogyan is néznének ki ilyen ritka szemszínnel.

Zöld színes kontaktlencse a mindennapokra is bátran választható, ha egy kis különlegességre vágynál, hiszen bár feltűnő a változás, főleg egy sötétebb szemhez képest, nem kelt természetellenes hatást.

Színes kontaktlencse barna szemre

A barna szemű emberek kutatások szerint nagyfokú bizalmat keltenek másokban, hiszen mély, meleg tekintetük pozitív érzéseket képes kelteni. Ennek ellenére sokszor felmerül az igény, hogy barna szeműként megtapasztalják, milyen az élet egy másik, világosabb szemszínnel.

Nos, a sötét szemeket kiemelő lencsével lényegesen nem lehet megváltoztatni, legfeljebb még sötétebbé, esetleg enyhén zöldes vagy kékes árnyalatúvá lehet változtatni. A teljesen másik szemszín eléréséhez fedő kontaktlencsét javasolt választani, amely képes arra, hogy a természetes szemszínt maradéktalanul eltakarja. Ezek azonban nem kaphatók dioptriás változatban, ezt mindenképp fontos figyelembe venni.

MEGNÉZEM A SZÍNES KONTAKTLENCSÉKET

Mintás színes kontaktlencse

A színes kontaktlencsék egyik legkelendőbb verziói az úgynevezett kozmetikai kontaktlencse fajták. Ezek különböző, őrült, mintás lencsék, melyek főként ilyenkor, Halloween környékén és farsang idején a legkeresettebbek. Igény esetén természetesen bármikor hordhatóak ezek a lencsék is, hiszen akárcsak a nem színes változatok, ezek is könnyen kezelhető, kényelmes anyagból készülnek, és hasonlóképp is kell őket ápolni, mint a hagyományos típusokat.

Mintás lencse

A mintás kontaktlencsék az esetek többségében a fedő lencsék kategóriájába esnek, tehát dioptria nélkül készülnek.

Nézd meg online színes kontaktlencse kínálatunkat, ha pedig tanácsra lenne szükséged, várunk szeretettel optikánkban!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75

SZÉTNÉZEK A SZÍNES KONTAKTLENCSÉK KÖZÖTT