eOptika Blog
2021.10.13 13:17

Színes kontaktlencsék Halloweenre!

Színes kontaktlencsék Halloweenre!

Válogass a legőrültebb, mintás kontaktlencsék közül, és vesd bele magad a halloweeni bulikba! Találd meg a jelmezedhez passzoló mintás lencsét.

Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Halloween, amely, bár a köznyelv előszeretettel köti Amerikához, valójában egy ősi kelta hagyományokból kialakult, autentikus ír ünnep.

Október utolsó napjának éjjelén ünneplik, amely a kultusz szerint a boszorkányok, kísértetek, szellemek és mindenféle egyéb ijesztő jelenések éjszakája. Ennek apropóján tehát emberek sokasága öltözik be rémisztő jelmezekbe és vesznek részt különböző Halloweeni eseményeken.

Őrült kontaktlencsék éjszakája

Az utóbbi időben valóságos iparág épült fel a különböző dekorok, maskarák, sminkek terén a Halloween köré, nem kivétel ez alól az optika világa sem. A különböző jelmezekhez ugyanis remekül passzolnak a színes kontaktlencsék.

Ha tehát szeretnél beöltözni - essen a választásod bármilyen rémisztő figurára - biztos, hogy megtalálod a hozzá tökéletesen passzoló, mintás kontaktlencsét! Lehetsz zombi, boszorkány, szellem, például egy egyszerű, fehér kontaktlencse még inkább ijesztővé varázsolja az összképet.

De akad a Halloweeni kontaktlencse kínálatban macska vagy kígyó íriszére hajazó változat, mindenféle elképesztő színkombináció, sőt, teli fekete kontaktlencse is.

Színes kontaktlencse dioptriával is

Ha egyébként szemüveget vagy sima kontaktlencsét viselsz, akkor sem kell lemondanod a tökéletes Halloweeni outfitről. Több színes kontaktlencse dioptriával is elérhető, így nem kell választanod a jelmez és az éleslátás között.

A színes kontaktlencse használata nem különbözik a hagyományos verziótól és természetesen nem fogod más színben látni tőlük a világot. A szembogarat ugyanis ezek a lencsék sem takarják el, tehát nem akadályoznak a tisztán látásban.

Válogass kedvedre az őrültebbnél őrültebb, színes kontaktlencsék közül, és változz át egy éjszakára, amivé csak szeretnél!

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!