eOptika Blog
2022.10.19 15:38

Természetes színes kontaktlencse a hétköznapokra

Természetes színes kontaktlencse a hétköznapokra

Napjainkban a szépészeti beavatkozások elvégzése már teljesen hétköznapi dolognak számít. Sokan azonban óckodnak a tűtől, szikétől, vagy más beavatkozásoktól.

Napjainkban a szépészeti beavatkozások elvégzése már teljesen hétköznapi dolognak számít. Sokan azonban óckodnak a tűtől, szikétől, vagy más beavatkozásoktól, mégis szeretnének kipróbálni apróbb változtatásokat a testükön. Számukra lehet egy izgalmas próba a színes kontaktlencse, amelyhez gyakorlati tippekkel szolgálunk.

A kontaktlencse egyik nagy előnye a szemüveggel szemben, hogy akár sportolás, tánc vagy szórakozás közben is biztonsággal használhatja bárki, akinek látáskorrekcióra van szüksége. Azontúl, hogy a kontaktlencse nem tud lecsúszni az orrunkról mozgás közben, nem is párásodik be és képes megfelelően hidratálni a szemet egész nap.

A modern technológiának hála a kontaktlencsék olyan anyagokból készülnek, aminek köszönhetően képesek stabilan illeszkedni a szemre és szinte észrevehetetlen a viselésük. Egy jó minőségű kontaktlencse hatalmas életminőségbeli változást képes hozni a viselője életébe, hiszen a gyakran kényelmetlen szemüveg tökéletes alternatívájává válik a hétköznapokon.

Természetes színes kontaktlencse

Amikor színes kontaktlencséről beszélünk, a legtöbb embernek az egészen szélsőséges színek jutnak eszébe. Fehér írisz, ördögi piros, esetleg teljesen fekete szemek. Ezek a kontaktlencsék, extrém kiegészítők azonban korántsem olyan jellemző hétköznapi viseletek, sokkal inkább farsangi, halloween-i vagy beöltözős parti kiegészítők.

A hétköznapokban ezeknél sokkal elterjedtebb a természetes színes kontaktlencse, amit akár egy átlagos munkanapon is viselhetünk a környezetünk meghökkentése nélkül.

Elterjedt tévhit, hogy színes kontaktlencsét csak tökéletes látással megáldottak hordhatnak. Ez azonban nem igaz, hiszen létezik színes kontaktlencse dioptriával is. Ha az Ön szeme látáskorrekcióra szorul, bátran választhat több színes kontaktlencse közül is, amik elérhetők dioptriás színes kontaktlencse változatban is.

A dioptriás színes kontaktlencse ugyanúgy kérhető egyedi igényekre szabva, mint a klasszikus kontaktlencse, így bárki szabadon kísérletezhet a szemszíne megváltoztatásával.

A kontaktlencse a praktikussági szempontok mellett esztétikai értéket is képviselhet. Számos olyan testrészünk lehet, amivel nem vagyunk megelégedve, egy kicsit hozzáadnánk, egy kicsit lefaragnánk, viszont vagy a pénztárcánk, vagy a késtől való félelmünk miatt nem változtatunk.

Abban az esetben, ha Ön a szeme színével nincs megelégedve, esetleg egy kis változatosságot csempészne a hétköznapokba, van egy jó hírünk! A színes kontaktlencse, más néven kozmetikai kontaktlencse segítségével beavatkozások nélkül, gyorsan és egyszerűen változtathat szemszínén. Az eOptika.hu kínálatában számos természetes színes kontaktlencse közül válogathat, akár a zöld, a barna vagy a kék árnyalataival kísérletezne.

Színes kontaktlencse dioptria nélkül

A színes kontaktlencsék nem csak a természetes szemszínek különböző árnyalataiban érhetők el, hanem különleges színes, mintás kontaktlencsék közül is válogathat egy beöltözős bulira vagy egy halloweeni partira.

Ha az Ön látása tökéletes, akkor válassza a dioptria nélküli, úgynevezett fedőlencsét. Az eOptika.hu webshop kínálatában megtalálható a némileg átlásztó, a saját szem színét kiemelő kontaktlencsétől kezdve az egészen különleges, teljesen fedő színes kontaktlencsékig számtalan verzió.

A dioptria nélküli színes kontaktlencse segítségével bármikor megváltoztathatja a szemszínét, kipróbálhatja milyen egy macska szemével élni vagy megidézheti kedvenc filmes karaktereit.

Színes kontaktlencse folyadék

A színes, dioptria nélküli kontaktlencsék ápolásának elsajátítása is fontos, amennyiben Ön is szeretné kipróbálni ezt a különleges kiegészítőt. Fontos, hogy a színes kontaktlencse mindennapos kezelésére és használatára ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a hagyományos kontaktlencse használatára.

Dioptriás színes kontaktlencse

Ahhoz, hogy a kontaktlencse ne váltson ki irritációt, ne száradjon ki alatta a szem, szükséges jó minőségű kontaktlencse folyadék beszerzése, valamint kontaktlencse tároló tok is, amelyben éjszakára vagy arra az időre, amikor nem használjuk, biztonsággal tárolhatjuk a lencséket.

Színes kontaktlencse rendelés

Manapság már a bevásárlástól kezdve az elektronikai eszközökig szinte mindent online rendelünk, miért lenne ez másképp a kontaktlencsével? Az eOptika.hu webshopján keresztül akár az otthona kényelméből is kiválaszthatja az Ön számára leginkább tetsző kontaktlencsét, amit akár már aznap kézhez is kaphat!

Amennyiben azonban bizonytalan a kontaktlencse használatát illetően, a színes kontaktlencse Budapest belvárosában is könnyen beszerezhető, ahol munkatársaink készséggel segítenek a szakszerű kontaktlencse használattal kapcsolatban.