eOptika Blog
2023.01.30 10:11

Tommy Hilfiger szemüveg - A laza elegancia

Tommy Hilfiger szemüveg - A laza elegancia

A Tommy Hilfiger márka remek minőségben kényelmes és elegáns fazonokat készít. Kínálatunkban közel 700 féle szemüveg közül válogathat.

A Tommy Hilfiger márkát szinte mindenki ismeri ikonikus kék-fehér-piros színösszeállításairól és különleges, geometriai mintás ruháiról. De a márka nem csak ruhákat, hanem kiegészítőket és szemüveget is gyárt, ráadásul >remek minőségben kényelmes és elegáns fazonokat készítenek. A márka hosszú utat tett meg alapítása óta, de a minőség és a stílusok alakítása a kezdetek óta meghatározó a márka életében. Az eOptika.hu kínálatában pedig közel 700 Tommy Hilfiger szemüveg közül válogathatnak hölgyek és urak egyaránt!

Tommy Hilfiger szemüvegkeret választó

Tommy Hilfiger karrierjét az ikonikus 1960-as évek hippi korszakában kezdte, amikor is füstölőket, lemezeket, trapéznadrágokat és egyéb divatcikkeket árult Jimi Hendrix és a Rolling Stones rajongóinak. A márka nagyon gyorsan népszerű lett egész Amerika szerte, ami a megbízható minőségnek és az akkoriban vakmerőnek számító reklámoknak volt köszönhető.

Az első években jellemzően férfi sportruházatot készítettek, ám a népszerűséggel arányosan megnőtt az igény a női divatruhákra és kiegészítőkre is. Ezt az igényt kiszolgálva kezdtek el szemüvegekkel is foglalkozni, amik között megtalálhatóak damilos, fúrt és teli keretek egyaránt.

Szín és forma tekintetében rendkívül széles a skála, weboldalunkon azonban a szűrők segítségével könnyedén szűkítheti az Ön számára releváns termékek listáját. Ha pedig bizonytalan a megfelelő fazonnal kapcsolatban, virtuális tükör és arcforma meghatározó is rendelkezésére áll a honlapunkon.

Tommy Hilfiger női szemüvegmodellek

A Tommy Hilfiger szemüvegkeretek jellemzően unisex modellek, amit azt jelenti, hogy férfiak és nők egyaránt viselhetik az adott modellt. Van azonban néhány Tommy Hilfiger szemüvegkeret női fazonban is, ami elsősorban hölgyeknek ajánlott, illetve az ő arcformájukhoz passzol jobban a keret formája. Ilyen például a lepke és a cicás fazon, amik népszerű és klasszikus fazonok a női szemüvegek között.

Tommy Hilfiger női

Online szemüveg vásárlás esetén leginkább két adatra van szükség, az egyik a dioptria és a cilinder értéke, ám ha Ön járt már korábban szemészeten, a két adat megadása gyerekjáték lesz. Abban az esetben, ha elégedetlen mostani látásjavító szemüvegével, esetleg még nem járt szemvizsgálaton, fáradjon be Budapest belvárosában található optikánkba és egy szemvizsgálat során megállapítjuk a dioptriát és a cilindert, hogy a továbbiakban kényelmesen és biztonsággal viselhesse új szemüvegét.

Tommy Hilfiger férfi szemüvegkeretek

A Tommy Hilfiger szemüvegkeret férfi modelljeire a sportos elegancia jellemző. Többféle szín és forma közül választhat, anyag tekintetében pedig fém és műanyag kerettel készülnek a szemüvegek. A megfelelő anyag kiválasztása talán még a fazonnál is fontosabb, hiszen az életvitelt figyelembe véve érdemes strapabíró vagy egy exkluzív, finom darab mellett dönteni.

Tommy Hilfiger férfi

Az unisex fazonokon túl a férfiak esetében is létezik néhány forma, ami népszerűbb viseletnek számít. Ilyen például a klasszikus szögletes fazon, ami remek választás lehet a hétköznapokra, vagy egy szögletes, elegáns fazon, ami kitűnő választás az öltönyös, irodába járós hétköznapokra.

Tommy Hilfiger szemüveg akció

Manapság már rengeteg márka és forgalmazó kínál időszakos akciókat, akár a Black Friday, akár a szezonvégi kiárusítások alkalmával, viszont a szemével jó eséllyel problémás előre egyeztetni, hogy mikor legyen szüksége új szemüvegre. Halogatni pedig a szem egészségének megőrzése érdekében nem érdemes a szemüveg vásárlást!

Éppen ezért az eOptika.hu kínálatában állandó szemüveg akciókkal várjuk, aminek köszönhetően nem kell heteket vagy akár hónapokat várnia, hogy olcsóbban juthasson hozzá a vágyott eszközhöz. Kínálatunkban kizárólag minőségi, a legjobb gyártók által készített szemüvegeket talál, amiket a gyártó által javasolt fogyasztói árakhoz képest akár 20-60% kedvezménnyel is megvásárolhat.

Abban az esetben pedig, ha a megvásárolt eszközt egy másik magyar forgalmazótól, ugyanabban az időszakban olcsóbban vásárolhatta volna meg, a különbözet teljes összegét visszatérítjük. Az akciónak köszönhetően a Tommy Hilfiger szemüveg ár jellemzően 25 ezer és 50 ezer forint között változik.

Tommy Hilfiger szemüveg rendelés

Ma már a bevásárlástól kezdve a konyhai eszközökön keresztül a ruhákig szinte mindent online rendelünk, miért tenne kivételt a szemüveg vásárlásnál? Gyorsan és biztonságosan, az otthona kényelméből választhatja ki a megfelelő szemüveget, amihez csupán néhány adatra van szüksége.

Válassza ki a szemüveget, ezután adja meg, hogy milyen lencsére van szüksége, illetve néhány, a látásvizsgálat során megállapított adatot és már mehet is a virtuális kosárba a szemüveg. A szemüveg online kifizetése után pedig nincs is más teendője, mint hátra dőlni és várni a futárra, aki néhány napon belül házhoz szállítja új szemüvegét.