eOptika Blog
2018.05.14 19:30

TOP 10 befutó női napszemüveg a 2018-as trendek szerint

TOP 10 befutó női napszemüveg a 2018-as trendek szerint

Cicás, pilóta, klasszik, ezeket viseljük idén nyáron. Nézzük, hogy idén mely formák, stílusok határozzák meg a napszemüveg divatot!

Cicás, pilóta, klasszik, ezeket viseljük idén nyáron

Egyes leletek szerint a napszemüveg története egészen a római birodalomig vezethető vissza, amikor is a vésnökök fáradt szemük védelmében csiszolt smaragdot használtak. Már akkor tisztán látszott, hogy néhány évszázadon belül a napszemüveg és a stílus kéz a kézben fognak járni, és nem is kellett csalódnunk:

Mára a kiegészítők abszolút listavezetőjévé vált, a laza elegancia védjegye: örök klasszikus darabnak számít, ám mégis képes követni a trendeket és évről évre megújulni.

Nézzük, hogy idén mely formák, stílusok határozzák meg a napszemüveg divatot!

1. Légy feltűnő!

Extravagáns forma, színek, virágminták: jöhet bármi, ami köszönőviszonyban sincs az unalommal. Elegáns alkalmakra éppúgy kitűnő választás, mint egy laza nyári kertipartira, garantáltan feldobja az outfited!

Dolce & Gabbana napszemüveg

eOptika TIPP: Dolce & Gabbana

Minden, amit tudni szerettél volna a Dolce & Gabbana napszemüvegekről

2. Anyagok kavalkádja

A különböző anyagok találkozásából mindig izgalmas dolgok születnek, nincs ez másképp a napszemüvegek esetében sem. Neked találták ki, ha bírod a formabontó kiegészítőket!

Michael Kors napszemüveg

eOptika TIPP: Michael Kors

3. Lásd lilában a világot!

A lila az utóbbi évek egyik kedvenc árnyalata, legyen szó ruhákról, körömlakkról, vagy akár napszemüvegről. Természetesen az idei trendekből sem hiányozhat:

eOptika TIPP: Esprit

4. Virágba borult keretek

A virág nem csak a keret mintájában menő, a kedves motívumokat a száron elhelyezve is szívesen megjelenítik a tervezők, te sem lőhetsz velük mellé!

Vogue napszemüveg

eOptika TIPP: Vogue

5. Állati jó!

Az állatmintás keretek évek óta a lista élén szerepelnek, nincs ez másképp idén sem. Bohókás, mégis elegáns, egyszerűen neked való!

eOptika TIPP: Emporio Armani és Esprit

6. Klasszikus pilóta nem csak pilótáknak

Ha valami örök a divat világában, akkor azok a pilóta napszemüvegek. Nem véletlenül, a tökéletesen eltalált forma szinte mindenkinek jól áll!

eOptika TIPP: Ray-Ban

7. Fekete és ezüst: a nyerő páros

A két legelegánsabb szín ötvözéséből mi más is születhetne, mint az elegancia magasiskolája. Az üzleti élet és hivatalos események nélkülözhetetlen darabja idén is:

eOptika TIPP: HIS

8. Modern formák és megoldások

Aki valami újat, a megszokottól eltérőt keres, megtalálja a kerek lencsés, izgalmas vonalvezetésű keretekben:

eOptika TIPP: Carrera

9. Imádnivaló cicaszemek

Cserfes, csajos, stílusos, 2018-ban is tovább hódít a cica forma:

eOptika TIPP: Vogue

10. Alul (mintha) semmi

A félkeretes napszemüvegek virágkorukat élik. Nem csak vagányak, de komolyságot is kölcsönöznek viselőjüknek. Egy kis csavarral az idei trendekben ezt tovább gondolták a tervezők, ennek eredménye az izgalmas, felül vastag, alul minimál keretes napszemüveg:

eOptika TIPP: Ray-Ban

Kövessetek minket Facebook és Instagram oldalainkon!