eOptika Blog
2022.01.26 15:08

TOP 6 film Valentin-napra

TOP 6 film Valentin-napra

Közeleg a szerelmesek napjának ünnepe, az angolszász országokból származó Valentin-nap.

Közeleg a szerelmesek napjának ünnepe, az angolszász országokból származó Valentin-nap, vagy ahogyan Magyarországon nevezik, a Bálint-nap. Szent Bálint a szerelmesek (plusz a lelkibetegek és az epilepsziával élők) védőszentje, innen az elnevezés, a többi pedig már történelem.

Sokan ünneplik, sokan nem hajlandóak tudomást venni róla, az viszont vitán felül áll, hogy Hollywood-ot igencsak megihlette ez az ünnep, illetve úgy általában a szerelem, és ennek számtalan jópofa, megható vagy éppen vicces filmet köszönhetünk. Összegyűjtöttük most ezek közül a (szerintünk) TOP 6-ot, amiket jó program lehet megnézni Valentin-napon, akár párosan, akár egyedül.

Ne felejtsd el feltenni előtte a monitor szemüvegedet, így, ha a szívedet nem is tudod megóvni a túlcsorduló érzelmektől, legalább a szemed megvéded a tévéből (is) érkező, káros, kék fénytől!

Jó szórakozást kívánunk!

1. Valentin nap

Valentin nap

Igazi sztárparádé ez a film, amit már csak a főhősöket játszó színészek, színésznők miatt is érdemes megnézni. Julia Roberts, Anne Hathaway, Bradley Cooper, Jessica Alba, csak néhány a nagy nevek közül, akik a filmben mind-mind beleesnek a szerelem csapdájába, és ötletük sincs, hogyan másszanak ki belőle…

2. Igazából szerelem

Igazából szerelem

Ha bárkit megkérdezel a világon, hogy melyik a kedvenc szerelmes filmje, az Igazából szerelem nagy eséllyel benne lesz az első két válaszban. Nem véletlenül, hiszen számtalan csavar teszi emlékezetessé és szerethetővé ezt a sztárokkal telitűzdelt a mozit. Annyi bizonyos, ha egyszer megnézed, onnantól minden évben előveszed, nagy eséllyel éppen Valentin-napon!

3. Szerelmünk lapjai

Nem hagyhattuk ki a felsorolásból milliók kedvencét, a Szerelmünk lapjait. Rachel McAdams és Ryan Gosling neve örökre egybeforrt ezzel a megható filmmel, de valószínűleg nem bánják. A Szerelmünk lapjaiban a főhősök szerelme olyan, mint maga az élet: megnevettet, megríkat, kétségbe ejt, szomorúvá, majd boldoggá tesz, és ami a legfontosabb: sírig tart!

4. Az 50 első randi

Ha többet nevetnél, mint sírnál, akkor válaszd Valentin-napi mozinak Az 50 első randit. Adam Sandler neve garancia a könnyen emészthető poénokra és a könnyed szórakozásra. Az általa megformált Henry találkozik álmai nőjével, ám másnap rá kell döbbennie, hogy ez bizony nem lesz ilyen egyszerű… Dehát a férfi, ha szerelmes, bármire képes, és ezt ő be is bizonyítja!

5. Kaliforniai álom

A zenés-táncos filmek a kedvenceid? Semmi gond, csak indítsd el a megannyi díjjal jutalmazott Kaliforniai álmot és énekeld, táncold végig az estét! A filmben két fiatal kergeti álmait az Angyalok városában, miközben egymásba botlanak, és rájönnek, hogy együtt minden könnyebb - és nehezebb is egyúttal. A Kaliforniai álom elgondolkodtat, inspirál, és jókedvre derít, tökéletes választás, ha önfeledt kikapcsolódásra vágysz.

6. Fogadom

Egy fiatal házaspár, akik imádják egymást, és életük legszebb időszakát élik, váratlanul olyan helyzetben találják magukat, amire nem lehet felkészülni. Az ifjú feleség ugyanis egy baleset következtében elveszíti az emlékeit addigi életéről, a férjét is beleértve, akinek el kell érnie, hogy felesége újra beleszeressen. A könnyek garantáltak!

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!