eOptika Blog
2023.03.21 11:16

Újdonság: Oakley Centerboard keret

Újdonság: Oakley Centerboard keret

Bemutatkozik az Oakley új szemüvegkollekciójának oszlopos tagja. az Oakley Centerboard! A márka legújabb kollekciójának részét képezi, sportos, állandóan mozgásban lévő férfiak igényeire szabva.

Az Oakley márkát sokaknak nem kell bemutatni, hiszen évtizedek óta az egyik vezető brand a szemüvegek, napszemüvegek piacán (is). Jellegzetessége, hogy a sportos életet élők igényeit igyekeznek kiszolgálni, mind az anyaghasználatot, mind a kényelmi szempontokat figyelembe véve.

Tegyünk egy apró említést a nem apró tényről, hogy az Oakley szemüveg és Oakley napszemüveg modellekhez felhasznált, innovatív, szintetikus anyagot, az úgynevezett unobtaniumot Jim Jannard fedezte fel, aki az Oakley márka alapítója. Ez az azóta is használt és jól működő anyag kiváló tapadást biztosít, így a keret nem csúszkál le az arcról, még izzadás következtében sem.

Az Oakley, a többi brand-hez hasonlatosan időről időre előrukkol újdonságokkal, így került most a középpontba legújabb szemüvegkerete, az Oakley Centerboard, melynek arcául napjaink egyik legtehetségesebb labdarúgóját, Kylian Mbappét választották.

Oakley Centerboard szemüvegkeret

Az Oakley Centerboard szemüvegkeret a márka legújabb kollekciójának részét képezi, sportos, állandóan mozgásban lévő férfiak igényeire szabva. Alapvető stílusjegye az Oakley fő irányvonala: a sportos elegancia, mely sokoldalúan felhasználhatóvá teszi az Oakley szemüveg kollekciókat, így a Centerboard-ot is.

eOptika Oakley Centerboard szemüveg

Letisztult, modern darab, melynek nagyszerűsége éppen egyszerűségében rejlik. Könnyű anyagának köszönhetően kényelmes viselet a hétköznapokban, és sportolás közben is, míg fazonja és kialakítása arra garancia, hogy viselője komfortosan érezze benne magát akár a mindennapokban, akár az üzleti életben vagy az elegánsabb alkalmakkor is.

Fazonja átmenet az éles szögletes és a kerek kialakítás között, így a legtöbb arcformával jól működik. A szögletes arcélt lágyítja, míg a kerek vonásokat határozottabbá teszi. Ha egy kényelmes, minőségi, megbízható, és igazán modern szemüveget keresel, az Oakley Centerboard tökéletes választás lehet!

MEGNÉZEM AZ OAKLEY CENTERBOARD SZEMÜVEGET

Oakley Centerboard szemüveg - Próbáld fel virtuálisan!

Kíváncsi vagy, hogyan állna rajtad ez a stílusos Oakley Centerboard keret? Az eOptika.hu webáruházában felpróbálhatod virtuálisan! Tedd próbára, hogyan mutatna rajtad, és ha elnyerte a tetszésed, akkor rendeld meg bátran a megszokott kedvező, eOptika árakon.

Ha a választásban szakértő segítségre lenne szükséged, várunk szeretettel belvárosi optika szaküzletünkben, ahol megannyi Oakley keret közül válogathatsz, és ahol kollégáink örömmel segítenek a döntésben!

FELPRÓBÁLOM VIRTUÁLISAN AZ OAKLEY CENTERBOARD SZEMÜVEGET

Várunk szeretettel optikánkban!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75