eOptika Blog
2023.05.16 09:13

Vogue szemüveg - Éleslátás divatosan

Vogue szemüveg - Éleslátás divatosan

A kimagasló minőség mellett a márka tervezői arra is törekszenek, hogy ne csak anyagában, de formájában is időtálló darabokat készítsenek.

Egyediség, stílus, dizájn - talán ez a három szó jellemzi legjobban az ismert szemüvegmárkát, a Vogue-ot. Mi sem bizonyítja jobban a márka sikerét, mint a közel hat évtizede tartó töretlen népszerűség, amiben nagy szerepet játszott a számtalan híresség, akik arcukat adták a Vogue reklámjaihoz és örömmel viselik a márka darabjait a vörös szőnyegen innen és túl is. Ragyogjon Ön is Vogue szemüvegben, mint egy hollywoodi sztár vagy a párizsi divathét topmodelljei!

Vogue szemüvegkeret

Nem véletlenül említettük a bevezetőben Hollywood hírességeit és a világhírű párizsi kifutókat, hiszen a Vogue szemüveg kedvelt kiegészítője különböző sztároknak, mint például Eva Mendes vagy Kate Moss. A márka legújabb együttműködéseiben pedig Gigi Hadid és Hailey Bieber is feltűnik.

Szemüveg akció

Ezek a nevek már önmagukban garanciát jelentenek a sikerre és a márka népszerűségére. Egy márka töretlen népszerűségéhez ez azonban még közel sem lenne elég, viszont szerencsére a Vogue szemüvegek kimagasló minőségben, tartós anyagokból készülnek, ezért szinte biztos lehet benne, hogy hosszú éveken keresztül használhatja majd a Vogue által készített szemüvegkereteket.

Vogue szemüveg női

A kimagasló minőség mellett a márka tervezői arra is törekszenek, hogy ne csak anyagában, de formájában is időtálló darabokat készítsenek. Ebben a szellemiségben készülnek a klasszikus cicás fazonok, a geometriai formákkal rendelkező és a '70-es éveket idéző ovális formájú szemüvegek.

Vogue napszemüveg

Az egészségjavító szemüvegek mellett számtalan Vogue napszemüveg is megtalálható a kínálatunkban és a több száz darabból álló napszemüveg kínálatnak köszönhetően nyári napsütésben sem kell lemondani az eleganciáról.

Vogue szemüveg akció

A divatos és színvonalas szemüvegeknek, csak úgy, mint minden másnak is, jellemzően elég borsos ára van. Nem véletlen, hiszen egy minőségi darabot évekre, akár évtizedekre választunk.

Az eOptika.hu szemüveg akció célja azonban éppen az, hogy a szem védelme ne jelentsen többé luxust és mindenki megengedhesse magának a megfelelő védelmen túl az ízléses dizájnt is. Garantáltan eredeti Vogue szemüvegek találhatóak webshopunkban és a Budapest Belvárosában található optikánkban is.

Vogue szemüveg ár

A hatalmas kedvezményeknek köszönhetően egy-egy Vogue szemüveg és napszemüveg már akár 15 ezer forinttól is elérhető és a drágább darabok sem kerülnek többe, mint 40 ezer forint.

Amennyiben az online vásárlás mellett döntene, 17 ezer forint feletti vásárlás esetén a postaköltséget is átvállaljuk, így emiatt sem kell tovább aggódnia.

Vogue szemüveg rendelés

Heti bevásárlás, könyvek, elektronikai eszközök, ruhák… ezeket manapság már szinte kizárólag online rendeljük. Miért ne férne be a sorba a szemüveg is? Otthona kényelméből, csupán néhány kattintással beszerezheti az idei nyár divatos kiegészítőjét vagy a hétköznapokat megkönnyítő látásjavító szemüveget. Esetleg egyszerre mindkettőt is…!

Ha pedig bizonytalan a fazonban és a méretben, nincs más dolga, mint az oldalon keresztül elérhető virtuális tükör segítségével felpróbálni az adott szemüveget és meghozni a döntést, marad vagy jön.