eOptika Blog
2023.02.02 09:36

Zac Posen szemüveg – Újdonságok az eOptikánál

Zac Posen szemüveg – Újdonságok az eOptikánál

Új, Zac Posen szemüvegkeretek az eOptika kínálatában. Böngéssz a szebbnél szebb, rendkívül kedvező árú modellek között!

Mindig szívesen mutatunk be nektek egy-egy új márkát, mert a paletta bővülése egyúttal azt is jelenti, hogy még nagyobb eséllyel találjátok meg nálunk a hozzátok leginkább illő, árban és minőségben jó választásnak bizonyuló szemüvegkereteket.

Ezúttal aZac Posen szemüvegkeretkínálatunkat szeretnénk közelebbről megmutatni, mert mi imádjuk őket, és szerintünk ti is így lesztek ezzel!

MEGNÉZEM A ZAC POSEN SZEMÜVEGKERET VÁLASZTÉKOT

De ki is az a Zac Posen?

Zac Posen neve azok számára már biztosan elsőre is ismerősen csengett, akik figyelemmel kísérik a legfrissebb híreket a divat háza táján. Az úriember ugyanis napjaink egyik leggyorsabban feltörekvő, népszerű divattervezőjének számít Amerikában, sőt, lassan az egész világon.

A kifinomult stílusáról felismerhető, tehetséges tervező nagyon rövid idő alatt lett közkedvelt, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy egyszerre több területen is megvetette a lábát, néhány évvel ezelőtt például szakácskönyvet is kiadott.

Zac Posen szemüvegkeret kollekció

Na, de vissza a divathoz, azon belül is a kiegészítőkhöz, mert bizony Zac Posen szemüvegkeretek tervezésével is foglalatoskodik, és milyen jól teszi! Kínálatában izgalmas, a legfrissebb trendeknek megfelelő színű és kialakítású kereteket találsz, mindenféle arcformához.

Zac Posen

Zac Posen tényleg mindenkire gondolt, így a kollekció részei a klasszikus ovális, szögletes, kerek vagy éppen cica és pillangó formájú keretek, melyeket választhatod visszafogott árnyalatokban vagy éppen élénkebb, kontrasztosabb színekben is, ha az áll közelebb a szívedhez.

Zac Posen szemüveg ár

A brand nem csak azért népszerű szerte a nagyvilágban, mert termékei kifogástalanok tervezés és minőség szempontjából, hanem azért is, mert megfizethetőek. EgyZac Posen szemüveg ártekintetében abszolút az alsó egyharmadban helyezkedik el, hiszen már 10.000 forint alatt megvásárolhatóak, sőt, az eOptika kínálatában most mindösszesen 8.400 forintért lehet a tiéd bármelyik, trendiZac Posen szemüvegmodell!

Zac Posen szemüveg rendelés

Próbáld fel őket virtuálisan, válaszd ki azt, amelyik a legtökéletesebben áll rajtad, rendeld meg és hódítsd meg a világot új Zac Posen szemüvegedben! Sőt, ha a divat szerelmese vagy, akár többre is lecsaphatsz, különböző stílusokban, hogy mindig az öltözékedhez leginkább passzoló szemüvegben pompázhass.

ZacPosen

AZac Posen keretekugyanis divatszemüvegnek is tökéletesek: alacsony áruk és változatos kialakításuk miatt előszeretettel választják őket nulldioptriás lencsével, melyre akár kék fényszűrő réteg is kérhető, így egy csapásra lesz egy trendi szemüveged, amely egyúttal hasznos kiegészítő is a munkád során!

ZAC POSEN SZEMÜVEG KÍNÁLAT