Boston Simplus (120 ml)KEMÉNY kontaktlencse folyadék tokkal

Mennyiség (doboz)
  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
Bolti ár: 3 390 Ft
eOptika ár: 3 290 Ft /doboz
Megtakarítás: 100 Ft (3%)

Figyelem! 

A gyártó Bausch & Lomb az olaszországi gyárában történt minőségellenőrzési problémák miatt visszahívta több kontaktlencse-tisztítófolyadékát. Ezzel 2021. nyár eleje óta készlethiány lépett fel először pár, mostanra szinte valamennyi Boston termékből. A készlethiány csak a gyártás beindulását és a megfelelő készlet legyártását követően fog megszűnni. Folyamatosan próbáljuk nyomon követni a fejleményeket és az Önök számára felvásárolni az összes elérhető készletet. Jelenleg azt hisszük, hogy valamennyi Boston termék készlethiányos lesz legalább szeptember végéig. 

Ezért készítettünk az Önök számára egy olyan "helyettesítési tervet", amellyel a Boston termékek kiválthatóak azonos célú, szintén kiváló termékekkel. Véleményünk szerint érdemes ezeket vásárolni legalább addig, amíg az eredeti Boston termékek nem elérhetőek. 

Javaslataink:

Javasoljuk, hogy új rendeléseit szeptember végéig csak ezekkel a helyettesítő termékekkel adja le. Ezekből igyekszünk folyamatos utánpótlást biztosítani.

Amennyiben most nyitott rendelése van, amelyből Boston folyadék hiányzik, akkor javasoljuk, hogy helyette adjon le új rendelést, vagy kérje ügyfélszolgálatunktól a Boston termék cseréjét a kiválasztott csere-folyadékra.

Ez a folyadék más kiszerelésben >>

BAUSCH & LOMB BOSTON SIMPLUS multifunkciós oldat

Többfunkciós ápolófolyadék kemény kontaktlencsék tisztítására. A lencse felszínén bevonatot képezve, azokat a szemre való felhelyezéstől kezdve kipárnázza, a lencsék nedvesedését egész napon át fokozottan fenntartja.

  • Tisztít
  • Lemos
  • Fertőtlenít
  • Hidratál
  • Karbantart
  • Fehérjeoldás

Ez a használati útmutató fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen és tartsa meg ezt a használati útmutatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!

Kifejezetten fluoroszilikon-akrilát és szilikon-akrilát, gázáteresztő, kemény kontaktlencsékhez készült.

Leírás és alkalmazási javallatok:

A Boston SIMPLUS® multifunkciós oldat egy innovatív, tisztító, fertőtlenítő és kondicionáló oldat gázáteresztő kemény (RGP) kontaktlencsékhez. Fluoro-szilikon-akrilát és szilikon-akrilát gázáteresztő kontaktlencsékhez használható.

A Boston SIMPLUS® multifunkciós oldat eltávolítja a fehérjéket és a lipideket a lencse felszínéről, sőt a makacs lerakódásokat is távol tartja. Ez az oldat kontaktlencsék öblítésére is alkalmas. Ez a művelet tünteti el a fellazított felszíni lerakódásokat a lencséről.

A multipolimer összetevő a kontaktlencse felszínén bevonatot képez, így megkönnyítve a szemre helyezést és biztosítja az egyenletes és fokozott nedvesedést. A szabadalmazott nedvesítő anyag fenntartja a kontaktlencse nedvesíthetőségét. A formulát úgy állították össze, hogy nyugtató hatással legyen a szemre. Az ártalmas mikroorganizmusokat hathatósan elpusztító tartósítószereket is tartalmaz. Ez az oldat tisztításra és fertőtlenítésre egyaránt hatásos, ugyanakkor a szemet sem károsítja a kontaktlencse behelyezésekor!

ÖSSZETÉTEL: Steril, pufferezett, vizes oldat, ami a következőket tartalmazza: poloxamin, hidroxi-alkil-foszfonát, bórsav, nátrium-borát, nátrium-klorid, hidroxipropil-metil-cellulóz, Glucam, továbbá tartósítószerként klórhexidin-glükonátot (0,003%) és poliaminopropil-biguanidot (0,0005%).


ÚTMUTATÁSOK:

Első használat előtt távolítsa el a tartály nyakán található műanyag zárógyűrűt. Ha a gyűrű hiányzik vagy sérült, ne használja az oldatot.

1. A megfelelő fertőtlenítés biztosítása érdekében az összes lent felsorolt lépést végre kell hajtani: Mossa meg a kezét bőrkímélő szappannal. (Vigyázat - az adagolópumpás szappanok olajbázisú szuszpendáló szereket tartalmazhatnak!)
2. Helyezze a kontaktlencséket üres lencsetartóba, majd töltse azt fel friss Boston Simplus® multifunkciós oldattal. Áztassa a lencséket legalább 4 (négy) órán át - vagy egész éjszaka - mielőtt ismét viselné azokat.
3. Áztatás után vegye ki a lencsetartóból és helyezze a tenyerébe a lencsét, majd mind a két felszínén kíméletesen dörzsöljön el 2-4 (kettő-négy) csepp BOSTON Simplus® multifunkciós oldatot, 20 (húsz) másodpercen át. Külön napi tisztító folyadékot nem szükséges alkalmazni.

Egységár: 22416,67 Ft/l
Gyártó: Bausch & Lomb
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről