Boston Simplus (120 ml)KEMÉNY kontaktlencse folyadék tokkal

Mennyiség (doboz)
  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
 
eOptika.hu ár: 3 180 Ft /doboz

Ez a folyadék más kiszerelésben >>

BAUSCH & LOMB BOSTON SIMPLUS multifunkciós oldat

Többfunkciós ápolófolyadék kemény kontaktlencsék tisztítására. A lencse felszínén bevonatot képezve, azokat a szemre való felhelyezéstől kezdve kipárnázza, a lencsék nedvesedését egész napon át fokozottan fenntartja.

  • Tisztít
  • Lemos
  • Fertőtlenít
  • Hidratál
  • Karbantart
  • Fehérjeoldás

Ez a használati útmutató fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen és tartsa meg ezt a használati útmutatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!

Kifejezetten fluoroszilikon-akrilát és szilikon-akrilát, gázáteresztő, kemény kontaktlencsékhez készült.

Leírás és alkalmazási javallatok:

A Boston SIMPLUS® multifunkciós oldat egy innovatív, tisztító, fertőtlenítő és kondicionáló oldat gázáteresztő kemény (RGP) kontaktlencsékhez. Fluoro-szilikon-akrilát és szilikon-akrilát gázáteresztő kontaktlencsékhez használható.

A Boston SIMPLUS® multifunkciós oldat eltávolítja a fehérjéket és a lipideket a lencse felszínéről, sőt a makacs lerakódásokat is távol tartja. Ez az oldat kontaktlencsék öblítésére is alkalmas. Ez a művelet tünteti el a fellazított felszíni lerakódásokat a lencséről.

A multipolimer összetevő a kontaktlencse felszínén bevonatot képez, így megkönnyítve a szemre helyezést és biztosítja az egyenletes és fokozott nedvesedést. A szabadalmazott nedvesítő anyag fenntartja a kontaktlencse nedvesíthetőségét. A formulát úgy állították össze, hogy nyugtató hatással legyen a szemre. Az ártalmas mikroorganizmusokat hathatósan elpusztító tartósítószereket is tartalmaz. Ez az oldat tisztításra és fertőtlenítésre egyaránt hatásos, ugyanakkor a szemet sem károsítja a kontaktlencse behelyezésekor!

ÖSSZETÉTEL: Steril, pufferezett, vizes oldat, ami a következőket tartalmazza: poloxamin, hidroxi-alkil-foszfonát, bórsav, nátrium-borát, nátrium-klorid, hidroxipropil-metil-cellulóz, Glucam, továbbá tartósítószerként klórhexidin-glükonátot (0,003%) és poliaminopropil-biguanidot (0,0005%).


ÚTMUTATÁSOK:

Első használat előtt távolítsa el a tartály nyakán található műanyag zárógyűrűt. Ha a gyűrű hiányzik vagy sérült, ne használja az oldatot.

1. A megfelelő fertőtlenítés biztosítása érdekében az összes lent felsorolt lépést végre kell hajtani: Mossa meg a kezét bőrkímélő szappannal. (Vigyázat - az adagolópumpás szappanok olajbázisú szuszpendáló szereket tartalmazhatnak!)
2. Helyezze a kontaktlencséket üres lencsetartóba, majd töltse azt fel friss Boston Simplus® multifunkciós oldattal. Áztassa a lencséket legalább 4 (négy) órán át - vagy egész éjszaka - mielőtt ismét viselné azokat.
3. Áztatás után vegye ki a lencsetartóból és helyezze a tenyerébe a lencsét, majd mind a két felszínén kíméletesen dörzsöljön el 2-4 (kettő-négy) csepp BOSTON Simplus® multifunkciós oldatot, 20 (húsz) másodpercen át. Külön napi tisztító folyadékot nem szükséges alkalmazni.

Egységár: 22416,67 Ft/l
Gyártó: Bausch & Lomb
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről
100% ár garancia 14 nap visszavásárlási garancia 100% eredetiség garancia