Víztartalom: 45%
Átmérő: 15,0 mm
Oxygén áteresztés: 22 Dk/t
Multifokális: Nem
Tórikus: Nem
UV védelem: Nincs

ColourVUE Babaszem - Éjszürke (2 db) kiemelő, 3 havi kontaktlencse

  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
Bolti ár: 7 990 Ft
eOptika ár: 5 990 Ft /doboz
Megtakarítás: 2 000 Ft (25%)

Kiemelő szín: az alap szemszín kiemelésére szolgál, az eredeti színt teljes mértékben nem fedi el. Sötét tónusú szem színének csak a kiemelésére használható.

Kitűnő minőségű színes lencse, mellyel elkápráztathatod barátaidat. A legdivatosabb színek, valóban nyerő áron. A következő hódításodhoz igazán igéző szemekre lesz szükséged? Tudunk segíteni neked. Míg a többieknek tátva marad a szája, te magabiztos pillantásokkal arathatod le a jól megérdemelt sikert.

A "babaszem" sorozat lencséinek átmérője 15 mm (a szokásos 14 mm-es nagysággal szemben). Ez optikailag “nagyítja” a szemet, azaz a kisbabákhoz hasonlóan az arcmérethez képest nagyobbnak tűnik a szem. Pszichológiai vizsgálatok bizonyítják, hogy ez "kellemes benyomást", "szeretet-érzést" válthat ki az emberekben. Erre természetesen nincs garancia, hiszen mindannyian különbözőak vagyunk. Ajánljuk ezt a lencse-családot azoknak, akik normál méretű szemüket még nagyítani szeretnék; akik kisebb méretű szemüket ellensúlyozni kívánják; vagy manga-rajongóknak és diákleány-jelmezbe öltözőknek.

A termék további adatai: Görbület: 8.6, Átmérő: 15 mm. Rendelhető dioptria-tartomány: -0.5 és -8.00 között feles dioptria-lépésekkel.

Ezt a fajta kontaktlencsét nullás dioptriával (0.00, Plan) bizonyos mennyiségben Budapesten raktáron tartjuk, az azonnal megvásárolható.Dobozonként egy pár lencsét (2 db-ot) tartalmaz! A lencse dioptriásan is rendelhető, és a várható beszerzési idő maximum 3 hét.

A termék 3 hónapos kontaktlencse, azaz megfelelő ápolással 3 hónapig használható. Ezzel fajlagosan sokkal gazdaságosabb, mint a más gyártók által forgalmazott szokásos napi, 2 heti vagy havi lencsék.

A teljes ColourVUE színkínálat itt tekinthető meg.

A lencséhez ápolófolyadék használata szükséges. Ne felejtsen el ilyet is olcsóbban vásárolni az eOptika webboltjában.

Amennyiben Ön nem gyakorlott kontaktlencse-használó, akkor kérjük, hogy csakis szemorvos vagy kontaktológus által végzett szemvizsgálat és kontaktlencse-illesztést követően vásároljon lencsét.

Gyártó: ColourVUE
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 2 db / doboz
Víztartalom: 45%
Oxigén áteresztés: 22 Dk/t
Kialakítás: Nem
Átmérő: 15,0 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Hydrogel Terpolymer (55%)
UV Védelem: Nem
Hordási idő: 3 Havi / Éves
Görbület: 8.6
Szín: Szürke
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről