Dailies AquaComfort Plus (30 db), napi kontaktlencse
Dailies AquaComfort Plus (30 db), napi kontaktlencse
 6 170 Ft/doboz
Dailies AquaComfort Plus (30 db), napi kontaktlencse
Dailies AquaComfort Plus (30 db), napi kontaktlencse
Dailies AquaComfort Plus (30 db), napi kontaktlencse
Dailies AquaComfort Plus (30 db), napi kontaktlencse

Dailies AquaComfort Plus (30 db), napi kontaktlencse

BC
PWR
doboz
 6 170 Ft/doboz
Összehasonlítom
Átvételi mód Szállítási díj
Optikánkban (Teréz Krt. 50.) Ingyenes (kártyás fizetéssel)
FoxPost automata 590 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Pick Pack Pont 790 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Posta Pont 890 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
GLS csomagpont vagy automata 990 Ft
Házhozszállítás GLS 1 490 Ft
Házhozszállítás Express One, Sprinter 790 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Külföldre, világszerte 1 990 Ft (60 000 Ft felett Ingyenes)
Adatok
Márka
Gyártó
Lencsetípus
Szférikus
Hordási idő
Napi
Lencse/doboz
30
Görbület
8.7
Anyagtípus
Hidrogél
Oxigén áteresztés
26 Dk/t
Víztartalom
69 %
UV Védelem
Nem
Anyag pontos neve
Nelfilcon A (31%)
Átmérő
14 mm
EAN
630175475916
Cikkszám
DACP30
Részletek

Kiszerelés 30 db / doboz

Hordási idő: napi

A Dailies® AquaComfort Plus® kontaktlencse az Alcon (korábban Ciba Vision) gyártó által készített lencse, amely a miópia és hiperópia látásproblémákat hivatott kezelni.

A szem tökéletes hidratálása - a lencse biztosítja a szem optimális nedvességét az egész napos használat során. Gátolja a nyálkahártya kiszáradását és az irritáció fellépését. A nagyon érzékeny szemek számára is tökéletes.

A kontaktlencse viselés helyes módja - egy egészséges és helyes szokás fog kialakulni, hiszen minden nap új lencsét kell behelyezni.

Nem szükséges napi ápolás - mivel napi lencséről van szó, nem szükséges ápolófolyadék. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiveszi a lencséket lefekvés előtt, és másnap reggel új párat helyez a szemébe.

Azonnali alkalmazkodás - az innovatív Nalfilcon A anyagnak és a 69%-os nedvességtartalomnak köszönhetően, a lencse pár másodperc alatt alkalmazkodik a szem alakjához és paramétereihez.

Nagyon tiszta látás- a lencse ellenáll a szennyeződésekkel szemben, valamint széles a dioptria választéka, így minden egyén számára tökéletes látást biztosít.

A tökéletes lencse kezdőknek - a könnyű behelyezésnek és a magasfokú hidratáltságnak köszönhetően, ez a lencse nagyszerű választás azoknak, akik életükben először próbálkoznak a lencsével. Ajánlott gyerekeknek számára is.

A Dailies® AquaComfort Plus® jellemzői:

Az eldobható lencse a Nelfilcon A anyagnak és a 69%-os víztartalomnak köszönhetően tökéletes illeszkedik a szem felületére már a viselés első pillanatától kezdve.

A Dailies AquaComfort Plus lencsék esetében a legfontosabb szerep a három hidratáló szeré, amelyek együttműködve biztosítják a komfortságérzetet egész nap. Ez az első lencse, amely az egyedülálló Triple Action Moisture rendszerrel van ellátva, amelynek fő feladatai:

  • a nedvesítés,
  • a hidratálás,
  • a felfrissítés.

A lencse viselője kényelmet és könnyedséget tapasztal attól a pillanattól kezdve, hogy behelyezi a lencsét egészen addig a pillanatig, amíg kiveszi - akár több órás viselés esetén is.

Kinek ajánljuk a Dailies® AquaComfort Plus® lencsét?

Tökéletes azok számára, akik méltányolják az eldobható napi lencsék által nyújtott kényelmet, valamint azok számára is remek választás, akik kontaktlencse viselés során szemszárazságtól szenvednek. Továbbá ajánljuk azoknak, akik:

  • elvárják, hogy a kontaktlencse viselés tökéletes kényelmet nyújtson.
  • már feladták a kontaktlencse viselést a kényelem hiánya miatt.
  • most kezdik a kontaktlencse viselést.
  • naponta több órán keresztül a számítógép előtt ülnek.
  • fizikailag aktív életmódot folytatnak.

HPMC nedvesítő közeg

A nedvesítő anyagok közül a HPMC nedvesítő közeg a kontaktlencse folyadékokban megtalálható anyag, a PEG (Polyethylene glycol) és PVA (Polyvinyl alcohol) pedig nedvesítő közegek, melyek a kontaktlencse anyagában találhatóak. A lencse beillesztése után azonnal érezni fogja a nedvesítő közegek anyagának tulajdonságából származó kényelmet. A PVA nedvesítő anyaga szempillantással aktivizálódik. Átlagosan egy ember naponta 11,000-szer pislog.

Hasonló termékek