Víztartalom: 55%
Átmérő: 14,4 mm
Oxygén áteresztés: 24 Dk/t
Multifokális: Nem
Tórikus: Nem
UV védelem: Nincs

Frequency 55 Aspheric (3 db)havi kontaktlencse

A Frequency 55 Aspheric (3 db), havi kontaktlencse termék megszűnt. Helyette az alábbi kontaktlencsét tudjuk ajánlani:


Rendelje meg Most egyszerűen, kattintson az alábbi linkre!

Kiszerelés: 3 db / doboz

Hordási idő: havi

A CooperVision Frequency termékcsaládja a lencsék széles választékát kínálja, amelyek kíváló látást eredményeznek. Kíváló választás egyaránt a kontaktlencsékkel most ismerkedőknek, illetve a tapasztaltabb viselőknek is. A Frequency termékek teljesen új szintre emelik a szabadságot. Legyen szó sportról, vagy egy koncertről, vagy egy kirándulásról. 
Az UltraSYNC technológiának köszönhetően a Frequency 55 Aspheric kontaktlencse széle rendkívül vékony. Víztartalma 55%, oxigénáteresztő-képessége 24 Dk/t.

A kontaktlencse, ami mindig megfelelő

A Frequency 55 Aspheric kontaktlencse alkalmas az enyhe asztigmatizmusban szenvedőknek, különösen akkor, ha Ön még emellett naphosszat számítógépen is dolgozik. A kontaktlencsék minden távolságra képesek megváltoztatni a fókuszt, ami különösen hasznos lehet sportoláskor és egyéb tevékenységek folytatása során.

A Frequency 55 Aspheric kontaktlencsék a jobb pozicionálhatóság és kezelhetőség érdekében megkülönböztető színezetet kapnak. A kontaktlencsék 45% Methafilcon polymert és 55% vizet tartalmaznak.

A Frequency 55 enyhe kék színnel van megfestve, így könnyen megtalálja a szemében , illetve a kontaktlencse tárolóban is a lencsét. A fejlett technológiának köszönhetően ritkán tapad össze az ujjon, és  a szemből való eltávolítása is egyszerűbb.

Termék jellemzők:

Magasfokú hidratáció - 55%-os hidratációs szinttel rendelkezik, és akár 12 óra viselés után is hidratált marad a szem - vörösség nélkül.

Magas minőségű látás - ultraprecízen fókuszál a fénysugarakra, így garantálja a magas minőséget - nincs elmosódás, sem tükröződés.

A színezés segíti a behelyezést - ahhoz, hogy minimálisra csökkentse a helytelen behelyezést, a gyártó világos kékre színezi a lencsét, így az újdonsült lencsehasználók is könnyen meg tudják különböztetni a lencse helyes és helytelen oldalát.

Az egyik legnagyobb gyártó terméke - a lencse az optikai ipar egyik vezető gyártójától származik, a CooperVision gyártótól. Az egész világon széles vendégkörnek örvend a márka, elsősorban a kényelmes használata és a lencse által biztosított éles látás miatt.

Aszférikus alak - egyedülálló és hatékony megoldás, amitől még kényelmesebb a lencse viselése. A lencse alig érintkezik a szemhéjjal, és alig érezhető a szemben.


Két fontos szabály:

Egészsége érdekében két fontos szabályt mindig tartson be. Először is legalább fél évente keresse fel kontaktlencse-illesztőjét (kontaktológus), aki megvizsgálja szeme egészségét, az esetleges  változásokra megoldást javasol, a megfelelő lencsét (típus, dioptria, görbület) kiválasztja és a kiválasztott lencsét illeszti önnek. Kontaktlencsét csak akkor vásároljon, amikor az illesztés szakember segítségével már megtörtént. Bármely probléma esetén azonnal keresse fel illesztőjét. Másrészt tartsa be a kontaktlencse dobozán található szavatossági határidőket, és lejárt szavatosságú; terméket ne használjon fel. Ezzel a két egyszerű szabállyal tudja ön is védeni szeme egészségét.  

Garanciáink az ön számára:

Garantáljuk, hogy

 1. Kizárólag minőségi, a neves gyártóktól származó eredeti terméket forgalmazunk.
 2. Magyarország legalacsonyabb árait Nálunk találja. Ha bárhol olcsóbbat találna, a különbözet 120%-át visszafizetjük.
 3. A termék megrendelése után folyamatosan tájékoztatjuk önt a rendelés menetéről, és a lehető leggyorsabban eljuttatjuk önhöz a kért termékeket.  Kérdéseit, bejelentéseit 24 órán belül vagy annál gyorsabban megválaszoljuk.
 4. 30 napos készpénz-visszafizetési garanciát biztosítunk bármely, nálunk vásárolt termékre.

A fenti garanciák részleteit kérjük, olvassa el itt.

Szállítási és fizetési feltételek:

 • Megrendelését kétféleképp veheti át:
  • Futárszolgálattal kiküldjük az ön által megadott helyre. (A futár érkezése 8:00 – 20:00 között történhet. A délelőtti vagy délutáni kiszállításra vonatkozó preferenciáját a rendelés elküldésekor megadhatja. A futár az első sikertelen kézbesítés után értesíti önt. )
   A szállítás díja 899 Ft, illetve 15.000 Ft felett ingyenes.
  • Személyes átvétellel, munkaidőben, Budapest belvárosában.
 • A megrendelt terméket három módon fizetheti ki:
  • Személyes átvételkor készpénzben.
  • Előre utalással. Ebben az esetben megrendelését az utalás beérkezése után dolgozzuk fel.
  • Utánvéttel. A termék megérkezésekor közvetlenül a futárnak kell készpénzben fizetni.
  További részleteket a szállítási és fizetési feltételekről itt talál.
Gyártó: CooperVision
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 3 db / doboz
Víztartalom: 55%
Oxigén áteresztés: 24 Dk/t
Kialakítás: ???
Átmérő: 14,4 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Methafilcon A (45%)
UV Védelem: Nem
Hordási idő: 2 Heti / Havi
Görbület: 8.4, 8.7
Szín: Színtelen
 1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről