Synergi kontaktlencse folyadék

A kontaktlencse folyadékok nélkülözhetetlen kellékei a kontaktlencséknek. Az ápoló folyadékok speciális összetételük révén megakadályozzák a zsír és fehérje lerakódásokat, illetve a különböző baktériumok ellen is védelmet nyújtanak. A lencsék megfelelő tisztításával elkerülhető a szem irritációja, gyulladása. Ezen kívül hosszabb távon különböző szembetegségek is kialakulhatnak, ha nem megfelelően és nem speciális kontaktlencse folyadékkal ápolja a kontaktlencséit. Vásárolja meg kedvenc kontaktlencse folyadékát az ajánlott fogyasztói árakhoz képest akár 30-80%-kal olcsóbban.


Synergi kontaktlencse folyadék a CooperVision-től

A CooperVision a legnagyobb optikai cégek egyesüléséből jött létre, így vált a világ egyik legnagyobb, vezető vállalatává, amely számos közkedvelt márkát és forradalmian új technikát tudhat magáénak.

Elég, ha a Biofinity, a Biomedics, az Avaira, a MyDay, a Proclear, vagy a Clarity márkanevekre gondolunk – a listát pedig még hosszan folytathatnánk – és máris láthatjuk, hogy a gyártó a legnevesebb brand-eket soroltatja fel.

Egyik legnépszerűbb termékük a Synergi kontaktlencse folyadék, amely élen jár a szilikon-hidrogél lencsék teljes körű ápolásában, ám ugyanakkor bármilyen lágy típusú kontaktlencse tisztítására is alkalmas.

Univerzális fertőtlenítő hatással rendelkezik, mely által bizonyítottan képes elpusztítani a kontaktlencsékre lerakódott mikrobás szennyeződések 99,99%-át. Mindemellett a Synergi ápolószer fontos kényelmi funkcióval is rendelkezik, innovatív összetevőinek köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű és komfortos a kontaktlencsék szemre illesztése! Az egész napos kényelem és hidratáltság pedig garantált!

Utazásra fel!

A Synergi kontaktlencse ápolószer a nagy, 360 ml-es kiszerelés mellett egy kisebb, 60 ml-es méretben is kapható, mely nagy könnyebbséget jelent, ha utazás előtt állunk. A kisméretű flakon könnyedén elfér akár a nesszeszerünkben, de a repülőgép fedélzetére is felvihető a kézipoggyászban. Nem kell többé aggódnia kontaktlencse folyadéka miatt, ha repülős utazás előtt áll! Mindkét kiszerelés tartalmaz tároló tokot is a teljes körű kényelem érdekében.

Tegye próbára a Synergi ápoló folyadékát!

Válassza a Synergi kontaktlencse folyadék rendelés online változatát: gyors, megbízható és egyben gazdaságos is. Online vásárlással a bolti ár töredékét kell csak kifizetnie, így biztosított a legalacsonyabb Synergi kontaktlencse folyadék ár!