Víztartalom: 56%
Átmérő: 14 mm
Oxygén áteresztés: 86 Dk/t
Multifokális: Nem
Tórikus: Nem
UV védelem: van

Live Daily Disposable (30 db)napi kontaktlencse

  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
eOptika ár: 3 980 Ft /doboz

Kiszerelés: 30 db / doboz

Hordási idő: napi

A LEGJOBB ÁRÚ 1 napos kontaktlencsénk
a LEGEGÉSZSÉGESEBB alapanyagból

KÉNYELEM, EGÉSZSÉG,
KEZELHETŐSÉG, MEGFIZETHETŐSÉG

A fiatal felnőttek a kényelmet, az egészséget, a könnyű kezelhetőséget és megfizethetőséget említik, mint legfontosabb elvárások a kontaktlencse viseléssel kapcsolatban. Az ÚJ Live® márkájú, egyszer használatos kontaktlencséket úgy alakították ki, hogy megfeleljenek ezeknek az igényeknek - lehetővé téve a viselők számára, hogy olyan szabadsággal éljék az életüket ahogyan csak szeretnék.

KÉNYELEM - Az AquaGen® egy egyedülálló, nem felületkezelési technológia, amely természetesen odavonzza és megköti a vízmolekulákat a lencse felületéhez. Ezt kombinálják a magas víztartalommal (56%), mely támogatja az egész napos kényelmet.

EGÉSZSÉG - A Live® napi eldobható kontaktlencséi szilikon-hidrogél anyagból készültek, hogy egészségesebbek legyenek. A Dk/t 86 értékével a Live® nagyobb oxigénáteresztési képességet kínál, mint a hidrogél anyagból származó kontaktlencsék.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG- a napi eldobható kontaktlencse számos előnnyel jár a viselők számára. Friss, új, lencse minden nap. Nincs szükség lencsetokra vagy ápoló folyadékra.

MEGFIZETHETŐSÉG - Live® egy szilikon hidrogél kontaktlencse egy hidrogél kontaktlencse áráért.

A Live® daily disposable beépített UV-szűrővel rendelkezik, amely védi a szemét a káros napfénytől, kültéri tevékenység során. A Live® lencsékben található UV-szűrő elnyeli az UV-B sugárzás 98%-át és az UV-A sugarak 78%-át.

UV védelem

A lencsék UV-szűrővel vannak ellátva, amely blokkolja az UV-A és UV-B sugarakat. Szemének teljes védelme érdekében mindenképpen viseljen napszemüveget is a káros napsugarak ellen, mivel a kontaktlencse csak a szem egy részét képes eltakarni.
Válogasson kivételes női, férfi és gyerek napszemüveg kínálatunkból olcsón, az ajánlott fogyasztói árakhoz képest akár 30-80%-kal olcsóbban.

Gyártó: CooperVision
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 30 db / doboz
Víztartalom: 56%
Oxigén áteresztés: 86 Dk/t
Kialakítás: Szférikus
Átmérő: 14 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Somofilcon A (44%)
UV Védelem: Igen
Hordási idő: Napi
Görbület: 8.6
Szín: Színtelen
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről
100% ár garancia 14 nap visszavásárlási garancia 100% eredetiség garancia