Információk az új webboltra átállásról: eoptika.hu/atallas.

Hátralévő idő:

Kontaktlencse Vizsgálat, Illesztés és Betanítás

Látásvizsgálat

Kontaktlencsét szeretne, vagy váltana?

Jöjjön el kontaktlencse vizsgálatra és megtaláljuk a legmegfelelőbb lencsét az Ön számára! Budapesten, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között található eOptikában! Jöjjön el személyesen vagy hívjon!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

A kontaktlencse vizsgálat menete:

  • Igények felmérése
  • Látásélesség vizsgálata
  • Dioptria és cylinder értékének, irányának meghatározása
  • Közeli korrekció meghatározása
  • Szem elülső felének réslámpás vizsgálata
  • Szaruhártya görbületének és átmérőjének vizsgálata
  • Próbalencse illeszkedésének vizsgálata
  • Látásélesség vizsgálata próbalencsével
  • A kontaktlencse felhelyezésének és levételének betanítása
  • Kontaktlencse kezelésének és ápolásának ismertetése

Kontaktlencse-kontroll vizsgálat

A rendszeres kontrollvizsgálat különösen fontos a szem egészségének megőrzése érdekében. AZ eOptika javasolja, hogy legalább évente egyszer kerítsen erre sort.

Kontrollvizsgálatnak hívjuk azt a vizsgálatot, amely alatt (i) jelenleg is folyamatosan kontaktlencsét használó (ii) régi lencséjét szeretné tovább használni és (iii) problémamentes. Ezen hármas kritérium együttes megléte esetén kontrollvizsgálatra van szüksége; ellenkező esetben "kontaktlencse-illesztésre vagy általános kontaktlencse-vizsgálatra".

Kérjük, a kontrollra érkezzen kontaktlencsében, lehetőség szerint 3-4 óra viselés után. Így lehet érdemben látni a megfelelő műszerekkel, hogy szeme milyen állapotban van és miként változik a kontaktlencse viselésének hatására. Hozzon magával saját tartótokot, folyadékot, és szemüveget (hogy ha esetlegesen olyan probléma merül fel, ami miatt ki kell venni a lencséket, akkor legyen mibe bele tenni). A kontroll vizsgálat kb. 20 percet vesz igénybe.

Kontaktlencse-kontroll vizsgálat ára:7.000 Ft (amennyiben történik utána vásárlás boltunkban 30 napon belül, 3000 Ft-ot jóváírunk vásárlásából). A vizsgálat időtartama kb. 20 perc. A vizsgálathoz időpont foglalás szükséges, amely az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 30 222 2275

Kontaktlencse-illesztés és általános kontaktlencse-vizsgálat

A "kontaktlencse-illesztés és általános kontaktlencse vizsgálat" során vagy kezdő kontaktlencsések első illesztése történik, vagy rendszeres használók számára másik lencse kiválasztása vagy probléma esetén látásvizsgálat. A vizsgálat időtartama kb. 1 óra.

Új lencsések esetében a próbalencséket először a vizsgáló helyezi fel mindkét szemre. Ha lehetséges a két szemre különböző típusú lencsét illesztünk a komfortosabb viselet meghatározása miatt. A próbaillesztés után az optometrista eközben ellenőrzi a látást, és réslámpa segítségével a kontaktlencse tökéletes illeszkedését is. Ha mindent rendben talál, akkor következő időpontot is egyeztetnek a betanításra (amikor megtanítja Önt a kontaktlencse helyes használatára, tisztításának és tárolásának módjára).

A kontaktlencse-illeszés és általános kontaktlencse-vizsgálat ára:10.000 Ft plusz a próbalencse ára, amelyből 3000 Ft-ot jóváírunk boltunkban történő 30 napon belüli vásárlás esetén (akár a próbalencse ára is fizethető belőle). A vizsgálat időtartama kb. 60 perc. A vizsgálathoz időpont foglalás szükséges, amely az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 30 222 2275

Minden, amit tudnia kell a kontaktlencse vásárlásról!

Optika a Belváros Szívében

Tekintse meg webshopunkban a készleten lévő termékeinket és próbálja fel üzletünkben a Belváros szívében, Teréz krt 50. szám alatt.

Email: kapcsolat@eoptika.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00 - 19:00

Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Címünk: 1066 Budapest, Teréz körút 50.(Térkép)

Ne habozzon! Jöjjön el személyesen optikánkba!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

optika budapest

Reméljük, hogy Ön is örömét leli majd kibővült szolgáltatásunkba és meglátogat minket még ma!

Baráti üdvözlettel:

az eOptika.hu csapata

eOptika.hu