Szemüveglencsék

Szemüveglencsék

Szemüvegre van szüksége? Ismerje meg szemüveglencse kínálatunkat

Jöjjön el belvárosi optikánkba és segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb szemüveglencsét és szemüvegkeretet. Foglaljon online időpontot vagy jöjjön be személyesen!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Szemüveglencse választás menete

Egyfókuszú szemüveglencsék

Olyan szemüveglencse, amelynek a teljes felületén ugyanannyi a dioptria lefutása. Egy fókuszpontja van, tehát egy meghatározott távolságra ad éles képet. Az egyszerűbb látásproblémák korrigálására szolgál, mint a rövidlátás, távollátás vagy asztigmatizmus.

Tovább

Multifokális szemüveglencsék (progresszív szemüveglencsék)

Előnye, hogy minden távolságra éles képet biztosít, így alkalmas autóvezetéshez, olvasáshoz, számítógép használathoz. Másik kiemelt tulajdonsága, hogy nincs benne éles választóvonal, mint a bifokális lencsék esetében, így tökéletes megjelenést biztosít.

Tovább

Bifokális szemüveglencsék

A kétfókuszú vagy más néven a bifokális szemüveglencse lényege, hogy a lencse egyik része a közeli látást segíti, a másik része pedig távolra biztosít éles látást. Ez a két rész egy jól látható válaszvonal mentén különül el. Jó választás, ha nem szeretne két szemüveget tartani magánál.

Tovább

Monitor szemüveg

Azoknak ajánlott a monitor szemüveg, akik sok időt töltenek számítógép előtt, irodában dolgoznak. A ma használt számos digitális eszköz által kibocsátott nagy mennyiségű fény károsíthatja látásunkat. Erre nyújt megoldást a kékfény szűrő szemüveg.

Tovább

Szemüveglencse árak

Tekintse meg kedvező szemüveglencse árainkat. Ha további információkat szeretne kapni az árakról, szemüveglencsékről, szeretettel várjuk Önt Teréz körúti optikánkban.

Tovább

Felületkezelt lencsék és rétegek

Fényre sötétedő lencsék

Napfény hatására sötétedő lencsék, amellyel szinte tökéletes napszemüveg hatás érhető el. Ha fényérzékeny a szeme vagy csak praktikus okokból szeretné, ha a dioptriás szemüvege egyszerre napszemüvegként is funkcionáljon, akkor ez a megfelelő választás az Ö számára.

Tovább

Vékonyított lencsék

A vékonyított lencsék azok számára ajánlottak, akik számára fontos az esztétikus, divatos külső és tökéletesen diszkrét, vékony és könnyű szemüveget szeretnének.

Polarizált lencsék

A polarizált szemüveglencsék speciális kialakításuknak köszönhetően 100%-ig kiküszöbölik a vízszintesen visszaverődő vakító fényt, mellyel megakadályozzák a hunyorgást és a szem irritációját. A színek kiválóan élvezhetők és élénkebbek a polarizált lencsével. Tökéletes választás autóvezetéshez, vagy a horgászathoz, a vadászathoz, a vízi sportokhoz.

Tovább

Lencsebevonatok és felületkezelések

A szemüveglencséket különböző bevonatokkal, felületkezelésekkel tehetjük még ellenállóbbá, amellyel megkönnyíthetjük a mindennapi szemüveg ápolást.

  • Felületkeményítés
  • Tükröződéscsökkentő bevonat
  • Karcálló bevonat
  • Lapos (aszférikus) szemüveglencse
  • Párataszító és vízlepergető bevonat
  • Portaszító bevonat
  • UV-védelem

Szemüveg készítés

Azonnal szemüvegre van szüksége? Eltört, esetleg elveszett? Vagy csak újat szeretne? Nálunk akár 1 óra alatt elkészülhet új szemüvege! Jöjjön be személyesen, vagy egyeztessen időpontot elérhetőségeink egyikén.

Tovább

Márkás szemüvegkeretek elérhető áron!

Nézze meg széles szemüvegkeret kínálatunkat és próbálja fel kedvenceit optikánkban. A termékválasztéknál nagy figyelmet fordítottuk arra, hogy a legújabb trendeket tudjuk biztosítani ügyfeleink számára, mindezt elérhető árak mellett!

Foglaljon időpontot online vagy jöjjön el személyesen optikánkba!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Reméljük, hogy Ön is örömét leli majd kibővült szolgáltatásunkban és meglátogat minket még ma!

optika budapest

Baráti üdvözlettel:

az eOptika.hu csapata eOptika.hu