Információk az új webboltra átállásról: eoptika.hu/atallas.

Hátralévő idő:

Polarizált lencsék

Polarizált lencse

Polarizált szemüveget szeretne?

Jöjjön el belvárosi optikánkba és segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb polarizált szemüveglencsét és szemüvegkeretet. Kérjen időpontot telefonon vagy jöjjön be személyesen!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

A polarizált lencse jelentése

A polarizált anyag egy nagyon vékony, filmszerű, átlátszó nitrocelullóz anyagba „ültetett” mikroszkopikus kristályok és szulfát-alapú egyéb kémiai anyagok elegye. A polarizált anyaggal ellátott szemüveglencse csak a függőleges irányú fénynyalábokat ereszti át. Vagyis a felületekről, különböző anyaghatárokról visszaverődő vakító fény nem jut át a lencsén.

Miért jó a polarizált lencse?

Az emberek szabadidejüket egyre inkább aktív pihenéssel töltik, sportolással, kirándulással és más szabadban végezhető tevékenységgel. Az ilyenkor fellépő vakító fény vagy az erős visszatükröződés nemcsak kellemetlen, de veszélyes is lehet.

A polarizált lencse egy speciális napszemüveg lencse, mely semlegesíti ezeket a hatásokat, megszűri a vízszintesen visszaverődő fényt, így megszűnik a kellemetlen csillogás, a hunyorgás és elkerülhető a szem irritációja. A színek kiválóan élvezhetők és élénkebbek a polarizált lencsével. Tökéletes választás autóvezetéshez, vagy horgászathoz, vadászathoz, vízi sportokhoz.

Mit nyújt számunkra a polarizált szemüveglencse?

A polarizált lencse legfontosabb előnye, hogy csak a függőleges irányú fénynyalábokat engedi át, vagyis a különböző felületekről visszaverődő vakító fény nem jut át a lencsén. A felületek tükröződő csillogása megszűnik, ami komfortos látsásélményt nyújt.

  • Nincs többé vakító fény
  • Javul a látás és élesebbek lesznek a kontrasztok
  • A színek kiválóan élvezhetők és élénkebbek
  • 100% UV-A és UV-B védelem
  • Ideális azoknak, akik szeme különösen fényérzékeny

Kérdése van, esetleg több információt szeretne?

Jöjjön el személyesen optikánkba, vagy hívjon és egyeztessünk időpontot!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

optika budapest

Reméljük, hogy Ön is örömét leli majd kibővült szolgáltatásunkban és meglátogat minket még ma! Optika Budapest, Teréz körút 50.

Baráti üdvözlettel:

az eOptika.hu csapata

eOptika.hu