Szűrés
Ár (Ft)
2 590 Ft - 33 370 Ft
Mire keres megoldást?
Készleten?
Márka
Gyártó
Kiszerelés
Felnyitás után felhasználható
További jellemzők

Vizol szemcsepp

11termék

Vizol szemcsepp – Felejtse el a szemszárazság kellemetlen tüneteit!

A szemszárazság problémája manapság sokkal több embert érint, mint gondolnánk. A magyar lakosság nagyjából 20%-a szenved a tünetektől, ez a szám ráadásul a 65 év felettiek körében akár az 50%-ot is elérheti.

A tünetek lehetnek enyhébbek, de akár súlyos panaszokat is okozhatnak, így mindenképpen érdemes ezek megelőzésére, kezelésére szemcseppet alkalmazni.

Bemutatkoznak a Vizol szemcsepp család tagjai!

A Vizol szemcsepp kétféle verziója a tünetek súlyossága alapján lett kifejlesztve.

A Vizol S 0,21% szemcsepp enyhe szemszárazság kezelésére alkalmas, a szemek égő-szúró érzése, hunyorgás, gyengébb szemfájdalom esetén jó megoldás. Gyorsan visszaállítja a megfelelő nedvesség tartalmat a szemekben és hosszan meg is tartja azt, miközben síkosítja és védi a szemfelszínt.

A Vizol S 0,21% műkönny kontaktlencse viselők számára is biztonsággal alkalmazható.

A súlyosabb tünetek kezelésére alkalmas Vizol S 0,40% szemcsepp ugyan kontaktlencse viselése mellett nem használható, viszont eredményesen veszi fel a harcot az olyan, erőteljes panaszokkal szemben, mint az idegentest-, vagy homokszem-érzés, a szemek kivörösödése, fényérzékenység, vagy a homályos látás. Különleges hatóanyagának köszönhetően éjszakai használatra a legideálisabb, összetétele pedig tartósítószer-mentes.

Amennyiben Ön kontaktlencse viselő és súlyosabb szemszárazság okozta tünetekkel küzd, akkor sem kell lemondania a Vizol S 0,40% szemcsepp használatáról, csupán arra kell ügyelnie, hogy a becseppentést követően legalább 15 perc teljen el a lencsék behelyezése előtt.

Néhány Vizol szemcsepp vélemény:

„Nagyon jó termék, sokáig elég és egyszerre csak kevés kell belőle, tehát gazdaságos is.”

„Rendszeresen ezt a szemcseppet használom, mert nagyon egyszerűen adagolható. A szemszárazságot is hatékonyan csökkenti.”

„Az egyik legjobb termék a piacon, smink mellett is alkalmazható!”

A Vizol szemcsepp ára online rendeléssel a legkedvezőbb!

Ne mondjon le a maximálisan hidratált szemek érzéséről és szerezze be kedvenc Vizol szemcseppjét, még ma! Válassza a Vizol szemcsepp rendelés online módját webáruházunkból, egyszerűen és gazdaságosan!