Szemüveg törlőkendő
Szemüveg törlőkendő
 1 000 Ft

Szemüveg törlőkendő

 1 000 Ft
Összehasonlítom
Átvételi mód Szállítási díj
Optikánkban (Teréz Krt. 50.) Ingyenes (kártyás fizetéssel)
FoxPost automata 590 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Pick Pack Pont 790 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Posta Pont 890 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
GLS csomagpont vagy automata 990 Ft
Házhozszállítás GLS 1 490 Ft
Házhozszállítás Express One, Sprinter 790 Ft (17 500 Ft felett Ingyenes)
Külföldre, világszerte 1 990 Ft (60 000 Ft felett Ingyenes)
Adatok
Cikkszám
EO_CLOTH_D11_DANDY
Részletek

Szemüveg törlőkendő

Törlőkendő mérete: 15x18cm

A szemüveg törlőkendő elengedhetetlen a szemüveglencse tisztán tartásához. Ma már számos szer és törlőkendő kapható a szemüvegek megtisztítására, ám nem mindegy, hogy melyiket használjuk. Egy mikroszálas törlőkendő mérete változó lehet és a termék többféle mintával készülhet. A kendő mintázata egyediséget tükrözhet. Akár a szemüveg vagy napszemüveg színéhez is passzoló törlőkendő is választható.

A szemüveg törlőkendő helyes használata

A szemüveg törlőkendő használatával nem csak a szemüveg hanem a napszemüveg lencséje is kiválóan tisztítható.A szemüveget úgy kell levenni, hogy megfogjuk mindkét szárát és lehúzzuk az arcunkról. Így nem deformálódik el. Ha pedig levesszük, akkor minden alkalommal az összecsukott szárral lefelé szabad letenni az asztalra vagy éjjeli szekrényre. Soha nem szabad az üveggel lefelé letenni és úgy tárolni, mert gyorsan megkarcolódik. Amikor táskába tesszük, akkor minden esetben szemüveg tokban szabad betenni, mert csak ebben az esetben lehet megelőzni a szemüveg lencse karcolódását.A tisztítása sem mindegy.

Javasoljuk elsősorban a mikroszálas szemüvegtörlő kendő használatát a termék tisztítása során, mert azzal biztosan nem karoljuk meg. Az ujjlenyomatokat is eltávolítja, ha alaposan letörölgetjük. A mikroszálas szemüvegtörlő a legjobb választás lehet.

Hasonló termékek