Eyetech lencsék

Amikor szemüvegkeretet keres, olyan termékeket részesít előnyben, amelyek illenek az Ön stílusához és személyiségéhez. Ha megtalálta a megfelelő keretet, csak félúton jár a tökéletes szemüveghez vezető úton, hiszen a lencsék teszik tökéletessé a szemüvegét. A megfelelő lencse egyedi és személyre szabott, és az Ön vizuális igényei figyelembevételével készül. Ne feledje, a látásáról van szó! Az Eyetech vagy Starlite szemüveglencsék optimális látást biztosítanak minden szemüveg viselő számára, korrekciós igényeik figyelembevételével.

Elmúltak azok az idők, amikor a szemüveg viselőknek vastag és nehéz lencsékkel készített szemüveggel kellett beérniük. A fejlett gyártási technológiáknak köszönhetően, az Eyetech és Starlite lencse alapanyagok még a magasabb dioptriák esetében is vékonyak és esztétikusak, továbbá kiemelkedő látásélességet és kényelmet biztosítanak viselőjüknek. A Eyetech és Starlite szemüveglencse alapanyagai erősek, vékonyak és könnyűek.

Műanyag 1.65
Prémium, 1.65 törésmutatójú műanyag alapanyag. Az Eyetech és Starlite 1.65 törésmutatójú alapanyaga magas színvonalú gyártástechnológiával készül,tiszta, rugalmas alapanyag. Vékony és könnyű, ugyanakkor erős és tartós alapanyag. Ajánlott minden szemüvegviselő számára, aki kényelmes, esztétikus lencsére vágyik.

Előnyök:

  • Vékony és könnyű, kényelmes viselet
  • Esztétikus megjelenés
  • Készíthető: +/- 3 dioptriáig

Műanyag 1.50

Standard szemüveglencse alapanyag. 1.50-es törésmutatójával ez az Eyetech és Starlite standard műanyag szemüveglencse alapanyaga.

Előnyök:

  • Kedvező ár
  • Optikai tisztaság
  • Alacsony dioptria érték esetén, egyszerű korrekciós megoldásoknál javasolt
  • Készíthető: +/- 3 dioptriától

Kék-fény szűrő (UV420) vagy másnéven monitorszemüveg tulajdonságai

A kék-fény szűrő vagy másnéven monitorszemüvegek egyedi lencsékkel rendelkeznek, amelyek elősegítik a digitális képernyők által kibocsátott nagy energiájú (HEV) kékfény blokkolását. Ezek a monitor szemüvegek kiszűrik az UV és a kék-ibolya fénysugarakat, csökkentve ezzel a képernyő vakító fényét és megakadályozva annak szemre gyakorolt káros hatását. Megőrzik a szem általános állapotát azáltal, hogy nem engedik át az alapvető kék-türkiz fényt (jó kékfény), és csökkentik a vizuális fáradtságot.Bárki használhatja a monitorszemüveget, akár látáskorrekcióra szorul (dioptriás) vagy normál szemüvegként (0 dioptriás) is.