HOYA lencsék

HOYA szemüveglencsék

Széles választék, prémium termékek

A Hoya termékkínálata a vállalat innováció iránti sok évtizedes elkötelezettségét tükrözi. A Hoya szemüveglencsék esetében biztos lehet benne, hogy a szemüvegviselőknek a legfejlettebb technológiai eljárásokkal készülő, csúcsminőségű termékeket biztosítja. Így Ön a pácienseinek olyan egyedülálló, prémium termékpalettát kínálhat, amellyel biztos kitűnik majd a tömegből!

Forradalmi technológiai eljárások

A Hoya-t az innováció vezérli. A legújabb és legfejlettebb technológiák felhasználásának köszönhetően vezető szerepet töltünk be a szemüveglencse gyártás területén. Az innováció iránti elkötelezettségünk a garancia arra, hogy Ön a piacon elérhető legmodernebb termékeket kapja kézhez!

Magas minőségi szint

A lencsék minőségét sok tényező befolyásolhatja. A termékeink megfelelő minőségének megállapítása a Hoya minőségellenőrzési részlegén történik. A minőség melletti maximális elkötelezettségünk megmutatkozik minden termékünkben. A szemüveglencsék teljes gyártási folyamata során a tökéletes minőségre törekszünk, így Ön prémium, csúcsminőségű szemüveglencséket kap kézhez!

Hoya szemüveglencse - Hogyan válasszak szemüveglencsét?

Optikusom tudja, hogy melyik a legmegfelelőbb Hoya lencse a számomra?

Igen, természetesen! Látszerésze képes a szemüveglencséket az Ön személyes vizuális igényeinek megfelelően, személyre szabottan kiválasztani. Napjaink fejlett lencsetechnológiáinak köszönhetően számos lencsetípus áll ehhez a rendelkezésére. De végső soron Ön az, aki képes mérlegelni és rangsorolni a saját igényeit. Ezért a konzultáció során való aktív részvétele egyet jelent a még jobb látásélménnyel!

Hoya - Tudjon meg többet a szemüveglencsékről!

Felületkezelések

A felületkezelések speciális funkciókat biztosítanak a lencséknek, pl. tükröződéscsökkentő, karcálló tulajdonságokkal, vagy színezéssel, kontrasztfokozó hatással látják el azokat. A Hoya prémium tükröződéscsökkentő felületkezelései megvédik a lencséket, és lehetővé teszik, hogy azok még jobban illeszkedjenek az Ön igényeihez! A Hoya tükröződéscsökkentő rétegei megóvják szemüvegünket a karcolásoktól és az egyéb külső hatásoktól, és maximalizálják a lencsék tartósságát. Prémium tükröződéscsökkentő rétegeink olyan káros hatások ellen is védelmet nyújtanak, mint az UV-sugárzás vagy a kék fény, és emellett rendkívüli teljesítményt is biztosítanak a szemüveglencséknek. Bármilyen vizuális igényekkel és életstílussal rendelkezzen is Ön, kínálatunkban garantáltan megtalálja majd az ideális megoldást.

Személyre szabott szemüveglencsék

Amikor szemüvegkeretet keres, olyan termékeket részesít előnyben, amelyek illenek az Ön stílusához és személyiségéhez. Ha megtalálta a megfelelő keretet, csak félúton jár a tökéletes szemüveghez vezető úton, hiszen a lencsék teszik tökéletessé a szemüvegét.

A megfelelő lencse egyedi és személyre szabott, és az Ön vizuális igényei figyelembevételével készül. Ne feledje, a látásáról van szó! A Hoya szemüveglencséi optimális látást biztosítanak minden szemüvegviselő számára, egyedi életstílusuk és korrekciós igényeik figyelembevételével.

Lencse alapanyagok

Ön különböző szemüveglencse alapanyagok közül választhat. A lencsék alapanyaga befolyásolja a lencsék tartósságát, súlyát és esztétikai megjelenését. Minél magasabb az anyag törésmutatója, annál vékonyabb és könnyebb lesz a lencse. Kiemelkedő látásélesség és kényelem!

Elmúltak azok az idők, amikor a szemüvegviselőknek vastag és nehéz lencsékkel készített szemüveggel kellett beérniük. A fejlett gyártási technológiáknak köszönhetően, a Hoya lencsealapanyagok még a magasabb dioptriák esetében is vékonyak és esztétikusak, továbbá kiemelkedő látásélességet és kényelmet biztosítanak viselőjüknek. A Hoya szemüveglencse alapanyagai erősek, vékonyak és könnyűek. Találja meg optikusa segítségével az Ön számára ideális terméket!

Hoya Ultra vékony alapanyag

A Hoya 1.74 törésmutatójú, legvékonyabb alapanyaga. Exkluzív, rendkívül vékony, ugyanakkor biztonságos és tartós alapanyag.

Ideális azon szemüvegviselők számára, akik erős pluszos vagy mínuszos korrekciót igényelnek, hiszen nem nagyítják vagy kicsinyítik a szemet, és ezáltal elegáns megjelenést biztosítanak viselőjüknek.

Előnyök:

 • Kristálytiszta látás
 • Rendkívül kényelmes viselet
 • Elegáns, esztétikus megjelenés
 • Védelem az UV-sugarakkal szemben

Hoya Vékonyított alapanyag

Prémium, magas törésmutatójú szemüveglencse alapanyag. Vékony, sokoldalú szemüveglencse alapanyag, amely a tiszta látás, kényelem és stílusos megjelenés tökéletes kombinációját nyújtja. A Hoya 1.67 törésmutatójú alapanyag vékonyabb, könnyebb, erősebb, rugalmasabb és optikailag tisztább is, mint a standard 1.67 törésmutatójú alapanyagok. Kifejezetten ajánlott magasabb dioptriájú szemüvegviselők számára, hiszen ez a lencse még a magas dioptriák esetében is extra vékony, és így elegáns megjelenést biztosít.

Előnyök:

 • Optikailag tiszta, kivételesen tartós alapanyag
 • Rendkívül könnyű, kényelmes viselet
 • Védelem az UV-sugarakkal szemben

Hoya Erős és rugalmas alapanyag

Prémium, 1.60-as törésmutatójú alapanyag. A Hoya 1.60 törésmutatójú alapanyaga a legmagasabb színvonalú gyártástechnológiával készülő, kivételes tisztaságú és minőségű, rugalmas alapanyag. Vékony és könnyű, ugyanakkor erős és tartós alapanyag. Ajánlott minden szemüvegviselő számára, aki kényelmes, esztétikus lencsére vágyik.

Előnyök:

 • Vékony és könnyű, kényelmes viselet
 • Esztétikus megjelenés


Hoya Törés- és ütésálló alapanyag

Kivételesen erős szemüveglencse alapanyag, az aktív élet kedvelőinek. A műanyag alapanyagok között a Hoya 1.53 törésmutatójú alapanyaga igazi áttörést jelentett megbízhatóságával, kivételes erősségével, ütésállóságával és ultrakönnyű súlyával. Ez az optikailag tökéletes lencse kifejezetten ajánlott azon szemüvegviselők számára, akiknek különösen fontos a biztonság – például gyerekek, valamint aktív, sportos életet élő személyek számára.

A szigorú tesztek a gyakorlatban is bebizonyították e lencsék megbízhatóságát: ha egy több mint egy kilós acélgolyót 1,2 méter magasról a lencsére ejtünk, a golyó lepattan róla, anélkül, hogy a lencse eltörne.

Előnyök:

 • Optimális védelem
 • Optikai tisztaság
 • Védelem az UV-sugarakkal szemben


Hoya Műanyag 1.50

Standard szemüveglencse alapanyag. 1.50-es törésmutatójával ez a Hoya standard műanyag szemüveglencse alapanyaga. Megfelelő megoldás lehet alacsony dioptriaérték esetén.

Előnyök:

 • Kedvező ár

Optikai tisztaság

Alacsony dioptriaérték esetén, egyszerű korrekciós megoldásoknál javasolt

Teljes elégedettségi garancia

Garancia időtartama: 2 hónap

Hoya MyStyle V+

MyStyle V+ és MyStyle V+ EyeGenius progresszív lencse esetén, a vásárlást követő 2 hónapon belül visszatérítjük a lencse árát, amennyiben a viselő nem teljes mértékben elégedett a vásárolt lencse használatát illetően.

Hoya Sensity fényresötétedő lencsék

Sensity fényresötétedő lencsék esetén, a vásárlást követő 2 hónapon belül a Hoya visszatéríti a Sensity fényresötétedő opció árát, és kicseréli a lencsét az eredetivel megegyező minőségű, és korrekciós értékű fehér lencsére, amennyiben a vásárló nem elégedett a vásárolt lencse működését illetően.

A HOYA GARANCIÁJA: BIZTONSÁG ÖNNEK ÉS VÁSÁRLÓJÁNAK

Megszokási garancia
Garancia időtartama: 6 hónap

Hoya progresszív lencsék

Hoya munka-progresszív lencsék

Hoya Sync III

Amennyiben vásárlója nincs megelégedve a vásárolt lencsével, a Hoya kicseréli azt az eredetivel megegyező minőségben és korrekciós értékben, melynek feltétele az illesztési szabályok betartása. Az eredeti lencse és a csereként megrendelt lencsék közti árkülönbséget visszatéríteni nem áll módunkban. Abban az esetben, ha a megrendelt lencse helyett egy magasabb kategóriájú lencse kerül kiválasztásra, csak az árkülönbséget szükséges megtéríteni.
A megszokási garancia érvényesítésének menete:

1. A Megszokási formanyomtatvány kitöltése.
2. A Megszokási formanyomtatvány visszaküldése a lencsével együtt.
3. Reklamációs részlegünk elemzi a problémát.

Felhívjuk figyelmüket, hogy Tanácsadónkkal való egyeztetés előtt a csere lencséket ne rendeljék meg, mivel nem minden esetben áll módunkban jóváírni.

Gyártási garancia

Garancia időtartama: 3 év
Hoya Hi-Vision LongLife, Hi-Vision LongLife BlueControl, Hi-Vision LongLife UV Control, Drive Coat

Garancia időtartama: 2 év
Hoya Super Hi-Vision

Garancia időtartama: 1 év
Hoya Hard Hi-Vision Aqua, Hi-Vision Back AR, Hoya Mirror, Hoya Hard Coat

Hoya PNX 1.53 alapanyag garancia

Garancia időtartama: 1 év
Hoya PNX 1.53 lencsék
Hoya PNX 1.53 alapanyagú lencsékre biztosított garancia, mely a lencse törése, repedése esetén érvényesíthető. A sérült lencsét a Hoya kicseréli az eredetivel megegyező paraméterű lencsére. Jóváírás nem lehetséges.

A HOYA ÁLTAL GARANTÁLT MINŐSÉG (-)

Hoya EyeGenius garancia

MyStyle V+ EyeGenius és Nulux iDentity V+ EyeGenius lencsék vásárlása esetén a vásárlást követő 2 hónapon belül visszatérítjük a lencse árát, amennyiben a viselő nincs megelégedve a vásárolt lencsével, és a felírt prizma az EyeGenius készülékkel került meghatározásra.

Hoya visuReal garancia

Hoya progresszív, valamint Nulux iDentity V+ lencsék esetén, a vásárlást követő 2 hónapon belül visszatérítjük a lencse árát, amennyiben a viselő nincs megelégedve a vásárolt lencsével, és a lencsék feljelölése visuReal-lal történt. A visuReal garancia érvényesítésének feltétele, hogy a szemvizsgálat, ami alapján a lencse készült az adott terméket értékesítő üzletben történjen.

Megszokási garancia

A garancia leírása:

A Hoya lencséire vonatkozó 6 hónapos megszokási garancia a Hoya progresszív lencsékre valamint Sync III lencsékre és a Hoya munka-progresszív lencsékre vonatkozik.

1. A megszokási garancia érvényesítésének folyamata, és feltétele:

A reklamáció kezeléséhez nélkülözhetetlen, ezért kérjük küld- je be az alábbi dokumentumokat a HOYA részére:

Részletesen kitöltött „Szemüveglencsék megszokási felmérése” nyomtatvány (megszokási táblázat)
Garanciakártya, prémium termékeink esetén a Quality Card is
Hoya távbecsiszolással rendelt lencsék esetén a távbecsiszoló lap másolata
Kérjük adja meg a csereigényét, akár a megszokási adatlapon, vagy külön levélben.

Minden esetben szükséges a keretbe illesztett szemüveglencsék beküldése! A reklamáció elbírálásának határideje 10 munkanap.

2. A megszokási garancia érvényesítésének szabályai:

a. A megszokási garanciaigény kizárólag abban az esetben érvényesíthető teljes mértékben, ha a megszokási panaszok nem vizsgálati (korrekciós), vagy illesztési, vagy keretválasztási hibából erednek.
b. Amennyiben a reklamációkezelés során megállapítást nyer, hogy a lencsék illesztése, illetve becsiszolása az általunk előírt minimális illesztési magasságok figyelmen kívül hagyásával történt, a megszokási garanciaigény nem érvényesíthető.
c. A reklamációs csere és a kapcsolódó jóváírás kizárólag a Hoya tanácsadóinak jóváhagyásával történhet.

3. Lehetőségek a lencse cseréjére megszokási garanciában:

a. Minőségi feljebblépés különbözetfizetéssel: A Hoya tanácsadókkal történt egyeztetést követően lehetőség van magasabb kategóriájú progresszív lencsére való váltásra, a két kategória árkülönbözetének megfizetése mellett.
b.Csere egyfókuszú, vagy bifokális lencsére: A Hoya tanácsadókkal történő egyeztetést követően kizárólag az eredetivel megegyező korrekciós értékkel, törésmutatóval, felületkezeléssel az alábbi cserékre van lehetőség:

Sync III terméket egy pár távoli egyfókuszú lencsére
Progresszív termékeket egy pár távoli és egy pár közeli egyfókuszú lencsékre vagy egy pár bifokális lencsére cserélünk.
Felhívjuk a figyelmet, hogy ezen cserék alkalmával a különböző típusú szemüveglencsék árkülönbözetének jóváírására nincs lehetőség. (Megjegyzés: amennyiben a cserelencse értéke meghaladja az eredeti lencsék rendeléskori értékét, az alacsonyabb értékű termék kerül jóváírásra.)

c. A cserelencsére vonatkozó igényét a megszokási táblázaton megjelölheti, ekkor kérjük a kívánt lencse pontos típusát (kódját) és átmérőjét megadni. Előre megrendelt cserelencséket automatikusan jóváírni nem áll módunkban.

d. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy progresszív megszokási garanciában csak az első pár progresszív lencsét áll módunkban progresszív lencsére cserélni. Amennyiben a viselő a második pár progresszív lencsével sem elégedett kizárólag egy pár távoli és egy pár közeli egyfókuszú lencse, vagy egy pár bifokális lencse cserelehetőségét tudjuk nyújtani.

Teljes megelégedettségi garancia

Amennyiben a viselő nem érez teljes megelégedettséget a MyStyle V+ vagy MyStyle V+ EyeGenius használatát, vagy a Sensity fényresötétedő lencse működését illetően, akkor a vásárlást követő 2 hónapon belül visszatérítjük a lencse árát.

MyStyle V+ és MyStyle V+ EyeGenius esetén a lencse nagykereskedelmi ára kerül jóváírásra, melynek feltétele a Hoya tanácsadóval történő előzetes egyeztetés. A Sensity termékek esetén a lencse fényresötétedő opciójának nagykereskedelmi ára kerül jóváírásra. A garancia érvényesítéséhez szükséges a lencsék és a garanciakártyák visszaküldése, MyStyle V+ és MyStyle V+ EyeGenius esetén a kitöltött megszokási táblázat is.

eOptika hivatalos garancia leírása:………

Hoya szemüveglencse típusok

Hoya Egyfókuszú lencse típusok


Hoya Nulux Eyvia 1.74 M.A.P.
Hoya Nulux Eynoa 1.67 M.A.P.
Hoya Nulux Eyas 1.60 M.A.P.
Hoya Nulux PNX 1.53 M.A.P.
Hoya Nulux 1.50 M.A.P
Hoya Sync III 1.50 M.A.P
Hoya Hilux Eynoa 1.67 M.A.P.
Hoya Hilux Eyas 1.60 M.A.P.
Hoya Hilux Eyas 1.60 M.A.P.
Hoya Hilux PNX 1.53 M.A.P.
Hoya Hilux 1.50 M.A.P.
Hoya Hilux 1.50 M.A.P.


Hoya Fényresötétedő egyfókuszú [barna/szürke]

Hoya Hilux Eyas 1.60 Sensity M.A.P.
Hoya Hilux 1.50 Sensity M.A.P.

Hoya Napszemüveglencsék M.A.P.

Hoya Egyfókuszú lencse típusok:

Hoya  Egyfókuszú lencse autóvezetéshez

EnRoute M.A.P.
EnRoute Pro M.A.P.

Hoya Beltéri (átmenet az olvasódioptriához képest: -0.75 D)

Hoya  Addpower 60 1.50 M.A.P.

Hoya Beltéri (átmenet az olvasódioptriához képest: A típus: -1.00 D; B típus: -1.50 D)

Lecture M.A.P.

Hoya Progresszív lencsék

Summit Pro/CD Eyas 1.60 M.A.P.
Summit Pro/CD 1.50 M.A.P.

Bifokális lencse, kör alakú olvasószegmenssel
Bifokális 1.50 M.A.P.

Hoya Kids szemüveglencse

A Hoya speciális termékkínálatot állított össze, kifejezetten a gyerekek igényeire szabva, ezzel könnyítve meg az ajánlást, és a szülők számára a döntéshozatalt.

Gyártási garancia:

1 év garancia Hard Coat és Hi-Vision Aqua felületkezelésre [G1]
2 év garancia Super Hi-Vision felületkezelésre [G5]
3 év garancia a Hi-Vision LongLife, a HVLL BlueControl és a HVLL UV Control felületkezelésre [G4] PNX 1.53 alapanyag garancia
1 év garancia a PNX lencsék törése, repedése esetén [G3]

Hoya Kids Egyfókuszú szemüveglencse

Hoya Hilux KIDS PNX 1.53 M.A.P.
Hoya Hilux KIDS 1.50 M.A.P.


A Hoya Kids szemüveglencsék tökéletesen megfelelnek a gyerekek életstílusából fakadó igényeknek:

 • Törés- és ütésálló, erős és tartós szemüveglencse
 • 100% UV-A és UV-B védelmet biztosít
 • Rendkívül vékony és ultra könnyű, ezért viselése nagyon kényelmes
 • A Hoya Super Hi-Vision tükröződéscsökkentő rétegével kombinálva extra karcállóságot biztosítanak


szemüveglencsék
szemüveglencse típusok
felületkezelések
szemüveglencse márkákszemüveglencsék
szemüveglencse típusok
felületkezelések
szemüveglencse márkák