Víztartalom: 45%
Átmérő: 14,2 mm
Oxygén áteresztés: 100 Dk/t
Multifokális: Nem
Tórikus: Nem
UV védelem: Nincs

Pro-Vision (6 db)havi kontaktlencse

  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
eOptika.hu ár: 4 850 Ft /doboz

Pro-Vision (6 db) - szilikon hidrogél, havi kontaktlencse

Kiszerelés: 6 db / doboz

Hordási idő: havi

Az eOptikánál a legjobb ár-érték arányt szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek, ezért vezettük be a Pro-Vision márkájú kontaktlencsénket. Ezek a havi szilikon-hidrogél lencsék arra hivatottak, hogy a legjobb áron egész nap biztosítsák a kényelmet!

A Pro-Vision legfontosabb előnyei:

Nagyszerű egész napos kényelem - A szilikon-hidrogél anyag a legújabb technológiákkal kombinálva biztosítja, hogy a lencséket egész nap viselheti anélkül, hogy kellemetlen érzést érezné. A lencsék kerek peremű kialakítással rendelkeznek, így extra kényelmet biztosítanak Önnek.

Hidratálás - A magas, 45%-os víztartalom biztosítja, hogy a lencséket egész nap viselheti anélkül, hogy a szeme kiszáradna.

Egészséges szemek - A lencsék magas oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek, ami egészségesen tartja szemét és szaruhártyáját. A magas víztartalom csökkenti a lencsére tapadó lerakódások mennyiségét, így megőrizheti szeme egészségét.

365 napos pénzvisszafizetési garancia - Az online, webboltunkban vásárolt bontatlan dobozokat a vásárlást követő 365 napon belül visszaküldheti. Ezen felül még a felbontott dobozokat is visszaküldheti, ha nem elégedett a termékkel. A pénzvisszafizetési garancia részletei >>

A Pro-Vision jellemzői

A Pro-Vision, napi viselésre szánt havi lencsék. Kérjük, tekintse meg az alábbiakban, hogyan ápolja legjobban a Pro-Vision lencséket.

Ezek a lencsék a legújabb szilikon-hidrogélből készülnek, amely kényelmesebb viseletet hivatott biztosítani, és azt is lehetővé teszi, hogy a lencséket több órán keresztül viselje a nap folyamán anélkül, hogy kellemetlen érzést érezné. Magas víztartalommal és magas oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek, így viselés közben nem szárad ki a szeme, és biztosítja szeme egészségét.

Kerek lencseperemmel rendelkeznek, így tökéletesen illeszkednek a szemhez, valamint nátrium-hialuronátot tartalmazó folyadékkal is rendelkeznek a kényelmes viselés érdekében.

Kinek érdemes a Pro-Visiont választania

  • Azoknak, akik szeretik a lencséket reggeltől estig viselni kellemetlenségek nélkül.
  • Azoknak, akiknek száraz a szemük, és magas víztartalmú lencsét igényelnek
  • Azoknak, akik havi lencsét szeretnének viselni és rövidlátásban vagy hipermetropiában szenvednek
  • Azok, akik a legjobb ár-érték arányt szeretnék választani!

Hogyan ápoljuk a lencséket

A Pro-Vision lencséket 30 napig lehet viselni, miután először felnyitották az egyes buborékcsomagolásokat. Minden este ki kell venni őket, és lágy lencsékhez való oldattal kell tisztítani, amely lehet többcélú vagy peroxidos.

Ha hidrogén-peroxidos oldatot választ, javasoljuk, hogy tisztítás után sóoldatot is használjon a lencsék öblítéséhez, így biztosíthatja, hogy szemei ne legyenek érzékenyek a hidrogén-peroxidra.

Gyártó: Interojo INC
28&25, Sandan-ro 15beon-gil, Pyeongtaek-si Gyeonggi-do, 17744, Korea
Európai képviselet: Contact Lens Service GmbH Oscar-Walcker-Strasse 26, 71636 Ludwigsburg, Germany

Magyarországon forgalmazza: eOptika Kft.

Gyártó: Nem
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 6 db / doboz
Víztartalom: 45%
Oxigén áteresztés: 100 Dk/t
Kialakítás: Szilikon-Hidrogél
Átmérő: 14,2 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Innofilcon A (55%)
UV Védelem: Nem
Hordási idő: 2 Heti / Havi
Görbület: 8.6
Szín: Színtelen
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről
100% ár garancia 14 nap visszavásárlási garancia 100% eredetiség garancia