Virtuális tükör

Virtuális tükör

Próbálja ki most egyszerűen, kényelmesen az eOptika virtuális tükör funkcióját

Önnek valószínűleg ez az első internetes szemüveg-rendelése. Nem kell izgulnia: először mindenkinek furcsa az a gondolat, hogy az interneten vásároljon szemüveget. Aztán erről is kiderül, hogy egyszerű. Kövesse az alábbi útmutatót, hogy gyorsabban és egyszerűbben vásároljon. Emellett valamennyi termékünkre 15 napos pénz-visszafizetési garanciát adunk, beleértve a komplett szemüvegeket is, lencsékkel együtt.

Szemüvegkeret választása

Először válassza ki szemüvegkeretét. Érdemes a szemüvegkeret kategória-oldalon először leszűrni a kínálatot a "Lencse szélessége" alapján. Ez megmutatja az Önnek való kereteket. A találatokat tovább is tudja szűkíteni más ismérvek alapján. Végül kattintson rá az Önnek legjobban tetsző keretekre és nézze meg a részletes adatokat is.

A szemüvegkeret kiválasztáshoz próbálja ki az eOptika virtuális tükör funkcióját. A virtuális szemüvegpróba lehetőséget ad, hogy megtalálja a tökéletes darabot, mely arcformájához tökéletesen illeszkedik. Legtöbb szemüvegkeretünk rendelkezik online szemüvegpróba lehetőséggel. Szemüveg kínálatunkban számtalan keret között böngészhet. Neves márkák és gazdaságos termékek egyaránt gazdagítják kínálatunkat, így biztosan megtalálja azt, amelyik pénztárcájának és ízlésének leginkább megfelel.

A virtuális szemüvegpróba menete

  1. Válasszon egy Önnek tetsző szemüvegkeretet.
  2. Kattintson a bal felső sarokban található "Virtuális próba" gombra.
  3. Töltsön fel egy képet magáról vagy készítsen képet kamerájával.

Milyen képet érdemesválasztani?

Az alkalmazás a feltöltött vagy kamerával készített képeken automatikusan próbálja megtalálni az Ön pupilláit a virtuális próbakeret illesztéshez.A próba során előfordulhat, hogy a kép nem alkalmas az automatikus arcfelismerésre, ilyenkor hibaüzenet jelenik meg.

Ilyen esetben próbálkozzon a következőkkel:

  • a kép profilból készüljön (az arc minél jobban szemben legyen)
  • nagyobb kontrasztú képet válasszon (az arc jobb megvilágításban legyen)
  • az arca legyen teljesen látható a képen, minél közelebbről
  • fényképezéskor szemével pontosan a kamerába nézzen

Jogi nyilatkozat:

A Virtuális Tükör alkalmazás használatával Ön elfogadja a következőket. Az Önről készült képek ideiglenesen („session” szinten) tárolásra kerülnek. A Virtuális Tükör alkalmazás utolsó használatát követő 1 óra elteltével a képek törlődnek. A képek hozzáférése csak az Ön számára engedélyezett, a megosztást csak Ön engedélyezheti. Nem megfelelő személlyel történő megosztás esetén a képek jogosulatlan felhasználása az Ön felelőssége. Az elkészült képeket rendszereinkben más módon nem tároljuk.

Baráti üdvözlettel:

az eOptika.hu csapata

eOptika.hu