Víztartalom: 46%
Átmérő: 14,2 mm
Oxygén áteresztés: 118 Dk/t
Multifokális: Nem
Tórikus: Nem
UV védelem: van

1 Day Acuvue TruEye (30 db)napi kontaktlencse

  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.

A Johnson & Johnson gyártó az ACUVUE TruEye márkát megszünteti. Az ACUVUE TruEye márkájú termékek a készlet erejéig lesznek elérhetőek.

Bolti ár: 14 726 Ft
eOptika ár: 10 590 Ft /doboz
Megtakarítás: 4 136 Ft (28%)

1 Day Acuvue TruEye új napi kontaktlencse, BC:8.5, 9.0 doboz / 30 db

Kiszerelés: 30 db / doboz

Hordási idő: napi

A Johnson & Johnson gyártó az ACUVUE TruEye márkát megszünteti. Az ACUVUE TruEye márkájú termékek a készlet erejéig lesznek elérhetőek.

ACUVUE TruEye kontaktlencse felhasználók részére, hogy a váltás kényelmesebb legyen összegyűjtöttük, hogy milyen elérhető kontaktlencsék közül tud vásárolni:

A legújabb fejlesztés a Johnson&Johnson-tól. A 1 Day Acuvue TruEye lencse az elsők között volt, ami szilikon-hidrogént használt. A lencse rendkívül vékony kialakításának köszönhetően nagy a 1 Day Acuvue TruEye oxigén áteresztő képessége. A szilikon-hidrogél sikeresen csökkenti a száraz szem okozta irritációt, így ezzel a lencsével a száraz szemmel rendelkezők is egész nap élvezhetik a kontaktlencse nyújtotta előnyöket.

A 1 Day Acuvue TruEye napi hordású lencse, reggel beteszi, este kidobhatja. Tökéletes akár alkalmi sporttevékenységhez, vagy csak ha nem akar bajlódni a napi ápolással.

UV-A és UV-B sugárzás elleni védelem

A 1 Day Acuvue TruEye kontaktlencsék kiemelt védelmet nyújtanak az UV-A és az UV-B sugárzás ellen, és ez a termék is rendelkezik pozicionáló jellel, ami megkönnyíti a kontaktlencsék behelyezését.

UV védelem

A lencsék UV-szűrővel vannak ellátva, amely blokkolja az UV-A és UV-B sugarakat. Szemének teljes védelme érdekében mindenképpen viseljen napszemüveget is a káros napsugarak ellen, mivel a kontaktlencse csak a szem egy részét képes eltakarni.
Válogasson kivételes női, férfi és gyerek napszemüveg kínálatunkból olcsón, az ajánlott fogyasztói árakhoz képest akár 30-80%-kal olcsóbban.


Gyártó: Johnson & Johnson
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 30 db / doboz
Víztartalom: 46%
Oxigén áteresztés: 118 Dk/t
Kialakítás: Szférikus
Átmérő: 14,2 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Narafilcon A (54%)
UV Védelem: Igen
Hordási idő: Napi
Görbület: 8.5, 9.0
Szín: Színtelen
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről
100% ár garancia 14 nap visszavásárlási garancia 100% eredetiség garancia